< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna17 -- 16 Haziran 2011; 14:14:40 > |
Düğünde Oynamayı Bilmeyenler İçin Rehber
Yaklaşan düğününe heyecanla hazırlanırken, oynamayı bilmediğinizi fark ederseniz endişelenmeyin. Düğünde oynamayı bilmeyenler için uygulayabileceğiniz bazı taktikler mevcuttur:
Düğünde Oynamayı Bilmeyenler Ne Yapmalı?
- Dans Dersi Alın: Henüz vaktiniz varsa, birkaç temel dans dersi almak size güven verebilir. Karmaşık hareketlere odaklanmak yerine, kolay ve eğlenceli adımları öğrenmeye çalışın.
- Düğünden Önce Pratik Yapın: Sevdiklerinizden veya bir danstan yardım isteyin ve düğün öncesinde birkaç saat pratik yapın. Bu, rahatlamanıza ve özgüveninizi artırmanıza yardımcı olacaktır.
- Oyun Havası Oynamayı Bilmiyorum: Oyun havası, düğünlerde sıklıkla çalınan bir müzik türüdür. Temel adımları öğrenmek kolaydır: Bir adım sağa, bir adım sola, ardından iki adım geriye.
- Arkadaşlarınızdan Yardım İsteyin: Oynamayı bilen arkadaşlarınız varsa, onlardan size eşlik etmelerini isteyin. Size yönlendirebilir ve dans pistinde kendinizi daha rahat hissetmenize yardımcı olabilirler.
- Dans Pistinden Uzak Kalın: Oynamaya kendinizi hazır hissedene kadar dans pistinden biraz uzak durabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sohbet edin veya düğün kutlamalarının keyfini çıkarın.
Düğün Oynama Taktikleri:
- Ritmi Dinleyin: Müziğin ritmini yakalamaya odaklanın ve buna göre hareket edin.
- Sallanın ve El Sallayın: Oynamak konusunda kendinizi rahat hissetmiyorsanız, müziğin ritmine göre sallanabilir veya el sallayabilirsiniz.
- Hareketleri Taklit Edin: Çevrenizdeki insanları izleyin ve hareketlerini taklit etmeye çalışın.
- Eğlenin: En önemlisi, oynamaktan keyif alın. Çevrenizdekiler sizin de eğlendiğinizi görecektir.
Düğün, sevdiklerinizle kutlama yapmak ve eğlenmek için bir fırsattır. Oynamayı bilmeseniz bile, bu ipuçlarını uygulayarak düğününüze keyifle katılabilirsiniz.