ASUS K555UQ KAMERA DRIVERI YER YARILDI DA İÇİNE GİRDİ :(
Selam arkadaşlar. Asus K555UQ model laptopumun kamerası çalışmıyor, kameranıız bulamıyoruz hatası alıyorum, aygıt yöneticisinde gözükmüyor, My Asus, asus live update bilimum driver programları asusun kendi sitesi hiçbir yerde uygun driverı bulamadım. Bu sorunu nasıl çözerim?
Oyun oynarken "kilitleniyor" yazısı çıkıp pc kapanıyor
Mikrofonu iyi kulaklık önerisi ( oyun için)
Selam arkadaslar. Elimdeki airpodsun mikrofonla beraber windows pc de kullanamıyorum resmen berbat oluyo performans. Bilgisayardan oyun oynarken kullanabileceğim kulaklık tavsiyeniz var mı? Mikrofonu iyi olması yeterli. Kablolu da olabilir, bütçem 200 lira civarı.
buradan airpods 2 almayı düşünüyorum. apple ın sitesine göre daha uygun fiyatı ama bir sorun yaşar mıyım orjinallik konusunda? ya da bi sorun yaşasam direkt apple a tamire götürebilir miyim garantisiyle yoksa illa buraya mı vermem gerekir? teşekkürler şimdiden.
Coğrafya Soru Bankası Önerisi
|
TEKRAR KAF ÇÖZMELİ MİYİM?
|
değişik bir oran orantı sorusu
|
basit makinalar sorum
Dünya ve Uzay konusu Fizik
|
Yapamadığım güzel bir ebob ekok sorusu
İlgi Alanları: Uyumak
"... Satılmışlığın, kahpeliğin, riyakarlığın, adiliğin ve her çeşit aşağılık ve her çeşit yabancılaşmanın karışımı olan, karanlık denizi'nin ortasında, güneşi batmayan bir ada..."
|
İyi bak bana feodal duvar, iyi tanı beni Seni yerle bir edecek adalıları iyi tanı. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.313
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.069 (Bu ay: 278)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 257 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic