Bildirim
TEKRAR KAF ÇÖZMELİ MİYİM?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kullanma sb üzerinden git -
Başarınıza bağlı değişir. Soru bankasını açıp çözmeyi deneyin. Başarınız %60-70den az ise kullanın -
Umarım kitapları düzgün kullanmışsındır. (Düzgünden kastım kitap tekrar edilebilecek kadar düzenli olmalı) eğer öyle ise kitap üzerinden tekrar edip sb yumul -
Kitap şu an elimde yok, çok güzel kullandım aslında ama son 4 ay kala basladım, ondan tekrar etmeye vaktim pek olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: xms2k
Umarım kitapları düzgün kullanmışsındır. (Düzgünden kastım kitap tekrar edilebilecek kadar düzenli olmalı) eğer öyle ise kitap üzerinden tekrar edip sb yumul -
Hocam kitap elinde olsaydı kitaptan tekrar et derdim ama yokmuş olsun. Temelin vardır kafları bitirdiğine göre. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sb çözmeye başla %70 in altında başarı gösterdiğin konuları youtubeden izle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms2k -- 5 Temmuz 2019; 9:55:15 > -
Mantıklı hocam sagolun, lti icin kaf alırım belki ama tytyi dediginiz gibi yapacagımquote:
Orijinalden alıntı: xms2k
Hocam kitap elinde olsaydı kitaptan tekrar et derdim ama yokmuş olsun. Temelin vardır kafları bitirdiğine göre. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sb çözmeye başla %70 in altında başarı gösterdiğin konuları youtubeden izle. -
Hocam mutlak değer fonksiyon türev integral belki küme konularını izlemenizi tavsiye ederim unutuluyor bunlar yardırın sbleri -
Ve geo ken6 abanın inşallah olur -
evet hocam beni zaten geometri batırdı ozellikle tytde geo yapabilsem 32-33 netım olacaktı. kenan hocayı cok duyuyorum, mutlaka bakacagım. suan calıstıgım icin agustos sonu baslayacagım ders calısmaya bakalım ne olacak.quote:
Orijinalden alıntı: CODE BUSCH
Ve geo ken6 abanın inşallah olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X