Şimdi Ara

Yarın halısaha maçı var tavsiyeleriniz vs...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mac saat 3 ile 4 arasinda kapali halisahada oynanacak. Mactan once 10 ile 11.30 arasinda bir bucuk saat bos zamanim var. Bir yari kaleci obur yari sag bek oynayacagim. Hava soguk. Dh ye danisayim dedim cok mac tecrubem yok ve cok hareketli degilim. Mactan once isinma, beslenme, giyinme macta taktikler vb. tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yok mu yav halisaha bilen ?
    -offline-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yapmayan biriysen çok fazla zorlama derim. O an enerjin olduğunu hissedersin koşarsın koşarsın ama maçtan sonra 1 hafta kendine gelemezsin onun için kendine dikkat et.

Maçtan önce saha etrafında hafif tempo koşu yapıp ısınma hareketlerini yapmanı öneririm. Özellikle bacaklar için.

Şort giymeni tavsiye ederim halı saha çok soğuk değilse. Üstüne de tshirt veya sweatshirt.

Seni çok susatacak aşırı yağlı, tuzlu , şekerli şeyler yeme. Su ihtiyacını maça başlamadan çok daha önce gider, arada filan suya abanırsan şişersin. Ama tabi su içme anlamını çıkarma buradan abartmamak kaydıyla iç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 10 Ocak 2013; 18:33:07 >
  • dün gece 12 1 halısaha yaptık arkadaşlarla her hafta düzenli oynarız çenem dondu salyalarımı kontrol edemiyorum konuşamıyorum buz tuttum.. ama zevkliydi ben oyun kurucu olarak oynuyorum pek ısınma hareketi yapmam takmamda iyi oynayıp oynamadığın özgüvene bağlı bence özgüvenin tercihlerinide iyi yönde kötü yönde etkiler özgüveni düşük oyuncu panik oynar bişeyler yapmaya kendini kanıtlamaya çalışır tercihleri yanlış olur bence herşey özgüvende bitiyor.. 1 2 saniye sonrayı düşünmelisin sağ bek isen çok koşturman lazım soğuk seni etkilemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.