Şimdi Ara

Osmanlıspor - Fenerbahçe maçına gitmeyi düşünüyorum ama Passolig konusunda bilgim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum. Fenerbahçe ayda yılda bir geliyor zaten daha hiç maçına gitmedim. Bu maça gitmek istiyorum ama passoligim falan yok. Tek maç için bilet falan alabiliyor muyuz yoksa Passolig kart çıkartmamız gerekli mi? Nasıl yapabiliriz yani? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• Kardesim passolig basvurusunu internetten yapiyorsun, internetten biletini aliyosun, stada girmek icin kartinin gelmesine gerek yok giseden kimligini gosterip sana tek kullanimlil kart veriyorlar o kartla tipki normal bilet gibi stada giriyorsun. Anlamadigin bir yer varsa pmdrn yardimci olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dhiozy kullanıcısına yanıt
    Hocam bu başvuruyu yaptıktan sonra para falan ödüyor muyuz? Çünkü cidden Fenerbahçe senede 1 geliyor başka maça da gideceğimi düşünmüyorum ona para vermek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Hocam bu başvuruyu yaptıktan sonra para falan ödüyor muyuz? Çünkü cidden Fenerbahçe senede 1 geliyor başka maça da gideceğimi düşünmüyorum ona para vermek istemiyorum.

Passolig için para ödüyorsun bilet haricinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.