Şimdi Ara

Manu maçı için bilet bulma şansım nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ona göre şimiden alıcam uçak biletini ucuzdan

• Herhangi bir devlette başkanlık sıfatınız varsa bulabilirsin o da belki ama yoksa üzgünüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize yani kombinesiz taraftarlara ne kadar bıraktılar ki 8-10 bin ? Bilet kıtlığı yaşamazsak iyidir bu sene.
  • bu sene kombine karaborsacıları amma para kazanacak görünüşe göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishMilitary

Bize yani kombinesiz taraftarlara ne kadar bıraktılar ki 8-10 bin ? Bilet kıtlığı yaşamazsak iyidir bu sene.

8 bin tane oldugunu zannetmiyorum zaten en fazla 5 bin olur galiba

• GS Bonus yoksa sıfır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek maç satın alma oluyormu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende GS Bonus ile alacağım.
  • maalesef % 27.86
  • Gs bonus avrupa maclarindada avantajlimi binusun sitesinde turkiye ligi ve turkiye kupasi maclari 2gun oncesen alma diyorda?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Gs bonus avrupa maclarindada avantajlimi binusun sitesinde turkiye ligi ve turkiye kupasi maclari 2gun oncesen alma diyorda?

biri tercüme etsin şu yazıyı

• quote:

Orijinalden alıntı: Legola21

quote:

Gs bonus avrupa maclarindada avantajlimi binusun sitesinde turkiye ligi ve turkiye kupasi maclari 2gun oncesen alma diyorda?

Türkiyenin en büyük takımına geldiğini ezan sesinden çok etkilendiğini ve kebaba bayıldığını söylüyor.
  • quote:

Kırılmadınız inş. makara yapıyoruz . Kırdıysam özür dilerim ancak yazdığınızı gerçekten anlamadım .

• 52.500 koltuk var 43 bin kombine var 2 bin tanede bi yerlerden gitse (basın , şeref tribünü , localar ) 7 bin civarı koltuk kalmış 100 mbit fiber lazım bilet alabilmen için
  • quote:

quote:

Kırılmadınız inş. makara yapıyoruz . Kırdıysam özür dilerim ancak yazdığınızı gerçekten anlamadım .

Mobilden yazdigimdan bende anlayamadim simdi bakinca:)gs bonus kartla avrupa maclarida 2gun onceden satisa cikiyormu?gs bonus kart avantajlarina baktim avrupa maclarinda oncelik yazmiyor turkiye ligi ve turkiye kupasi mac biletlerini 2gun oncesinden alabilirsiniz diyor

• quote:

quote:

İşin içinden çıkamadım klavyeden yazmamış sanırım :))
  • Gsbonus varsa alırsın.

Tabi kale arkaları ile uğraşma derim direk doğu batı falan almaya çalışırsan alabilirsin.
  • GS Bonus varsa 1-2 ve 3. katagorilerden alırsın ama ilk dakikalarda alırsan. Onun dışında bilet bulamazsınız genel satışa hiç kimse boş yere ümitlenmesin...
  • İlk defa tt arenaya gidicem 112 yada 113 nolu yeri dusunuyorum bursa macinda 150tleydi braga macinda kim bilir ne kadar olur

• Yahu keşke şu stadı 65000 kişilik yapsaydık...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.