Şimdi Ara

Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumlarınız Benim İçin Önemli Çünkü Yorumlarınız Doğrultusunda Bu Maça 50 ytl yatırıcm.(GS'a)

Şimdiden Teşekkürler.

• Gol Olur
  • Oynanır...
  • arda yok diye duydum
    hamburg'da da petric ve Trochowski sakat
    gs'de defansif oynar ve maç alt biter

ve ya ilk yarı 0 oynanabilir
  • Harcanıyosunuz 2nizde bu zekayla

@StupiFieD

Hocam Maç Skoru Oynycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 17 Mart 2009; 17:40:03 >
  • 3-1 Galatasaray
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

Harcanıyosunuz 2nizde bu zekayla

Zeka fışkırıyo tepeden, tırnaktan gözlerden tutamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0-1 maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: WestroN_07

Gol Olur

tüh ben yazcaktım
  • Ups.
  • 2-1 ya da 3-1
    birde arda oynıcak diye duydum ayağım kopsada oynarım demiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

2-1 ya da 3-1

O sabahki haber (medyanın gazlaması), ondan sonra antremanı yarım bırakmış, oynaması çok zor diyolar.
  • Bankadaki 300 lirayı oynamayı düşünüyorum tek maç olarak. Galatasaray'a 1.95 oran veriyor. Yaklaşık 600 lira para alırım herhalde. Galatasaray'ın kesin kazanacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adenozine

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

2-1 ya da 3-1

O sabahki haber (medyanın gazlaması), ondan sonra antremanı yarım bırakmış, oynaması çok zor diyolar.

bende sabah fotomaçta okudum
    para basacak arkadaşlar için, gs yenicek bana görede çok büyük ihtimal ama yinede top yuvarlak demek gerekir
  • Galatasaray'a beraberlik yaramıyor sonuçta değil mi? Kazanmaktan başka çaresi yok turu geçmesi için. Hele gollü beraberliklerde hiç olmaz. Maç çok büyük ihtimalle üst biticek zaten. Ama Galatasaray'ın son dakikaya kadar bastırcağını düşünüyorum. Ve mutlak bir galibiyet bekliyorum. UEFA Kupası'na bu kadar odaklanmışken böyle bir maçı kesinlikle vermez.
  • galatasaray maçı alır.almak zorunda.
    bende misli oynamayı düşünüyorum tek maça,fakat nekadar misli olacağı bu akşam iddaa dan para gelip gelmeyeceğine bağlı
  • maç 1-1 gidecek, son dakikada hamburg atıcak.

Skor:

Galatasaray:1 Hamburg:2
  • Bu maç kesin üst olur.Galatasaray da Hamburg da gol bulmak için savaşacaktır.Galatasaray erken bir gol yemezse kontraataklarla Hamburg'u yener.
  • beyler ben biraz fantaziye gircem 75 lira param var 5 lirasını 7+ ya basıcam 20 oran kalan 70i de ust - gs arasında kararsız kaldım...bet den oynıcam uste 1.95 gsye 2.15 verio..
  • 7+da denenebilir aslında. Mesela 4-3 bitse tutmuş oluyor mu yoksa en az 8 gol mü lazım?

Galatasaray kazanmak zorunda. Bu maça banko oynanır. Ve oran da gayet güzel bence 1.95'ten. Aslında 2 maç daha bulunabilse oranı 3'e çıkartabilsem çok daha güzel olacak da bakmak lazım iyice.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.