< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Aralık 2020; 12:11:2 > |
Askerlikte yazıcı olmak istiyorum
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
excel powerpoint bilmeden zorlanır başçavuştan fırçayı yersin.
benim zamanında askerde en çok kullandığım uygulama exceldi, maaş bordrosu, nöbet çizelgesi, envanter gibi önemli içerikler excelde hazırlanır takip edilir güncellenirdi. word ise komutanlıklar arası yazışmalar günlük işler için kullanılırdı, takım komutanları eğitimde kullanılmak üzere kitapçık hazırlanmasını istediğinde powerpointi kullanmak gerekirdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MyDramaexcel powerpoint bilmeden zorlanır başçavuştan fırçayı yersin.
benim zamanında askerde en çok kullandığım uygulama exceldi, maaş bordrosu, nöbet çizelgesi, envanter gibi önemli içerikler excelde hazırlanır takip edilir güncellenirdi. word ise komutanlıklar arası yazışmalar günlük işler için kullanılırdı, takım komutanları eğitimde kullanılmak üzere kitapçık hazırlanmasını istediğinde powerpointi kullanmak gerekirdi.
........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 10 Mart 2021; 20:28:14 > -
-
Dostum emin ol pc kullanmayı artık herkes biliyor. Yani orda pc kullanmayı bilen tek insan sen olmayacaksın. Hepsi yazıcı olmak isteyecek. Kim seçilirse artık.. Çok ümitlenme derim.
Ayrıyeten yazıcılığı rahatlık zanneeiyorsun ama küçük bir eksiklikte hatada başın yanar. Tavsiye etmem. Git bulaşık yıka daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 23 Haziran 2020; 12:52:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu seslere iyi çalışın hocam.Şimdiden çalışmalara başlayın derim.quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck.......
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
aklı sıra yazıcı olup kaytaracağını zannediyor da. yazıcı en pohtan bölüm aslında bunu demeyecektimde olup başın yansaydı anlasaydın keşke de. hadi insanlık yaptım.
komutan her daim dibinde olacak, sürekli bir şey emir verecek. sürekli oradan oraya koşturacaksın.
ha güzel yanı nöbetleri sen yazıyorsun. bizim şerefsiz yazıcı kendine hiç gece nöbeti yazmazdı mesela.
ama nöbetten mi kaytarıcan ya da aklı sıra kaytarmak mı istiyon. bak yine de söyleyeyim hadi.
gece koğuş nöbetçis ve gece silahlıkçısı olmaya bak. nöbeti geç içtimaya bile girmiyon.
benim askerliğim bu ikisi olarak geçti mis gibiydim.
-
Yazıcılık komutanın iyiyse çekilir ama sert asabi çekilmez insan gelirse en uzak işi yap ona derim.
-
Bende yazıcı olarak yaptım askerliğimi.
Herkes yazıcı olmak ister, kolay değildir ama tek bir komutanla uğraşmak büyük bir avantaj yoksa elini sallasan komutana çarpar pek hoş değil.
Nöbet konusunda baya avantajlı olursun, çok fazla dışarıda olmazsın o da bir avantaj olarak görülebilir.
Ama iş pek kolay değildir, sorumluluk ister ve genel olarak her askerden daha çok çalışırsın.
Ben devlet memuruyum dediğimde direkt olarak yazıcı olmuştum pek rakibim yoktu ve seçme şansım da yoktu.
-
Ben de şöfor olmak istiyorum,unimog olur land olur makam olur hiç farketmez
bilgisi olan yardımcı olabilir mi
-
İnternet yok ki.Tsk'nın kendi ağı var.Bilgisayara Cd/Usb vs. taktığın anda Ankara'ya bildirim gidiyor ve mahkemeye veriliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asteğmen olarak askerlik yaparken acemi erlerin eğitimlerini ben veriyordum. Başçavuşlar genelde bana soruyordu kimleri yazıcı yapalım diye. Genelde bilgisayarla alakalı bölüm bitiren yada finans tarzı bölüm bitiren varsa ve diksiyonu düzgün kişileri seçiyordum(çünkü rütbeliler bölükte olmadığı zaman telefonlara yazıcı bakıyor). Ama biraz da şans meselesi, çoğu kişi yazıcı olmak istiyor ama bazende ihtiyaç olmuyor. Kısmet
@Zibidi Gonzales: Senin işin daha kolay, çünkü herkesin ehliyeti var ama düzgün kullanabilen çok yok. Niyetini komutanlarına söylersen seni Ulaştırma'ya gönderirler. Orada bi bakarlar nasıl iyi misin kötü müsün diye eğer iyi kullanıyorsan çok büyük ihtimalle şoför olursun.
-
40 kişilik jandarma karakolunda yaptım askerliğimi, yazıcı+santralci+kantinci+ günde 2 saatte nöbete çıktım😑
sabah, öğle, akşam 20' şer dakika kantini açtım. karakolun günlük faailetlerini, ajandaya not aldım. semac cihazı ile sürekli vukuat yazdım yolladım. 40-50 kişilik gruplar halinde yakalanan mültecilerin ifadelerini yazdım, günlük karakola gelen sanıkların, denetim serbestlik dosyalarını imzalattım. tüm bunları yaparken, aynı zamanda mobese kameralarını izledim. en güzel yanı santralde sigara serbestti. askerlik nasıl bitti anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben açıkcası istemeye istemeye yazıcı oldum. Avantajları dezavantajları gittiğin yere göre değişiyor. Normalde mıntıka , nöbet rahat edersin derler. Mıntıkayada çıkıyordum nöbetede gidiyordum. İşin en kötüsü nöbet listesinde hata yaptınmı senin hatan diyip bidaha gidiyordum
. İzne gelip geri döndüğümde bilgisayar mühendisi poşeti koymuşlar yazıhaneye kaçış o kaçış şöför oldum. ben pek tavsiye etmem yazıcılığı. ayrıca sen yazıcı olmak istiyorsun diye seni yazıcı yapmıyorlar
-
yazıcı ıyı bır iş değildir
tüm gun yazısmalarla ugrasıcaksın rütbelıler basında olcak hatan olursa dayak yıceksın
mola veremıceksın,gece herkes 8 de yatarken sen gece 12 ye kadar calıscaksın.nobet yazıp durcaksın
suclu kısılerı bırbırı ıle nobet yazmıcaksın
-
Askerde neyle karsilacagini kimse bilemez. Plan program yapma bosuna. Kimi yerde yazici iyidir kimi yerde sofor kimi yerde kazanci. Herseyi akisina birak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X