Şimdi Ara

Antalya'ya Taşınıyorum Var mı Önerisi Olan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
9.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Antalya Kepez Kipa AVM'de yer alan bir yerde işe başlayacağım. Antalya'da oturan ya da Antalya'yı bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

• Öncelikle AVM'ye yürüme mesafesinde ev tutmak istiyorum. 700'e kadar ev bakabilirim. İlla emlakçıdan mı bakayım yoksa direk ev sahipleri ilan asıyorlar mı?
    • Sosyal yaşam nasıldır? Arabam var. Tatil günleri ya da akşamları yakın nerelere çıkılır? Nerelerde güzel şeyler yiyebilirim.
    • Yüzmek için yakın yerler nereler var? Kimsenin olmadığı ıssız yerler var mı? O tip yerlerde daha rahat ediyoruz da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 23 Nisan 2014; 15:15:13 >

• o taraf cok nezih olmasada bela degildir.
    kemer yolunda belki bos yuzucek yerler bulursunuz. konyaalti ve lara plajlari bos kalmaz.
    yazin klimaya muhtacsiniz evin cephesini secerken dikkatli olun.
    kiralari bilmiyorum.
    sanayinin orda bi kabak tatlicisi var ilk aklima gelen orasi oldu, denenmeli. hem sizede yakin. zaten zamanla duyar bulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Purone kullanıcısına yanıt
    Nezih olarak nereleri tavsiye edersiniz çok uzak olmayan AVM'ye?
  • antalyalı değilsen seni de kepez varsak doşemealtı tarafına alalım

antalya istanbuldan beter oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

antalyalı değilsen seni de kepez varsak doşemealtı tarafına alalım

antalya istanbuldan beter oldu

Hocam ne diyorsun gram bir şey anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Arkadaşlar Antalya Kepez Kipa AVM'de yer alan bir yerde işe başlayacağım. Antalya'da oturan ya da Antalya'yı bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

• Öncelikle AVM'ye yürüme mesafesinde ev tutmak istiyorum. 700'e kadar ev bakabilirim. İlla emlakçıdan mı bakayım yoksa direk ev sahipleri ilan asıyorlar mı?
    • Sosyal yaşam nasıldır? Arabam var. Tatil günleri ya da akşamları yakın nerelere çıkılır? Nerelerde güzel şeyler yiyebilirim.
    • Yüzmek için yakın yerler nereler var? Kimsenin olmadığı ıssız yerler var mı? O tip yerlerde daha rahat ediyoruz da...

Kipa'ya hem yakın olsun hem de ev yeni olsun diyorsan Kepez Kaymakamlığı civarına yeni yapılan 4-5 katlı binalara bakabilirsin, kiraları ucuz olur. Ev yeni olmasa da olur diyorsan Dokuma bölgesine bakacaksın. Antkooplarda bile bulabilirsin.

Yüzmek için sana en yakın yer Konyaaltı sahili :) Sosyal yaşam canlıdır ama ne yazık ki son dönemde artan AVM sayıları insanları buralara çekiyor ve öldürüyor.

Not: Ev konusunda yardımcı olabilirim. Mesaj atarsan bir sorar soruştururuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hitokiri-

quote:

Arkadaşlar Antalya Kepez Kipa AVM'de yer alan bir yerde işe başlayacağım. Antalya'da oturan ya da Antalya'yı bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Kipa'ya hem yakın olsun hem de ev yeni olsun diyorsan Kepez Kaymakamlığı civarına yeni yapılan 4-5 katlı binalara bakabilirsin, kiraları ucuz olur. Ev yeni olmasa da olur diyorsan Dokuma bölgesine bakacaksın. Antkooplarda bile bulabilirsin.

Yüzmek için sana en yakın yer Konyaaltı sahili :) Sosyal yaşam canlıdır ama ne yazık ki son dönemde artan AVM sayıları insanları buralara çekiyor ve öldürüyor.

Not: Ev konusunda yardımcı olabilirim. Mesaj atarsan bir sorar soruştururuz.

AVM'lere gelsinler hocam aç kalmayalım :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dokuma'ya gelme kendini kurtar kardeş. Kipa'da çalışacaksan elektronik mağazasıysa ziyaretine gelirim.

(Liseliyim)

Öneri istersen PM at şimdi aklıma çok bir şey gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF52D394 -- 24 Nisan 2014; 19:49:34 >
  • Gezmek icin Kaleiçini tavsiye ederim. Antalyali olmasamda senede bir kez gidiyorum.Alkol kullanıyorsanız aksam ustu tophanede oturup bir bira icmek gibisi yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriler için teşekkürler. Yaş 34 bu arada ve evliyim.
  • Doseme altina bakin hocam

• fabrikalarda deil mi kipa avm,orda birsürü ucuza vardır ev

• Zeytinkoy harici heryere tasinabilirsin kipa ve cevresi gizeldir,dokumada ev tutabilirsiniz antalyanin heryerine ulasim var ordan ,deniz olarakta konyaalti sana yakin olani guzeldir baya

• quote:

Orijinalden alıntı: web_luck

Zeytinkoy harici heryere tasinabilirsin kipa ve cevresi gizeldir,dokumada ev tutabilirsiniz antalyanin heryerine ulasim var ordan ,deniz olarakta konyaalti sana yakin olani guzeldir baya

Zeytinköy'de ki ev fiyatlarından haberiniz var mı ?

1-2 sene içinde en lüks semtlerden birisi olacak orası. 10 sene önceki hali gibi düşünmeyin artık.
  • Gezinti alanları nasıldır böyle piknik mangal için vs aile ile gidilebilecek yerler var mı? Balık tutmak istesek nereye gidelim mesela?

• Larada plajin dibinde piknik alanlari var ayrica kemer yolunda buyuk calticak ,kucuk calticak vs denize sifir cok guzel yerler var

• quote:

Gezinti alanları nasıldır böyle piknik mangal için vs aile ile gidilebilecek yerler var mı? Balık tutmak istesek nereye gidelim mesela?

Kipa'ya takın olarak piknik alanı için, Antalya'ya Burdur üzerinden gelirsen görebileceğin Kent Park ve Denizli üzerinden gelirsen göreceğin Düzlerçamı Piknik alanları var. Uncalı bölgesinde şehir içinde Nashira Park, Kemer yolu üzerinde ise sayamayacağım kadar çok piknik+deniz alanları var. Lara bölgesinde ise gene adını sayamacağımız kadar çok piknik ve deniz alanları mevcut.

Piknik açısından için rahat olsun adını bile unutucağın kadar çok piknik ve su alanı mevcuttur.
  • Purone kullanıcısına yanıt
    hocam alanya kepez antalya konyaaltına vs yakınmı? güzel bir yermi plajı vs varmı? kepez de antalyanın bir fakültesi varda ondan sordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.