Şimdi Ara

3. ay sonu vücudum tavsiyelerinizi bekliyorum [SS] (bıraktım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle daha önce 4 ay kadar yaptım daha sonra 4 ay ara verdim spora tekrar baslayali 3. ayim 2 gün sonra bitiyor. Pek fazla pozum yok fakat bu fotoğraflara bakarak eksik olan geliştirmem gereken kısımlar hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Boy 1.78 kilo 75

Edit:Hepinize güzel mesajlarınız için teşekkür ederim fakat resimleri attığım günün ertesi sporu bıraktım. Normalde çok kararlıydım yaza kadar 80-85 kiloya çıkıp güzel bir vücuda sahip olacaktım fakat maaalesef geçmek bilmeyen akneler ve lekeleri psikolojimi çok fazla etkilemeye başladı. Aynalara bakamıyorum, sürekli yenileri çıkıp iz bırakarak gidiyorlar. Sporla beraber tetradox,monodoks kullandım bir sürü kremler kullandım ama sürekli devam etti bu sorunum. Yaklaşık 5 yıl olacak geçer ergenlik ciddi değil diyerek ve artık tükendiğimi hissetmeye başladım. Yanlışlıkla ön kameranın açılması sonucu telefonumu duvara fırlatmamla durumun psikolojik olarakta bana etkilerinin ciddiyetini anladım.
    Mezuna kalmış birisi olarak artık yeter dedim üniversiteye geçtiğimde suratımın düzgün olmasını istiyordum. 1 haftaya yakın karar verme aşamasından sonra 28 aralıkta meşhur roaccutane ilacı tedavisine başladım. Maalesef sporu bırakmam ve beslenmemi ona göre düzenlemem gerektiğini söyledi doktorum. Şuan 6. günümdeyim tedaviye başladığım durumdan çok daha kötü bir haldeyim artık dayanma gücümün sınırlarda olduğunu hissediyorum 22 aralıkta 75 kilo olan ben şuan 65 kiloyum yemek yemiyorum desem yeridir o kadar çok etkileniyorumki artık yaklaşık 6 ay sürecek bir tedavi umarım bu günleri bir an önce atlatıp spora geri dönebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fight Club -- 26 Mart 2017; 2:27:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlamadan önceki halim bu bu arada

3. ay sonu vücudum tavsiyelerinizi bekliyorum [SS] (bıraktım)
  • Dostum programın ve beslenmen nasıl yazabilir misin?Gayet fit duruyosun.

• Omuz baya iyi kolay gelsin hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilek ince kalmis gibi
  • Dostum bu nasıl 3. ay :)
    tebrik ederim.
  • kardes 3 ay oncesinde sen ne ile ilgileniyordun insaatta felanmı calisiyordun bu neee helalsin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 ay kadar yapmışsın sonra ara vermişsin burada işte kas hafızası devreye giriyor kaslar normalden daha çabuk şişiyor belli bir miktar. Bu süre zarfında gayet iyisin ama birde ölçü alabilir miyiz? Takviye kullanıyor musun? Beslenme vardır zaten dediklerine göre onu sormuyorum bile. Birde omuz proğramını rica edecektim omuz başı çok iyi başarılar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet başarılı .

• Daha ne olsun? Ne yaparsin ne edersin o omuzlar ne bizi bilgilendir
  • bu vucudun neresi 3 aylık ? daha fazla olmalı eskiden yapmıştın galiba ordan kalmış yoksa hiç çalısma yapmamıs hemen bu sekle ulasması ımkansız gibi
  • Bizim sana sormamız lazım neremiz eskik diye. Ve lütfen omuzlar genetik de bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla omuzlar efsane dostum helal olsun
  • üç ayda imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 30 Aralık 2016; 21:34:22 >
  • Façaları sen mi yaptın ameliyat mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thrashead

quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

üç ayda imkansız.

Eğer daha önce altyapın varsa ve spor salonunda çalışırsan 2 ayda bile yapabilirsin doğru çalışmayla.

Daha önce altyapın varsa o vücut 3 ayda yapılmış olmuyor dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

Dostum programın ve beslenmen nasıl yazabilir misin?Gayet fit duruyosun.

Hocam beslenmede
    kahvaltıda 3 yumurta kaynatması,1 kase sütlü yulaf,2-3 dilim peynir,zeytin,büyün salatalık yiyordum. Dershaneye gidiyordum daha sonra dershanede elma, fıstıklı kraker falan tüketiyordum. Öğlen eve geliyorum spora gitmeden önce 1 tabak makarna yanına 50-60 gram tavuk göğüsü.Spor sonrası 150-200 gram tavuk göğüsü yanına yine 1 tabak pilav,makarna veya bulgur pilavı yiyordum yanında yoğurt salatalık falanda tüketiyorum. Akşam yine 100 150 gram kadar tavuk göğüsü pilav makarna tarzı besleniyordum. Haftada 2 gün 1 öğünüme tavuk yerine balık tüketiyordum. Genel olarak aksatmadan sürekli yediğim bunlardı. Bazı günler lor falanda çok yiyordum.

Çalışma programı haftada 4 gün gidiyordum

Pazartesi
    Göğüs-Biceps

Göğüs

1-İncline press 12 10 10 8 en son az ağırlık 15 tekrar

2-Dumbell press arkası dinlenmeden fly yapıyordum
    15 tekrar ısınma daha sonra 12 10 10 8 şeklinde ağırlığı arttırıp tekrarı düşürüyordum dumbell press arkası direkt flya geçiyordum en son ilk başladığım ağırlıkları alıp çıktığı kadar tekrar yapıyordum.

3-Cable crossover 12 10 10 8

Biceps

Ağırsağlamın anormal biceps geliştirme videosu

Çarşamba

Sırt-arka kol

Sırt için
    4x12 göğüse çekiş
    4x12 dar tutuş öne çekiş
    4x12 t bar
    3x max barfiks

Arka kol ağır sağlam anormal arka kol geliştirme videosu

Cuma

Bacak-Omuz

Bacak
    4x15 squat
    4x15 leg extension

Omuz

Makinede 6 öne 6 arkaya 12x4 indirme
    Yana açmayı ayakta 3x10 normal şekilde yapıyorum daha sonra bir kademe daha eğilip 3x10 yapıyorum en son belim tamamen düz olacak şekilde 3x10 yapıyorum ege fitnessta görmüştüm
    Dumbbell Shoulder Press 3x12
    Fly makinesine oturup 3x10 yapıyorum

4.gün de sadece kol çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Omuz baya iyi kolay gelsin hocam.

Sağolun hocam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

4 ay kadar yapmışsın sonra ara vermişsin burada işte kas hafızası devreye giriyor kaslar normalden daha çabuk şişiyor belli bir miktar. Bu süre zarfında gayet iyisin ama birde ölçü alabilir miyiz? Takviye kullanıyor musun? Beslenme vardır zaten dediklerine göre onu sormuyorum bile. Birde omuz proğramını rica edecektim omuz başı çok iyi başarılar dilerim.

Hocam ilk ay hardline progainer kullandım ölçülerimi bilmiyorum şuan ölçsemde anlamsız olur sanırım 22 aralıkta bırakmak zorunda kaldım sivilceler yüzünden bir 6 7 ay kadar uzak kalıcam daha sonra çok daha düzgün şekilde başlarım umarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

bu vucudun neresi 3 aylık ? daha fazla olmalı eskiden yapmıştın galiba ordan kalmış yoksa hiç çalısma yapmamıs hemen bu sekle ulasması ımkansız gibi

Hocam 4. aya girecektim resimlerde giremedik bırakmak zorunda kaldım ama mesajda belirtmiştim daha önce 4 ay yapıp 4 ay aradan sonra tekrardan başladığımı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.