Evet beyler Hayatımdan 5 sene zaman kaybettim ve kafama çok takıyorum. Bu azmıdır, Çok mudur?? Şimdiden teşekkürler.. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beyler Hayatımdan 5 sene zaman kaybettim ve kafama çok takıyorum. Bu azmıdır, Çok mudur??

-
-
Ne olarak 5 sene kaybettin? Gittiğin üniversite mi, ilişkin mi? Ne açıdan?
-
Hocam 5 yıl zamanım evde geçti.
Yaş 30
20 yaşından itibaren 4 yıl üniversite
1 yıl askerlik
25 yaşımda evdeydim 5 yıl zaman kaybettim evde kendimi toparladım o zaman sürecinde.
Galiba 5 yıl çok az standart insan hayatında % 5 lik bir bölüm ediyor.
Kafama takmalımıyım acaba çok bir süre mi??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Giden gitmiş zaten. Bundan sonraki zamanını iyi değerlendirmeye bak.
-
Hocam üniversitede staj kovalamadıysanız, proje yapmadıysanız boşa vakit geçirmişsinizdir.
Askerliği geçelim zaten 1 yıl veya 6 ay gidiyorsunuz. Hiçbir işe girmediyseniz ve 30 yaşına kadar geldiyseniz evet takılacak bir süre. Fakat nereden kurtarırım hesabı yapmanızı öneririm.
-
Saolun hocam hesaplamamı yaptım 5 sene insan ömründe % 5 - % 3.75 gibi birşey yapıyor.
Buda çok azdır.
Tekrardan teşekkur ettim iyi ki varsınız, iyi ki dh var ;)
Tekrardan teşekkür ettim hocam.
10 yıl kaybettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam çok teşekkür ettim çok sagolun.
Belki o geçen zaman olmasaydı şu an bu kadar aklın başında olmayacaktı, belki de yine olacaktı, her türlü sonuç olarak şu anda zaman kaybettiğinin farkındasın ve içinden ne geliyorsa yapabilecek durumdasın, önemli olan da bu, hayatta sürekli bir şeyler kaybediyoruz, zaman geçtikçe ölüyoruz, geri dönüş olmadığı için sonrasına odaklanmak gerek :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X