Şimdi Ara

3. ay sonu vücudum tavsiyelerinizi bekliyorum [SS] (bıraktım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Façaları sen mi yaptın ameliyat mı

Ben yaptım çok pişmanım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Bizim sana sormamız lazım neremiz eskik diye. Ve lütfen omuzlar genetik de bize

Hocam ekstradan bir şey yapmadım omuzlar için hatta ilk 1,5 ay sadece yana açma öne açma ve dumbell press yaptım.
  • Fight Club kullanıcısına yanıt
    Demekki ben hareketi düzgün yapamıyorum :)

İnşallah çabucak iyileşirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Demekki ben hareketi düzgün yapamıyorum :)

İnşallah çabucak iyileşirsiniz.

Olabilir hocam pek bilgili değilim bu konuda teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
  • kardeş bence fazla abartmışsın sen. sivilce için spor mu bırakılır? benimde çok fazlaydı (ben rahatsız olmuyordum başka) tuttu bizim aile zorla soktular dermatologa, adam görür görmez direk roaccutane dedi. sporu felanda karıştırmadım hiç al dedi 1 ay sonra gel kontrole. sonra ben 1 ay kullandım, gerçi doktorada gitmedim o 1 aydan sonra. velhasıl 1 ay kullandım sadece sonra bıraktım. o ilaç akıl işi değil bence, benim gözümde sağlık açısından yaptığı tehlike bazı steroidlerle eşdeğer. karaciğere etkisini bi oku bence. varsın çıksın sivilce, illa 1 ayda komple geçiçek diye birşey yok. sabır biraz
  • Hocam gerçekten 4 + 3 ay sonunda ki vucudun buysa inanilmaz gelişme gostermişsin. Ben 10 aydir yapıyorum bu kadar gelismedim ki gercekten dikkat ediyorum yedigime ictigime uykuma antremanima. Sivilce olayini dert etme, devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

kardeş bence fazla abartmışsın sen. sivilce için spor mu bırakılır? benimde çok fazlaydı (ben rahatsız olmuyordum başka) tuttu bizim aile zorla soktular dermatologa, adam görür görmez direk roaccutane dedi. sporu felanda karıştırmadım hiç al dedi 1 ay sonra gel kontrole. sonra ben 1 ay kullandım, gerçi doktorada gitmedim o 1 aydan sonra. velhasıl 1 ay kullandım sadece sonra bıraktım. o ilaç akıl işi değil bence, benim gözümde sağlık açısından yaptığı tehlike bazı steroidlerle eşdeğer. karaciğere etkisini bi oku bence. varsın çıksın sivilce, illa 1 ayda komple geçiçek diye birşey yok. sabır biraz

Sağolun mesajınız için ama ben kendim çok fazla takmaya başladım bu durumu insanların sürekli suratımı incelemesi falan çok rahatsızlık veriyordu bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

Hocam gerçekten 4 + 3 ay sonunda ki vucudun buysa inanilmaz gelişme gostermişsin. Ben 10 aydir yapıyorum bu kadar gelismedim ki gercekten dikkat ediyorum yedigime ictigime uykuma antremanima. Sivilce olayini dert etme, devam et.

Kararı verdik hocam bakalım aşırı takmasaydım devam ederdim bende ama maalesef artık çok fazla sorun olmaya başladı gerekirse spora 0 olarak başlayayım ama şu suratım düzelsin artık moduna girdim. Yüzüm iyileşirse çok daha güzel sonuçlar alabileceğime inanıyorum. Surat bu haldeyken 2. set bitiyor 3. sete giricem ağırlıkları arttırmak için gidiyorum aynada kendimi bir görüyorum ondan sonra moral 0 sinir,stres derken antreman tamamlanmadan çıktığım çok oldu. Bir 6 ay kadar sonra inşallah çok daha motive bir şekilde başlayabilirim.

• hocam ben roaccutane 5.aya girdim yavaş yavaş spora başlamak istiyorum beslenme konusunda gainer kullanırsam içindeki şeker tekrar sivilceleri hortlatacakmış gibi geliyor.Sence 1.80 boy 60 kilo olan birisinin gainer kullanmadan kilo alması ne kadar zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

hocam ben roaccutane 5.aya girdim yavaş yavaş spora başlamak istiyorum beslenme konusunda gainer kullanırsam içindeki şeker tekrar sivilceleri hortlatacakmış gibi geliyor.Sence 1.80 boy 60 kilo olan birisinin gainer kullanmadan kilo alması ne kadar zor

Tedaviyi tamamen bitirin hocam bence günlük kalori alımınız düzgünse gerek yok diye düşünüyorum gainera bide tekrar çıkıyomuş sivilceler

şu anda hiç yok tertemiz oldu zaten öyle irinli sivilcelerimde yoktu hocam.Kalori alımım düzgün değil araştırıyorum işte program
  • quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

şu anda hiç yok tertemiz oldu zaten öyle irinli sivilcelerimde yoktu hocam.Kalori alımım düzgün değil araştırıyorum işte program

Bendede çok irinli yok ama çıkan iz bırakıp gidiyo alnımda falan çok kırmızımsı leke var. Yapıştır makarna tavuk göğüsü 1000 kalorilik shake tarifleri falan var işinize yarar bence
  • 4 aydır roakkutan kullanıyorum

Günlük 3000 kalori alıyorum

180gr protein

300gr karbo alıyorum

Sabah yulafımı yumurtamı tüketiyorum

Roakkutana başladım ölücem diye karı gibi ağlamadıgın sürece sıkıntı olmuyor anlayacagın.

Tahlillerim mevcut spor bir zarar vermiyor tedaviye.

Kaç mg alıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervantes21

4 aydır roakkutan kullanıyorum

Günlük 3000 kalori alıyorum

180gr protein

300gr karbo alıyorum

Sabah yulafımı yumurtamı tüketiyorum

Roakkutana başladım ölücem diye karı gibi ağlamadıgın sürece sıkıntı olmuyor anlayacagın.

Tahlillerim mevcut spor bir zarar vermiyor tedaviye.

Kaç mg alıyosun

30
  • cevap geldikçe konuya bakıp duruyorum gerçekten çok estetik bi vücudun var değerini bil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 40mg kullanıyorum sporu bırakıp gerileme boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

cevap geldikçe konuya bakıp duruyorum gerçekten çok estetik bi vücudun var değerini bil

Sağolun hocam teşekkür ederim
  • quote:

Ben 40mg kullanıyorum sporu bırakıp gerileme boşuna

Yan etkiler zorlar diye düşünüyorum şimdiden burun kanaması falan oldu 2 kere. Kötüye gidiyor bide alın bölgemden şikayetçiydim zaten kırmızılıklar oluşmaya başladı şimdi böyle kuru kırmızılık var alnımda insan içine çıkasım gelmiyor pek hocam bu şekilde.
    Doktorun kim bilmiyorum ama belli ki pek ilgili birisi değil,

O kuru kırmızılıklar güneş kremi kullanmadıgın için oluşuyor kendine bir 50 faktör güneş kremi al roakkutan için oldugunu belirt. Cildin floresan lambadan bile yanar bunu kullanmazsan.

Burnunun kanamasının sebebi ise kuruması, bir adet de burun nemlendiricisi al. Dudak nemlendiricisi de al o da kuruyacak. Yüzüne sürebileceğin bir nemlendirici daha al.
  • quote:

Doktorun kim bilmiyorum ama belli ki pek ilgili birisi değil,

O kuru kırmızılıklar güneş kremi kullanmadıgın için oluşuyor kendine bir 50 faktör güneş kremi al roakkutan için oldugunu belirt. Cildin floresan lambadan bile yanar bunu kullanmazsan.

Burnunun kanamasının sebebi ise kuruması, bir adet de burun nemlendiricisi al. Dudak nemlendiricisi de al o da kuruyacak. Yüzüne sürebileceğin bir nemlendirici daha al.

Kilomu sormadan verdi 30 mgyide zaten aşırı ilgisiz yüzüme bile bakmadı kafasını kaldırıp. Başka gideceğim doktorda yok 2. ayda ben sorucam toplam dozumu neye göre karar vericez hocam hiç kilomu sormuyorsunuz gibisinden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.