Şimdi Ara

BİR KIZ NEDEN BENDEN HOŞLANSIN Kİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karşı cinsle ilişki başlatmayı çok büyütüyorsunuz gözünüzde.sizden pekde farklı değiller.özgüveninizi artıramıyorsanız karşınızdakini küçümseyin.onlarda mçıyor onlarda osuruyor geğiriyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 21 Kasım 2014; 18:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emily Haines

quote:

Orijinalden alıntı: practice

Bugüne kadar hiçbir kız bakış atmadıysa görünüşün beğenilmiyordur asosyallikle alakası yokki bunun Ayrıca asosyalsin diye kızın direkt reddedeceğini düşünme kızdan kıza değişir bu olay kimisi popüler erkeklerden hoşlanır kimiside arkaplanda sessiz sakin erkeklerden hoşlanır sen yine muhabbet kurmaya çalış zaten konuşmasından niyetini belli eder. Direkt gidip açılma biraz kaynaşın ondan sonra asıl niyetini belli edersin

nasıl kaynaşıcam ki hocam, dediğim gibi kızla ortak bi ortamımız falan yok. hatta benim kimseyle ortak bi ortamım yok.

bu kızın takıldığı 2 kız var. hep 3'lü gruplar halinde yürüyorlar. en azından ben hep öyle görüyorum. ne ara bulucam da kızla muhabbet kurmaya çalışıcam offff.

önce en yakın arkadaşı olan kızla mı muhabbet etsem acaba biraz, o kız bizim sınıfta. muhabbet etmem biraz daha rahat olur. ne yapsam hiç bilmiyorum ya.

Bence sosyal medya en iyi yöntem. Hem ilk etapta konuşman daha rahat olur reelde kasabilirsin. Ortak arkadaş yöntemi iyi bi fikir ama sessiz bi tip olduğun için bu sınıftaki kızla samimiyeti ilerletmen de sıkıntı belli bi süre sonra sınıftaki yerini,statünü değiştirmek zorlaşıyor kızın gözünde asosyal biri olduğu için pek samimiyet kurmaya yanaşmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Chalinder

tamam koridorda, kantinde veya çıkışta kızı gördük. merhaba dedik diyelim. eee sonra? ne diycem kıza? direkt niyeti belli etmem mi lazım kıza? yoksa arkadaşça senle tanışmak istiyorum falan mı dicem. çok garip olmaz mı sence de?

@sonunudüsünmüskahraman

keşke kafamda olayı bitirebilsem bu kadar basit bir şekilde. ama öyle olmuyor hocam. 19 yıldır hiç sevgilim olmadı benim. doğal olarak bünye istiyor artık bir kız arkadaş. bu duyguyu yaşamak istiyorum. bana kalsa ben de istemem tabi bu duruma düşmek, ama napayım, istiyorum işte.
  • quote:

quote:

quote:

Bugüne kadar hiçbir kız bakış atmadıysa görünüşün beğenilmiyordur asosyallikle alakası yokki bunun Ayrıca asosyalsin diye kızın direkt reddedeceğini düşünme kızdan kıza değişir bu olay kimisi popüler erkeklerden hoşlanır kimiside arkaplanda sessiz sakin erkeklerden hoşlanır sen yine muhabbet kurmaya çalış zaten konuşmasından niyetini belli eder. Direkt gidip açılma biraz kaynaşın ondan sonra asıl niyetini belli edersin

nasıl kaynaşıcam ki hocam, dediğim gibi kızla ortak bi ortamımız falan yok. hatta benim kimseyle ortak bi ortamım yok.

bu kızın takıldığı 2 kız var. hep 3'lü gruplar halinde yürüyorlar. en azından ben hep öyle görüyorum. ne ara bulucam da kızla muhabbet kurmaya çalışıcam offff.

önce en yakın arkadaşı olan kızla mı muhabbet etsem acaba biraz, o kız bizim sınıfta. muhabbet etmem biraz daha rahat olur. ne yapsam hiç bilmiyorum ya.

Bence sosyal medya en iyi yöntem. Hem ilk etapta konuşman daha rahat olur reelde kasabilirsin. Ortak arkadaş yöntemi iyi bi fikir ama sessiz bi tip olduğun için bu sınıftaki kızla samimiyeti ilerletmen de sıkıntı belli bi süre sonra sınıftaki yerini,statünü değiştirmek zorlaşıyor kızın gözünde asosyal biri olduğu için pek samimiyet kurmaya yanaşmaz diye düşünüyorum

bugün kızın sınıfına girip yoklama listesinin fotosunu çektim. tek tek arattım isimleri ama bulamadım kızı. ne twitter ne facede var. lan benim kadar kasan yoktur heralde ya, şu uğraştığım şeylere bak...

• Oda sana merhaba diyecek sende arkanı donup gideceksin bu bikaçgun böyle devam eder sonrası senin doğaçlama yeteneğine kalmış kardeş.

• yorum atın la
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bugün kızın sınıfına girip yoklama listesinin fotosunu çektim. tek tek arattım isimleri ama bulamadım kızı. ne twitter ne facede var. lan benim kadar kasan yoktur heralde ya, şu uğraştığım şeylere bak...

Bizde de sıkıntı aynı asosyallikten hep Sizin sınıftaki kızın arkadaş listesinden bul belki aramaya kapatmıştır hesabını

• Her an ölme ihtimalinin olduğu bu kısacık hayatta neyden çekinesin?Bu kadar düşünme bu kadar küçük şeyleri,anı yaşa,andan zevk al,mutlu ol ki hayat denen yolculuk yaşamaya değer olsun.Günlük,anlık yaşa,5 dakika sonra ne olacağın belli değil.Kıza git merhaba de,espri yap veya bir konu hakkında fikrini sor veya biz seninle farklı okullara gitmemiş miydik vs gibi şeyler söyleyebilirsin,ne söyleceğinin bir önemi yok eğer cesaretin varsa gerisi kendiliğinden geliyor zaten.Baktın kız muhabbeti devam ettirmedi,kısa kısa cevap verdi espri yaparak uzaklaş,hiç umurunda değilmiş gibi.Ki öyle de olmalı,kaç milyar kız var,ona mı kaldın?
  • Tanımadan neyini sevdin?

• Korkma dostum korkma.
    Korkak yaşamaya devam edersen hayatı sadece seyredersin.
    Sadece hayatı da değil,kızı da uzaktan seyredersin.
    Sonra başkası kapar kızı,gelip burda ağlama.
    Cesaretin bittiği yerde esaret başlar dostum.

Bu dediklerimi hoşlandığım kızlara karşı ben de yapmadım.
    Ama belki sen yaparsın.
    Hadi göster kendini.
    Git yanına,direk de.
    Kaybedecek neyin var ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Her an ölme ihtimalinin olduğu bu kısacık hayatta neyden çekinesin?Bu kadar düşünme bu kadar küçük şeyleri,anı yaşa,andan zevk al,mutlu ol ki hayat denen yolculuk yaşamaya değer olsun.Günlük,anlık yaşa,5 dakika sonra ne olacağın belli değil.Kıza git merhaba de,espri yap veya bir konu hakkında fikrini sor veya biz seninle farklı okullara gitmemiş miydik vs gibi şeyler söyleyebilirsin,ne söyleceğinin bir önemi yok eğer cesaretin varsa gerisi kendiliğinden geliyor zaten.Baktın kız muhabbeti devam ettirmedi,kısa kısa cevap verdi espri yaparak uzaklaş,hiç umurunda değilmiş gibi.Ki öyle de olmalı,kaç milyar kız var,ona mı kaldın?

valla ben şartlandırdım sanki kendimi, o kadar zamandır sevgili falan yapamıyorum. ama bu yıl, bu dershane ortamında bile sevgili yapamazsam her şey biter benim için.

kimse ünide düzelirsin falan demesin. bu yıl bişey yapamazsam ünide de hiç bir şey değişmez adım gibi eminim. kafa yapım aynı olacak çünkü. o yüzden herhangi bir kızla bile olsa ilişki yaşamak istiyorum. evet kıza deliler gibi aşık değilim, yukardaki arkadaşın dediği gibi daha tanımadan ne kadar sevebilirim ki zaten. ama tipi hoşuma gitti. hoş bi yüzü var. bu yüzden hoşlandım işte bu kadar basit.
    ve kendimi, kendime kanıtlamam için bir şeyler yapmam lazım artık. yaşım 12-13 de değil ki anasını satayım, artık harekete geçme zamanımın geldiğini düşünüyorum.

• beyler upppppppp
  • milyonlarca tavsiye alabilirsin hepsini son satırına kadar okursun ama yarın sabah kalktığında hiçbir şey değişmiyor her şey sende bitiyor fazlasıyla araştırmanı yapmışın zaten artık harekete geçme zamanı ne yapacağını ise sen belirleyeceksin kendi durumun ve çevrene göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temeli Yeni Gökdelen

milyonlarca tavsiye alabilirsin hepsini son satırına kadar okursun ama yarın sabah kalktığında hiçbir şey değişmiyor her şey sende bitiyor fazlasıyla araştırmanı yapmışın zaten artık harekete geçme zamanı ne yapacağını ise sen belirleyeceksin kendi durumun ve çevrene göre

haklısınız hocam. aslında bu kadar araştırma yaptığım yeter. biraz kendime güvenip atağa geçmem lazım sadece. umarım gerçekleştirebilirim düşündüğüm şeyleri. neler olacağını merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Her an ölme ihtimalinin olduğu bu kısacık hayatta neyden çekinesin?Bu kadar düşünme bu kadar küçük şeyleri,anı yaşa,andan zevk al,mutlu ol ki hayat denen yolculuk yaşamaya değer olsun.Günlük,anlık yaşa,5 dakika sonra ne olacağın belli değil.Kıza git merhaba de,espri yap veya bir konu hakkında fikrini sor veya biz seninle farklı okullara gitmemiş miydik vs gibi şeyler söyleyebilirsin,ne söyleceğinin bir önemi yok eğer cesaretin varsa gerisi kendiliğinden geliyor zaten.Baktın kız muhabbeti devam ettirmedi,kısa kısa cevap verdi espri yaparak uzaklaş,hiç umurunda değilmiş gibi.Ki öyle de olmalı,kaç milyar kız var,ona mı kaldın?

Resmen hayata bakış açım değişti şu an gidip bi kıza yapasım geldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.