Geçen gün toplu taşımadayken tesadüf eseri bir kızla muhabbet açılmıştı, konuştuk konuştuk derken inmeden instagramımı almıştı, bir süre de yazıştık derken bugün baktım her yerden silip engellemiş, en sinir bozucu hareket olabilir gerçekten üzüldüm bunu yaptığını görünce, ve zaten hesabımı alan da kendisiydi amaç ne hala çözemedim. |
Konuştuğum kız her yerden engellemiş
-
-
Manita yapmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl aldı la instanı
Senden bu kadar nefret etmesini nasıl başardın ?
Farkında olmadan kedisini köpeğini mi öldürdün ?
-
Hocam ilk konuştuğumuz gün normal havadan sudan muhabbetti hafif sınav konuları falan da açıldı, sonra zayıf olduğu dersler vb. varmış bunlar hakkında yazdım kaynak falan önerdim, öyle sade konuştuk, neden böyle yaptı ben de çözemedim.
-
Kıza yardımcı olarak kendisinin ne kadar iyi biri olduğunu gösterip etkileyebileceğini sanan beta oyunu olmuş hocam.
Ama kendisi o konuyu açmıştı hocam, ben de bari muhabbet oradan ilerlesin de tuhaf olmasın dedim, ki başka şeyler de konuştuk.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maraz emekçi gacılar devam mı yoksa normal kızlar mı
-
Hiçbiri. Yeter bu kadar cinsellik.
Bakma sen kendini hızlı kazanova gösterenlere.Senin yaşadığın olayın birebir aynısını hemde birden fazla kez yaşamışlardır.Yaşamayan erkekde yoktur :)
Kadınlar ne yazık ki erkekler kadar pragmatist değildir.Bu nedenle kadınları hiçbir erkek %100 asla anlayamaz :) Yani senin o kıza yaklaşma sebebin muhtemelen kızın güzel olmasıdır,bu kadar :) Ama bir kız o anki ruh haliyle senle sevişebilecek noktada olmasına rağmen ertesi gün sen tiksindiği bir adam durumuna bürünebiliyorsun.Üstelik ara zamanda hiç konuşmamanıza rağmen,yani senin yeni bir intiba ile kızın fikirlerini değiştirme imkanın bile yok :) Olay tamamen kadınların kendi duygusal alemlerinden kaynaklanıyor,o kadar :)
Eğer dürüstçe kendine baktığında kendinle ilgili bir sorun göremiyorsan kızın senden kaçmasına şöyle birkaç neden bulabilirsin.
Kız sana gerçekten yeşilleniyordu.Ama ilk tanıştığınız an sevgilisi olduğunu unuttu.Bunu beceremeyeceği ve neden beceremeyeceğini anlatarak seninle bağlantısını kesmek yerine direkt kesti :) Ya da kızın bir sevgilisi bile yoktu.Ama baktı ki bıraksa sana kapılıp leyla olacak,bunun korkusuyla da birden,bıçak gibi kesip atmış olabilir seni :) Şaka değil.Kadınlar hızlı kapıldıkları adamlardan da korkabilir ve kaçabiliyorlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sonunda düzgün bir cevap hocam, teşekkür ederim :)
Bunlar çok mantıklı geldi, zira dediğim gibi kendimle ilgili bir şey göremiyorum, çünkü kızın peşinden koşan abaza gibi gözükmemek için başta konuştuktan sonra bir daha muhabbet açmaya uğraşmadım o gün, önüme dönmüş telefonla uğraşırken kız kendisi yanıma gelip instagram hesabımı aldı, sonra da o gün sordu diye bahsettiği derslerden yardımcı olacak birkaç şey attım, teşekkür edip mesajıma kalp bıraktı vb., bunlardan sonra bir baktım her yerden silip engellemiş.
-
alakası yok iyi boş yapmışsın kız muhtemelen sıkıldı ya da umduğu gibi çıkmadı bunu açıklamakla uğraşmak yerine direkt engelledi her yerden kendince en mantıklı çözümü yaptı zaten bi daha nerde denk gelicez diyip neymis sevgilisi varmış ama sana aşık olmuş cok mu film izliyorsunuz kardesim ya basit bir şekilde istemediği için basmış heryerden engeli bazıları böyle yapar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
(kızın peşinde koşan abaza gibi gözükmemek) sırf bu yüzden engellenmişsin yeterli gerilimi yapamazsan her zaman aynısını yaşarsın kadın da unutur gider sende unutucaksın.
-
güven sorunu yaşamış olabilir.
-
niceguy olur anca bu
araba olsa belki engellemezdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu sahibinin anlattığına göre bir perspektif çizdim.Kız yaklaşıp bağlantı kurmak istemiş.Türkiye şartlarını düşününce,kızın tercih ettiği bir adamsan,kolay kolay hemde sebepsiz yere yiyemezsin tekmeyi.Şu da bir ihtimaldir.Kız avcıdır.Arkadaş biraz zengin gelmiştir gözüne.İki yoklayınca görmüştür ki yanlış hedef,o zaman da kesip atar.Tabi konu sahibinin ekonomik durumunu bilmiyorum :)
Konu avdan açılmışken.Bunu yaşamayan bilmez.Bazı kadınlar kapılıp gideceklerinden emin oldukları erkeklerden koşar adım uzaklaşırlar.Vardır onlarında kendine göre sebepleri.Kimi bu benle zaten ciddi düşünmez der.Kimi için aşk meşk işleri o sezon kapalıdır.Kimi bu beni kesin kandırır becerir der ondan korkar :) Yapamaz sana açıklama,çünkü ya çok saçmadır sebebi ki bunu kendi de bilir ya da erkek onu kesin ikna eder diye düşünür.İkna olmamak için de pat diye kaybolmaya çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X