Şimdi Ara

26 yaşına girdim ve hiç sevgilim olmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş boş sallıyor işte neymiş öneriymiş tavsiyeymiş çirkinsen kısaysan kızları unutacan bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 11 Ağustos 2024; 20:56:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xotac kullanıcısına yanıt

Millete boş boş tavsiye vermeye devam et çirkin ve kısa erkeğin zengin değilse sevgilisi falan olmaz

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Çık sokağa bak bakalım 1.65 boyunda kel çirkin kaç erkeğin sevgilisi var iddiaya girelim hatta  

• Up

Tiple alakası yokmuş muş züğürt tesellisi hocam seninki haberin olsun

Evde sabah aksam foruma yazacagina disari cik da insan gor biraz. Hem evden cikmiyon hem de kari istiyon ayagina mi gelcek evine mi isinlansin ne istiyon birader?

Sen benim isteklerimi boşver milleti kandırma yeter kardeşim dış görünüşün bu işlerde en önemli kriter olduğunu herkes biliyor senin dediğin burak özçivitin tipimin faydasını hiç görmedim demesi gibi bişey sence öyle bişey dese inandırıcı olur muydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 17 Ağustos 2024; 22:21:29 >
  • Her topalin bir kor alicisi vardir. Siz deneyimli olmaya bakacaksiniz elinizdeki kartlari en iyi oynamak icin. Bilmem anlatabiliyor muyum? Bazi islerde kendinizi saklamaya falan kalkmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar düşündüğünüzün aksine çirkinliğe ya da güzelliğe bakmıyorlar.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Züğürt tesellisi  

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Bakar nasıl bakmaz

• StallionTR S kullanıcısına yanıt

Milleti kandırıyorlar işte, benimde 1.90 renkli gözlü arkadaş var tip önemsiz diyor misal sende zengin olsan para önemsiz derdin çünkü kendi sahip olduğun şeyin değerini bilemezsin

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Hipergami nedeniyle o kör satıcının kör alıcısı olayı kalmadı eskiden herkes görücüyle evlendiği için bi şekilde biri bulunuyordu

• Üzülme 25 yaşındayım 5 yılım boşa geçen ilişkilerle geçti şimdi kimseyi bulamıyorum çünkü bu süre zarfında kendimi hiç geliştiremedim ve 2 kızla da ne kadar aile yapımız uyuşsa da olmadı ikisini de çok üzdüm bu saatten sonra mutlu olacağımı düşünmüyorum.

Malesef acılar gerçek. Kız arkadaşımın beni terketme sebebi aslında onu ana kucağı gibi görmemdi kaç yaşına geldim hâlâ adam olamadım. Beni terketti. Dünyalar güzeliydi salaklıklar yaptım o olduğu halde değerini kıymetini bilemedim.

• Spinazola kullanıcısına yanıt

yazı için teşekkürler hocam ama bu forumdakiler bazı gerçekleri kabullenemiyor

• Ya ben kendi tipimle bir dünya kızla birlikte olmuşum ben çirkinim bende ne buluyorlar o zaman

• Eeee
    Sevgili yapmak şart mı
    Aşın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.