Şimdi Ara

Konuşurken dudağa bakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dikkat ettiniz mi bilmiyorum genelde kızlar konuşurken karşısındaki kişinin gözleri ve dudağı arasında mekik döşüyor. Aranızda böyle olan var mı? Yani anlamı nedir? Ben yanlış anlaşılma olacak diye bakamıyorum bile dudağa, ama herif kızın ağzına odaklanıyor konuşurken. Mesela ben bir kızla konuşurken kız benim ağzıma bakınca dilimi çıkartıp kızın burnuna sokasım geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konuşurken Dudaklara Bakmak: Anlamı ve Etkileri

Konuşurken dudağa bakmak, iletişim sırasında gözlemlenen yaygın bir davranıştır. Bu davranış, çeşitli anlamlar taşıyabilir ve hem erkekler hem de kadınlar tarafından gösterilebilir.

Kadınlarda Dudaklara Bakma

Çoğu durumda, kadınların konuşurken dudaklara bakması, ilgi ve çekim belirtisi olarak yorumlanır. Kadınlar, kendilerine ilgi duyan kişilerin dudaklarına bakarlar çünkü bu, göz teması kurmadan bir temas kurmanın dolaylı bir yoludur.

Erkeklerde Dudaklara Bakma

Öte yandan, erkeklerin konuşurken dudaklara bakması genellikle daha cinsel bir ilgi olarak algılanır. Erkekler, potansiyel romantik partnerlerinin dudaklarına bakarlar çünkü bu, arzu ve yakınlıklarının bir göstergesidir.

Gözlere ve Dudaklara Bakmak

Konuşurken hem gözlere hem de dudaklara bakmak, ilgi ve çekimin dengeli bir karışımını yansıtır. Bu davranış, hem güvenilirlik hem de çekiciliği ifade edebilir.

Dudaklara Bakmanın Etkileri

Konuşurken dudaklara bakmanın birçok etkisi vardır:

• Çekim ve İlgi: Dudaklara bakmak, çekim ve ilgiyi göstermenin ince bir yoludur.
    • Samimiyet: Dudaklara bakmak, konuşmacı ile dinleyici arasında samimi bir bağlantı yaratabilir.
    • Güvenilirlik: Dudaklara bakmak, güvenilirlik ve dürüstlük izlenimi verebilir.
    • Sahtekârlık: Ancak, uygunsuz bağlamlarda veya aşırı bir şekilde dudaklara bakmak, sahtekârlık veya güvenilmezlik olarak yorumlanabilir.

Sonuç

Konuşurken dudağa bakmak, iletişimde yaygın bir davranıştır ve çeşitli anlamlar taşıyabilir. Hem erkekler hem de kadınlar, ilgi, çekim, samimiyet ve güvenilirlik gibi duyguları ifade etmek için dudaklara bakarlar. Ancak, bu davranışın bağlamı ve sıklığı, anlamının doğru yorumlanması için önemli olduğu unutulmamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dudaklarina baktigini anladiginda ayni imzandaki gibi yap

Konuşurken dudağa bakmak
     Konuşurken dudağa bakmak
     Konuşurken dudağa bakmak
     Konuşurken dudağa bakmak
     Konuşurken dudağa bakmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykirokan -- 9 Ocak 2016; 2:19:57 >

• Ulan benim dudağım konuşurken yukarı doğru kerkiniyor sinir oluyorum. Öyle bişey varsa kesin ondan sap dolaşıyorum.

• Genellikle kısa kızlar yapıyor bence bunu ama yapıldığı bir gerçek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişlerine bakıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: heykirokan

Dudaklarina baktigini anladiginda ayni imzandaki gibi yap

Konuşurken dudağa bakmak
     Konuşurken dudağa bakmak
     Konuşurken dudağa bakmak
     Konuşurken dudağa bakmak
     Konuşurken dudağa bakmak

eskiden nickelodeon da başlıyordu bu

• bende bakıyorum bir arkadaşın dudakları çok güzel oda benimkine bakıyor sonra bi kere öpiyim mi diyor gidiyor
  • Arada bende de oluyor. Baktigimi anladigimda tekraral gözlere dönüyorum

• Her zaman aynı düşündüğün amaçla olmayabilir. Ben işitme sorunu yaşadığım için mecbur dudaktan okuyorum yoksa insanların gözlerine bakarsam konuştukları kelimelerin bir kısmını anlamayacağım.
  • Genellememek lazım ama yüzünde dikkat çeken bir şey varsa ona bakıyor olabilirler. Dudak, saç vs.
  • en iyisi yüze bakmamak, başka bir yere bakarak konuşmak iyidir.
  • bu olayın gerçekten olup olmadığını anlamam için önce bir kız gerek
  • Eğer sıradan bir arkadaşsa pek birşey ima etmeyebilir, ama özel bir kızsa bu sizin için, az çok bişeyler hissetme aşamasının başlarındaysanız bu kız sizi öpmek istiyor demektir, bilinçaltında bu yatar, gözünüze sonra dudaklarınıza bakması öp beni demektir, her dudağınıza bakan kıza bunu yapmayın tabi, bu bir mesaj gibi sonra tokadı yemeyin, ortam falan önemli bu işlerde.
  • Bende dudağa veya göze bakıyorum.Bi anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

en iyisi yüze bakmamak, başka bir yere bakarak konuşmak iyidir.

Hocam suratına bakmayınca da karşındakini iplemiyor gibi oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.