Dostlar selam. Şehir dışından Ankara'ya geliyordum. TP'ye ait bir istasyonda durdum, sürdüğüm araç benim değildi arabada alkollü bir düğünden gelen evli iki arkadaşım vardı. Arabayı ben sürüyordum ve kesinlikle alkol almadım. Neyse, benzinlikten çıkarken bizim nispeten lüks olan aracımızın tam arkasına birinin sıfır durduğunu gördüm. Ben gelene kadar uzun uzun iki defa kornaya bastı. Tam arabanın kapısını açacakken sellektör yapıp cam açma işaretine benzer bir şey yaptı. Bende yanına gittim zaten arada 2 metre vs. var. Tamam birader arabayı alıyorum ne acelen varmış dedim acelem varsa var sana ne gibisinden bir şeyler dedi bende hiç muhattap olmayayım diye arabaya geri dönerken arabadan indi, kendi arabasının kapısını çok sert kapatıp bizim arabanın arka tampona tekme vurup ben özel harekatçı vali korumasıyım bir şeyler saçmaladı. O an bir süre basiretim kapandı, acaba kavga çıkıyor mu çıkmıyor mu derken bunun arabadan biri daha inip yetiştim komutanım deyip bana doğru koşar adım gelirken nedense refleks olarak önümdekine güreşçiler gibi kolumu atıp tuttum, yere düşürdüm, o ara 3-5 tane hızlıca dokunurken arkadan gelenle benzinliktekiler araya girdi birden 10-12 kişilik kalabalık oluştu. Arabadakilerde bunarın kendini asker gibi tanıttığını duydu. Hatta bana askerlere mi vurdun dediler. Sonra polisi aradılar, şikayetçi olduk. Şimdi mahkeme vs. kesinleşmiş, benzinlikteki aptal kameralarda ses kaydı yokmuş, bizim arabadakiler alkollü olduğu için şahitlik yapamadılar, kamera kayıtlarında da durup dururken saldırmış gibi görünmüşüm. Polis amcalar beni saldırgan bulmuş. İşin ilginç yanı bunlarda asker öya da özel harekatçı değilmiş. Olay olmadan evvel bizden biri çok kısa video çekmiş kavga başlayınca panikle telefonu kapatmış ama 45 sn videoda bunların özel harekatçıyım dediği duyuluyor şansıma. Şimdi sıkıntı şurada, kamu personeli olarak bir sınava girdim ve başka bir kuruma geçmek için güvenlik soruşturması da geçireceğim. Acaba kavga ettiğim için hakim ağır bir ceza verebilir ve henüz başlamayan memuriyetim ve hayatımın kayma ihtimali nedir? Hakim amcalara ne demeliyim? Bunlar askercilik oynadığı için ceza alırlar mı? Kendini asker olarak tanıtmak suça girer mi? Not: Yaralanma yok ufak tefek çizikler oldu bende. Darp raporu da aldım. Karşılıklı darp raporu+şikayetçiyiz. Ben kavgada başımı betona vurduğum için ambulans gelmişti o yüzden kamu davası mı ne olmuş bir şeyler olmuş yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 23 Aralık 2022; 17:27:57 > |
Trafikte biriyle tartışıp hızlıca yanağına dokundum ceza alır mıyım?
-
-
Bu şahsın arabaya vurduğu da gözükmüyormuş benzinliğin kameralarında.
-
Ne desem bilemedim . Üyeyi tanımasam troll konu derim . Ama şunu bilecek kadar da olgunlaştım . Tek bir tarafın sözünden yola çıkarak net bir şey söyleyemeyiz. Kararı yargı verecek . -
Hocam tam üç tane polis arabası geldi, ambulans geldi, arkadaşlarım polis arabasıyla ben ambulansla hastaneye gittim. En az 50-100 litre mazot yakmıştır devletin arabaları. Sonra karakola gittik. Gez babam gez Ankara turu attık.
Daha sonra olay yeri inceleme vs. gitmiş o da devlete zarar ziyan. En son tekrar savcı çağırdı ifademi vs. aldılar. Adamın elinde 50 sayfalık dosya vardı. Herkavgada devlet binlerce lira zarara uğruyor demek ki.
Dandik olaylar için bu kadar uğraşıyorlar adam öldüren de 1 ay da serbest kalıyor anlamadım gitti. Madem adam öldüren serbest kalıyor bize niye 50 sayfa iddianame hazırlıyorsun... Birde bu A4 kağıt israfı saçma geldi şunları dijital ortamda tutun bitsin gitsin.
www.ntv.com.trOtopark kavgasında komşusunu öldürdü, 1 ay sonra serbest kaldıhttps://www.ntv.com.tr/turkiye/otopark-kavgasinda-komsusunu-oldurdu-1-ay-sonra-serbest-kaldi,or-LKsUwAUKZF1pWgvaXpg
-
Zaman kaybi olacaktir adli sicil kaydina etki edecek bir durum yok ortada -
dosya uzlaştırma büroya gitmeden mahkeme başlamaz. Uzlaşmaya gittiğinde karşı tarafla uzlaşmaya bakın dosya kapansın sizinde kafanız rahat etsin.
-
Anladım hocam sağ olun
-
Hocam karşı taraf karakolda da tehditlere devam etti, ikisi de normal tipler değiller. Uzlaşacağımızı sanmıyorum.
Hakim karşısına çıkmaktan biraz çekiniyorum ama bunlar askercilik oynuyor ya, acaba asker-polis tanıdıkları varsa yarın bir gün adresime ulaşıp intikam almaya çalışırlar, 2. bir kavga-yaralanma çıkar ağır yaralanma vs. olur diye korkuyorum. Ben hayatımda ortaokuldan vs. sonra hiç kavga etmemiş biriyim halbuki. Demek ki ciddi durumlarda öfke kontrol sorunum varmış ondan dolayı gerginim sadece. Kavga anında kameraymmş, polismiş vs. aklıma dahi gelmedi.
Demek ki Allah korusun bende silah bıçak olsa kullanmaya yeltenebilirdim. Bu da herkesin aklında bulunsun ne kadar sakin olursanız olun yine de arabada silah-bıçak taşımayın.
-
hiç bir şey olmaz. eğer dedikleri gibi rütbeleri varsa onlar o anda sivildi. ayrıca daha önceden suçunuz yoksa yine de herhangi bir ceza almazsınız. avukatsız iş yapmayın ayrıca.
-
Kafayı vuran sen mağdur olan gene sen bişey çıkmaz bence geçmiş olsun -
Birşey çıkmaz korkmayın akışına bırakın. -
Yok hocam kesinlikle PÖH değillermiş zaten ailede polis akrabamda var bana kesinlikle bir polis böyle bir işe girmez dedi.
Daha evvelden bir suçum yok zaten olay sabaha karşı 4-5 sularında oldu saçma sapan işler.
-
Karşı tarafla iletişim kurmaya çalışın. Ortada kameralar var iki taraf da ceza alacak. Ben şikayetimi çekerim eğer siz de çekerseniz, yoksa avukat dava falan iki taraf da sürünüruz adliyelerde deyin. Bir sürü de para gider avukatlara deyin. Eğer biraz kafaları çalışan insanlar ise kabul ederler. Yoksa yapacak bir şey yok.
Hatta böyle mantıklı tutarlar talep ederse ödemeyi kabul edin. Zaten avukata davalara dünya para gidecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 23 Aralık 2022; 23:7:37 > -
Geçmiş olsun kimse söylemeye cesaret edememiş ama memuriyetin gitti hocam bari sınır dışına sürmeseler
-
Hocam çok geçmiş olsun, neticede tatsız olaylar, ayrıca olayda bence tahrik var, sizi tahrik etmişler.
Bu durumda tahrik olduğunuz için ufak bi itiş kakış yaşanmış olabilir. Bu durumda muhattabınız kendi kendine dengesini kaybedip düşmüşte olabilir. Neticede biri sizi iterken siz ona tutunmak suretiyle refleksi bir harekette yapmış olup görüntülerde bu itiş kakış olarakta gözükebilir.
Bence karşı taraf haksız gibi, yalan beyan var ortada. -
Emniyetin raporunda ben suçlu çıkmışım hocam. Memuriyete etkisi olmasa çok kafaya takmam ama bir ihtimal de olsa sicile işlerler ihraç ederler diye korkmadım da değil.
Bundan sonra demek ki biri bana dayak atmak isterse dayağımı yiyip oturmam lazım yoksa işsiz kalabilirim.
-
Eyvallah hocam inşallah öyle olur.
-
Hapis cezası almazsiniz bu olaydan kafanıza takmayın adam dallamalik yapmış -
Bir amcam vardı aynısı başına geldi önce memuriyetten attılar sonra sınır dışı
-
Arkadaşlarının alkollü olduğunu niye söylüyorsunuz. Sen tarafını güçlendir. Kendisini polis olarak tanıttığını ve karakolda beni tehdit ettiğini söyle. Sende ondan şikayetçi ol. Yoksa suçlu durumuna sen düşeceksin.
ben yazdıklarından arabanı bırakmaman gereken, başkasının işini zorlaştırlaran-engelleyen bir yerde bıraktığını anladım, buna tepki gösteren kişiden, aşırı tepki göstermiş bile olsa, amma acelen varmış demek yerine özür dilemiş olsaydın hem olması gereken cevabı vermiş olurdun, hem de başını derde sokmazdın. |
dosya uzlaştırma büroya gitmeden mahkeme başlamaz. Uzlaşmaya gittiğinde karşı tarafla uzlaşmaya bakın dosya kapansın sizinde kafanız rahat etsin. |
Kafayı vuran sen mağdur olan gene sen bişey çıkmaz bence geçmiş olsun
|
Dümdüz adama dalmışsın işte kameranın öyle göstermesi normal.
|
1 tane doğru işi yok, konu başlığında dokundum diyor, alıntıladığınız mesajda yapıştırdım diyor. buradan geri kalan yazdıklarının ne kadar doğru olduğunu sorgulatıyor zaten.
ha bu arada yazdıklarından bile dediğiniz gibi arabasını bırakılmaması gereken bir yere bıraktığı ve özür dielemek yerine "ne var bilader" şeklinde bir tepki verdiğini yazmış. şahıslar kendisine hiçbir müdahalede bulunmamışken ilk vuranın ve kavgayı başlatanın kendisi olduğunu yazmış. sonra da diyor ki aaa kameralara göre beni suçlu bulmuşlar hayret :D:D:D |
Benzer içerikler
- yedek su deposu kapağı ne kadar sıkılmalı
- kadjar kronik sorunları
- toyota corolla 1.33 life yorum
- hybrid araba kullanıcı yorumları
- devirdaim pompası su kaçırıyor ne olur
- togg donanım özellikleri
- bmw x1 elektrikli menzil
- id 7
- ford f-line fiyat
- skoda kodiaq 1.5 tsi (204 ps) phev fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X