Hocam maalesef kameralara göre ben suçlu çıkmışım. Bunlar argo da konuştu ama onun ses kaydı yok sadece ifademde var küfrettikleri. Bir tek asker polisim vs. dedikleri duyuluyor. Olay yerinde her şey benim aleyhime çıkmış. Avukatla konuştum 20 bin civarı istiyor. Şikayeti geri çeksem bunların beni sıkıştırıp tehdit edeceğine de eminim. Mafyacılık oynayan tipler çünkü. Korkak biri değilim ama bu iki dallamanın İnstagram'ını buldum, av silahları vs. dolu onlarca fotoğraf var. Adamlar normal değil. Karakoldakilere sordum memuriyeti etkiler mi diye onlar yüz kızartıcı bir suç değil etkilemez dediler. Benzer bir kavgada 3000 Tl verilmiş ama memuriyeti engeller mi kaç güne denk geliyor bilmiyorum. bolu gündem Trafikte adam dövdü ne kadar ceza aldı? https://www.bolugundem.com/haber/12004936/trafikte-adam-dovdu-ne-kadar-ceza-aldi |
Trafikte biriyle tartışıp hızlıca yanağına dokundum ceza alır mıyım? (2. sayfa)
-
-
Yok mu forumda benim 657'ye tabii olan popişimi koruyabilecek bir güç?
-
Sağ olun hocam Allah razı olsun. Kendi kendimi yiyip geriliyorum biraz sakinleşmek adına burada paylaşayım dedim. Bir nebze de olsa iyi geldi.
Bende darp raporu da var vücudumdaki morluk ve hafif kanayan yerlerin fotoğrafları da var. Kavgada birkaç tane dokundum ama olayın şokuyla bilinçsiz olarak yaptım zaten karşı tarafın ikiside benden uzun ve yaşlılardı tabii bir dövüş tekniği vs. de hak getire araya millet girmese orada iki kişi beni döveceklerdi kesinlikle kavga çıkacaktı yani.
Hakim karşısına çıkınca konuya eklerim internette herkes sormuş ama güncel konu ve sonuç mesajı yok.
-
Şikayetçi oldum zaten hocam. Hastaneye gidince darp raporundan sonraydı galiba arkadaşlarımla bana da alkolmetre testi yaptılar tabii bizimkiler alkollü çıktı. Bir tanesininde ailesinde il emniyet müdürü var onu olaya katarsak polisler taraf tutuyor vs laf olur diye ikisini de şahit yazamadım. Karşı tarafında şahidi yok.
Olaydan sonra benzinliğe gidip oradakileri de tehdit etmiş şahit olacaksınız vs. diye herhalde para koparmayı kafaya koymuşlar.
-
Hocam nacizane tavsiyem şahıslar alkollü olduğu için tahrik edici şeyler söyleyip size saldırdılar ve sizde nefsi müdafa yaptınız gibi bir savunma olabilir diye umuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam valla önemli biri olsam bana kumpas kurulduğunu düşüneceğim sanki kasıtlı olarak biri göndermiş bunları.
-
B planım ne olmalı hocam suç alemine gireyim mi bu vesileyle?
-
Hakim e çok saçmalamadan olayı anlatacağım hocam. Annesi babası adliyede çalışan varsa taktik verebilirse güzel olur.
Birde kamera kayıtlarını mahkeme aşamasında mı sunmam gerekir? Hakim video açıp izliyor mu?
Bilen var mı?
-
Mahkemede yalan konuşacaksın. Bana sinkaflı küfürler etti, ananaı bacını ..... dedi. Or... çocuğu vs diye ağır küfürler etti. Birde arabaya vurdu. Bana yumruk atacağını zannederek, refleks ile yere düşürdüm, tamamen kendimi koruma amaçlı vs dersin.
Doğrucu DAVUT olayım dersen, pişman olursun.
Ben yaşadım... :) Doğruculuk iş götürmüyor
Ceza alma olasılığın çok fazla ancak :)
1 yıl 3 ay kadar,
sicilin temiz ise hükmün açıklanması derler... Para cezası vs ödemezsin.. Veya bir miktar ödersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derqah -- 24 Aralık 2022; 0:31:45 > -
İyi bir avukatla mahkemeye gidin bence. Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Haksız tahrik falan oluyor gibi. Bir de delillere ulaşılamıyor. Herhangi bir suç kaydınızı yoksa sıkıntı olmaz. Karşı tarafın adli sicili kabarık çıkarsa hakim sizin tarafınızı tutar. Hatta çoğu zaman sosyo ekonomik durumla kararlarını etkiliyor benim görüşüm.
Savcılıkta iken onları savcı izliyor gerekli görürse dosyaya hepsini yazar. Hakim savcı kadar incelemiyor bence.
Geçmiş olsun, gerçekten nasıl bir ülke oldu burası böyle. Önüne gelen ağa, paşa, dayı mafya olmuş. Biliyorlar ki hukuk sadece dürüst, kanuna nizama uyan insanlara işliyor. Dediğiniz gibi bu tipler adam öldürse takım elbise giydi diye serbest kalıyor. Sen canını, malını korurken ağır suçlu muamelesi görüyorsun.
Olaydan bağımsız genel bir sitem gibi düşünen yazdıklarımı. Tekrar geçmiş olsun, umarım kötü bir sonuca varmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sövdüler arabadan çıktım baktım 2 kişiler dedim bunlar beni döverler . İttim kaçtım hakim bey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mahkemede onlar yalan söyleyecek, sen yalan söyleceksin, onlar 2 kişi ve muhtemel sabıkaları olduğu için az bir ceza alacak sana bir şey olmayacak.
bu arada haksız olduğun halde adamlara artistlik yapmış, bir de başına bela almışsın. bu kafayla memur olmasan vatana millete daha hayırlı olur.
-
Baktım bana ceza geliyor deliye yatmayı düşünüyorum.
Sicil temiz hocam.
Bendeki kayıtları savcıya versem mındar ederler diye korkuyorum hakime sunmak istesem sunamaz mıyım?
Sag olun hocam geçen güne göre daha iyiyim zaten olayda ciddi bir yaralanma yoktu
Hocam burada suçum ney benim halen onu çözemedim benim yanima geliyor bağırıyor arkadaşı koşarak dövmeye geliyo bende o an hengamede yapıştırdım birkaç tane.
Diyelim ki suçum vurmak, bunun cezası kamudan ihraç/alınmama ise devletin parasini zimmetleyenler Camii de fuhuş yapan İmam vs onlar nasıl geniş geniş gezebiliyor
Sosyoekonomik durumdan kastınız ney hocam eli yüzü düzgün iyi giyimli insanlara daha mı az ceza veriyorlar?
Koskoca devletin işi gücü yok benle mi ugrasacak ne kadar saçma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X