Bir kızla bakışıp duruyorum neyapayım
Konu başlıkta olduğu gibi ortada.Geçen sene 10.sınıfın yarısına kadar anadolu lisesinde okudum. 9.sınıfta çok fazla arkadaşım olmadığı için dolaşmazdım. 10.sınıf başladı sosyalleşme felan derken bir kızla bakıştık birkaç kere.Olabilir dedim sınıflar felan yakın. Bizim sınıftan arkadaşlarınin felan yanına gelip gitmeye başladı.O kızlarda biraz yakın arkadaşımdı. Ama o kızla hiç tanışmadım. Sınıfta otururken felan benim sınıfa gelince arkadaşları sohbet ederken kız bana bakıyordu. Arada bende bakıyordum ancak onun gibi tebessüm,gülümseme felan hiç yapmadım.Dedim acaba hep aynı kişilerle takildogimdan yanımdaki arkadaşıma felanmi bakıyor hayır.Tek basıma felan bahçedeykende fark ettim. Bana baktığı kesinleşti. Birkaç kere dedim acaba konuşsammı. Yok olmadı kızda utangaç bende. Çok yakışıklı biriside değilim ama fiziğim güzel.Neyse ben artık kardiyo için tramvaya felan yürümeye başladım baktım o kızda arkadaşlarıyla tramvaya gitmeye başlamış.ama hala beni kesiyor. Arkadaşları sohbet ederken bu 2-3 adım önden yürüyor felan.Dahada dikkat ettim başka baktığı biri felanda yok. 2. Dönem okumayan çök niyetim olmadığı için mesleğe geçtim. O okulda olan arkadaşlarımı ziyarete gittim ve beklediğim başıma geldi bana baktı 7 8 saniye tebessüm oluştu. O okulda olan arkadaşıma beni sormuş niye gelmiyor felan diye. Başka okula geçti diyince de yüzü düşer gibi olmuş. kızı Instagramda şans eseri önerilenlerde budum ne yapmam lazım? Adım atayımmi çünkü 4 aydır kafamı yiyip bitiriyor bu düşünce kıza karşıda boş değilim..
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 315 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel