Şimdi Ara

Buluşmada kıza karşı nasıl davranmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi kendi bölümümde benden 2 yaş büyük (ama aynı sınıftayız, kimlikte 1 yaş bile fark yok, yan yana görseniz ben büyük gösteriyorum) bir kız var. Bayadır açılmak istiyordum bu yazın başında açıldım. Daha doğrusu tanıştım. Aynı bölümdeyiz falan filan sosyal mecrada muhabbet ettik. Sonra kız büt zamanı bana autocad dersinden kaldığını ve yardım etmemi istedi. Kabul ettim tabii. Bi cafede buluştuk. Olay burada başlıyor. Nasıl selam vereceğim ben bu kıza? Sarılsam çok samimi oluyor, elini sıksam da çok resmi kaçar. Merhaba diyip bir yere otursam "dokunma bana" der gibi olur. Bende ilk buluşma elini sıktım. 2 saat falan ders çalıştık sonra 2 saat muhabbet ettik. Akşam ben yurda geçeyim dedi bende yurduna kadar bıraktım. Vedalaşırken bekledim ne yapacak acaba diye geldi elimi sıktı görüşürüz dedi. Aradan 3 gün geçti bu sefer de ders dışı bir buluşma teklif ettim. Kabul etti. Sahilde buluştuk. Ben yine gittim elini sıktım. Sahil boyu güzel bir muhabbet döndü, birbirimizi tanıdık. Sonra yine yurduna bırakmaya gittim. Ve evet, yine elini sıktım. Yaz tatili ara sıra muhabbet ediyoruz ve şimdi okullar açılacak. Yine buluşacağız muhtemelen ama artık işi ilerletmek istiyorum. Friendzone denen pisliğe daha bulaşmadım ama sanki oraya doğru gidecekmiş gibi bir his var içimde. Yani kız anlamıştır hiç muhabbetimizin olmadığı bir çocukla 2-3 defa buluşuyoruz falan yani hoşlandığımı biliyor bence. Malum türk kızı ego tatmin etmesi lazım bizde beklemedeyiz.

Büyük dh ailesi taktiklerinizi bekliyorum. Kız hoş birine benziyor ama olmazsa dünyanın sonu değil, yoluma bakmasını bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elini sıkmak Tan ve merhaba demekten vazgeç
    Eski herhangi bir konu ile konuşmaya basla yada
    Uzun zaman oldu deyip biseyler yapalım de jest ve mimikleri bı kasmaktan vazgeç
    Saçında bişey var deyip saçlarına dokun (nazikce hiç görmemiş gibi değil) .
    Giderken de el sıkma faslını unut ben kaçtım de devam et
    Hesabı odemek gibi bir durzilik yapma
    Kıza dokunmaktan yana kasma amabunu da abartma .
    Sex,sevgili muhabbetlerin de içinden geçeni ortaya ser
    Yok ben küfür sevmem sex ayıp beldenassagi deyip utana sıkıla konuşma relax

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • El sikmak nedir abi kizda bilmiyoe merak etme rahat davran. Bir gun seni ozlemisim icimden geldi de ve saril

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay muhabbeti gibi oldu sürekli elini sıkman. Aklıma o geldi ve güldüm. Hayırlısı olsun friendzone.

• Hocam selam napıyorsun falan onları derim elbette ama ilk kontakta el sıkmaya bir alternatif lazım bana.

Bi ara sinemaya götürmek istiyorum orada belki omzuna kolumu atabilirim ama korkuyorum hocam terslenmekten falan. Çok kasıyorum bu konuları.

Bi ara cüzi bir miktar ödedim ilk buluşmada diğer buluşmada ise o ödedi yani iyi birine benziyor inşallah yanılmam.

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Muhabet arasında 2 kişiyle çıktığını söylemişti az çok biliyordur bence de ben bilmiyorum hocam ya az kalsın kafa falan tokuşturacaktık. Yaz boyu görmedim özledim seni derim de sarılmak ne bileyim hocam kasılıyorum. Özledim diyip kollarımı açıp beklesem gelir mi acaba? Gelmezse ya da elimi yine sıkarsa bir hafta kendime gelemem.

• Bir friendzone daha kaldıracak takatim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer niyetini belli ettiysen hafiften mesaj verdiysen elini sıktın diye friendzone yemezsin. Zaten ilk buluşmalarda olması gereken elini sıkmaktır zamanla samimiyet seviyesi artınca sarılma olur.
  • Off bir de ilk buluşma vardı demi , ben onu hiç hesaba katmadım. Harbiden ilk buluşmada ne yapmak lazım. Elini filan mı öpsem.

• Elini sıkacağı zaman elleşince sertleşen başka yerlerimde var istersen oralarımıda sıkabilirsin de hocam

• köpek gibi
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Hocam hani senden hoşlanıyorum falan demedim tabii ki de ama hiç tanımadığı biri bir anda tanışmak için mesaj atıyor. Anlamıştır yani herhalde. El sıkma faslı ne zaman bitecek onu kestiremiyorum. Treni kaçırmak istemiyorum.

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç yakışmıyor size

• Alfaları bekliyorum

• aynı eski ben. eğer kızı öttürme niyetindeysen ilk buluşma, en geç ikinci buluşmada öpmen gerekiyor

• Normal bir şekilde konuşurken bir anda çapkın şekilde bakabilirsin. Fiziksel temas fırsatlarını kaçırma. Sarılmanı tavsiye ederim bir dahaki buluşmada. Kendinden çok bahsetme.
  • Kardeşim öncelikle içten bir gülümsemeyle karşıladığın bir kıza sarılman kızı rahatsız etmeyecektir. Hatta ortamı senin lehine geliştirebilir. Kıza içten bir gülümseme at ve sağ elini "hafifçe" belinden tutmak ya da beline dokunmak kaydı ile yine "hafifçe" sarılabilirsin. Karşı taraf seni yanlış anlamaz, terslemez ya da itici bulmaz.

Yine eğer temas kurmak istersen kıza karşı hafif hareketlerde bulun. Kızlar ne kadar hanzo seviyor gibi genel bir yargı olsa da gerçekten kendilerine karşı naif davranan erkeklere karşı da savunmasız kalıyorlar.

Ama bahsettiğim bu naiflik ve ya incelikler kesinlikle özgüven eksikliği ya da çekiniyor havası yaratmamalı.

Özetle kendini kasma, bırak bir şeyler olacaksa kendiliğinden olsun.

Bende neden bu konuya cevap verdim bilmiyorum hadi eyv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westkhan -- 31 Ağustos 2019; 14:10:58 >
  • Hocam sakın elini sıkma, uzun zamandır görüşmemenizin avantajını kullan ilk buluşmada sarıl

• Oldugun gibi davran vesselam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.