Şimdi Ara

Buluşmada kıza karşı nasıl davranmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kız mal gibi gülecektir
    sensiz de çekilmez oluyor bu toplantılar de
    kız sığır değilse anlayacaktır
    sana bişey açıklamak istiyorum de kız neymiş o diyecektir
    aslında ben bir zebaniyim de ordan moonwalk yaparak uzaklaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Bir ara yanımızdan köpek geçmişti ve korkmuştu. Keşke kollarımla yanıma çekseydim onu ah ahhhh :(

• Stalin gibi dur ve rahat konuş
    hareketlerin yavaş ve sensual olsun göz teması kurmaktan tırsma.
    kıza sarılabilirsin ama piton gibi sarılma hafif elinle dokunarak belden yukarsına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Ağustos 2019; 15:24:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yapıcam peki? Hayali bile utandırıyor beni çok kasıyorum kendimi.

• Yeni sözleşme teklif et.
    Buluşmada kıza karşı nasıl davranmalıyım?

şaka maka el sıkmak nedir

• olacakları anlatıyorum sen kıza açılırsın sevgili olmak istediğini söylersin

kız:ben hayatımda kimseyi istemiyorum seni arkadaş olarak görüyorum
  • Abi şu nasıl davransam hangi fiziksel temasta bulunsam hangş konuyu açsam diye düşünürsem 1.sıkılırsın 2.heyecanlanırsın ufak heyecan illa ki olur sex te buluşmada kavgasa ama titreyip terlersen bide kızarırsan ... Yedin yani o yüzden bunları düşünme hemcinsinle nasıl oturup konuşuyorsan o şekilde gör herkesi panik modundan çıkamazsan karşu cins rahatsız olur bundan.

İçinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran en fazla tepki görür red yersin sanada tecrübe olur başka maçlara bakarsın abi erkek olarak her boku başarıyoruz bu kadının milletinin kilidi açamıyoruz karşısında ezilip büzülüyoruz ya şaka gibi işte tecrübemiz yok kızları elde etmek istiyorsan tavlamayı tecrübeyle öğreneceksin yani öğreneceğiz bunu çözmeden merhaba benim adım hadi sevgili olalım takılalım TR de yürümez bu işler.

Bide sevgili olcaksan ondan hoşlandığı belirtmen lazım nedir bu göz teması olabilir onun yanında aşırı enerjik ve komik olabilir muhabbetinle bağlarsan kız senden sıkılmaz veya değişik bi kadınsa bilgili ve kültürlü olmanla tavlarsın veya fiziğinle yakışıklı olup vücutlusundur bu gider yani hangi özelliğin varsa onun üstünde yoğunlaşıp kadın üzerinde kullanabilirsin dedik ya hoşlandığını belirt numarası varsa mesaj atabilirsin gün içinde tabi bu mesaj olaylarını ben saçma buluyorum yüz yüze en iyi sonuç alınır her zaman bide aynı ortamdaysan yanına gidip sürekli onla ilgilendiğini gösterirsin nedir bu onla aynı etkinliklere gitme sinema olur yemek olur hobisi varsa aynı hobi üzerinde yoğunlaşırsın bunları yaptıktan sonra sevgili olun bi zahmet bu çocuk benle ilgileniyor dış görünüşünü beğeniyorsa senin tamam işte.

Aslında çok basit bu mevzular flört sevgili evlilik falan ama bizim ülkede kan davasına dönüyor hep bi sıkıntı hep bi yokuş hep bi olumsuzluk negatif olano direk eleyip önüne bakacaksın şuan kaliteli kadın bulup sevgili olmak zor en güzeli tek gecelik ilişkiler.

• Buluşmada kıza karşı nasıl davranmalıyım?

• uppercut

• Bidaha ki sefere sarıl ki anlasın bazı şeyleri

• şimdi direk sarılma önce wp'den kızla samimiyeti artır. onunla uğraşıyomuş gibi konuş, fiziksel bi özelliğiyle tatlı şekilde alay et. sende bişey farkettim ya senin yanaklar tombik böyle poğaça gibi kahvaltıda versene :)'' gibi örneklerle samimiyetini artır, çok konuşma ama bitirmeyi sen yap müsait değilim falan ve buluşana dek konuşma, bunları yaptıktan sonra buluşunca sarıl. sonra mekana girerken belinden 1-2 saniye tutarak mekana önden sok onu, sonra oturunca '' oha senin elinde büyükmüş versene bi deyip al elin incele biraz , sonra aslında tutmak için yaptım diyip hafif gül. burda amacını belli etmiş olacaksın, öyle ders muhabbetlerine çok girme bu buluşmada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 31 Ağustos 2019; 20:44:21 >
  • Korkuyorum hocam ya çok kasıyorum

• Nerple kullanıcısına yanıt
    Korkanın çocuğu olmaz

• Karşıdan kızın geldiğini gördüğün zaman kollarını iki yana aç. O da gelince açacaktır muhtemelen. O sırada sarılırsınız.
    Pek kasmayın bu tür şeyleri. Karşındaki de insan o da aynı şeyleri düşünüyordur elbet.
  • Hocam bende bunu düşünüyorum terslerse falan çok kötü olurum ama

• Batman İl Sınırıyoutube
    Pala Baba Kadın Tavlama Taktikleri
    https://www.youtube.com/watch?v=Rp65DDS_FW4&feature=youtu.be

Aklıma geldi konuyu görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 31 Ağustos 2019; 23:5:9 >

• Hocam bu nedir ya

• Nerple kullanıcısına yanıt

• Em onu

• Hemcinslerine karsi nasil selamlasiyorsan öyle yap "kafa tokuştur"onuda mi ben söyliyeyim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.