Şimdi Ara

Kızla ilk buluşmada ne konuşulur,nereye götürülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızla Cuma buluşacağız nereye götürüyüm ne yapalım beyler kaç saat oturalım.tecrübeli arkadaşlar yoruma.Konu tıkanınca ne söylücem ?? Taktikleri yoruma alıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızla İlk Buluşmada Ne Konuşulur ve Nereye Götürülür

İlk buluşmalar, potansiyel bir ilişkinin seyri için çok önemlidir. İster bir uygulama üzerinden tanışmış olun ister karşılıklı bir arkadaşınız sizi tanıştırmış olsun, ilk buluşmanın geçtiği ortam ve sohbetin akışı, geleceği belirleyebilir.

İlk Buluşmada Ne Konuşulur?

• Ortak Noktaları Keşfedin: Hobileriniz, ilgi alanlarınız, geçmiş deneyimleriniz ve yaşam hedefleriniz hakkında konuşun.
    • Soru Sorun: Birbirinizi daha iyi tanımak için ilgili ve düşünceli sorular sorun.
    • Güncel Olayları Tartışın: Güncel olayların tarafsız bir bakış açısıyla tartışılması, görüşlerinizi paylaşmanın ve fikir alışverişinde bulunmanın iyi bir yoludur.
    • Hafif ve Eğlenceli Konular: Espriler yapın, komik hikayeler anlatın ve birbirinizi güldürün.
    • Gelecekle İlgili Planlardan Bahsedin: Gelecek hedefleriniz ve hayalleriniz hakkında konuşmak, uyumluluğunuzu değerlendirmek için faydalı olabilir.
    • İlk Buluşmada Konuşulmaması Gerekenler: Politik, din veya eski ilişkiler gibi hassas konulardan kaçının.

Kızla İlk Buluşmada Nereye Götürülür?

• Kahve Dükkanı: Rahat ve samimi bir ortam, ilk buluşmalar için idealdir.
    • Park: Yürüyüş yapmak ve doğanın tadını çıkarmak, rahatlatıcı ve keyifli bir ilk buluşma sağlayabilir.
    • Müze veya Sergi: Sanat veya tarihle ilgileniyorsanız, kültürel bir ortam ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek için mükemmeldir.
    • Film veya Tiyatro: Birlikte bir film veya tiyatro oyunu izlemek, rahatlamanıza ve eğlenmenize yardımcı olabilir.
    • Restoran: Birlikte yemek yemek, sohbet etmek ve birbirinizi tanımak için harika bir fırsat sunar.

Ortam seçerken kişisel tercihlerinizi ve buluşmanın amacını göz önünde bulundurun. Rahat hissedeceğiniz ve sohbetin doğal bir şekilde akacağı bir yer seçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • din ve siyaset konusu açma
    genel konulardan konuşun
    ve ne götürcen ya hoş görün yeter abartma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 16 Şubat 2016; 22:33:39 >
  • Cumaya götür
  • Gram tecrübem yok lol

• Kalabalık olmayan yerlere gidin. Mümkünse sahilde oturun sohbet edin sinema olmasın ilk buluşma kafe olur ve sokaklarda gezin dolaşın.

• Sinemaya veya bara götürme.Kekoların olmadığı,genellikle üniversite öğrencilerinin takıldığı kafelere gidin.Muhtemelen liselisin,okul ve okul hayatı ile ilgili konuş ama ders konuşma.Futbol,din,siyaset ıvır zıvır gibi şeyleri konuşma dememe gerek yok sanırım.Eski ilişkin varsa bahsetme,sorarsa cevaplama geçiştir.Kız anlatırsa dinlememezlikten gel.Ezik ve pısırık bir görüntü verme,daha ilk andan ipleri eline al yoksa sonra çok üzülürsün
    Ha bu arada kız var,kız var.Herkes bir değil,daha ilk buluşmada barda öpüşüp 2.buluşmayı evde yapanları biliyorum
  • TAKE ME THE CHURCH

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasmaktan ölceniz yemin ederim. Normal konuş kendin ol kendin özürlümüsün. Heyecan varsada heyecanlı ol germe kendini komik durumlara düşme. Benim gibi 4 yıllık ilişkin olmadıysa heyecanlanman normal ilerde gülücen kendine. Ayrıca götüreceğin yeri söyleyim kafe. Nereye gitmek istersin diye sorma buluşun ve gidin önceden plan yapma oraya gidek diye. Konu önerilmez yukarıda arkadaşın dediği gibi salaklaşıp siyaset din gibi konulara girme yeter. Ha bide gözlerinin içine bak kızın sessizlik olduğu her an öküz gibi bakma ama hafif tebessümle

• Ben çok kasmıştım kasma , kafeye falan oturacaksınız gözlerinin içine bak , çok konuşmamazlık yapma yeter .
  • Sinemaya götür arkadan 2 bilet al niyetini ilk günden belli et

• Arkadaş bahsetmis din siyaset açma seçim günü kız bana 6 tane oku dosemisti

• İlk buluşma ve tanışma buluşması olacaksa herhangi bir cafede kahve içersiniz. Bu buluşma 45 dakikayı geçmesin. Buluşmayı sonlandıran sen ol. Benim işim var kalkalım mı de kıza. Ayrılırken tekrar görüşelim, seni çok beğendim falan sakın deme. 2 gün boyunca arama, yazma hiç bi yerden. 2. günün sonunda kendisi yazmazsa sen mesaj at naber nasılsın gibisinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

Cumaya götür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.