Şimdi Ara

11880'de çalışıyorum soruları alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
7.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler var mı merak ettiğiniz şeyler hepsini cevaplandırmaya hazırım

tekzip: geçen ay çıktım işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 10 Ağustos 2013; 1:51:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

11880 Ne İşe Yarar?

11880, Türkiye'de Sağlık Bakanlığı tarafından çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimini takip etmek için kullanılan bir numaradır. Bu numarayı arayarak çocuk doktoruna, diyetisyene ve hemşireye ulaşabilir, çocuğunuzun sağlığı ve gelişimi hakkında bilgi alabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.

11880'in temel amacı, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve gelişmelerini sağlamaktır. Bu hizmet sayesinde aşağıdaki konularda destek alabilirsiniz:

• Çocuğunuzun boy, kilo ve gelişim takibi
    • Aşılama hatırlatmaları ve bilgileri
    • Beslenme önerileri ve diyet tavsiyeleri
    • Çocuk hastalıkları ve tedavileri hakkında bilgi
    • Psikolojik destek ve rehberlik
    • Aile içi iletişim ve çocuk eğitimi konularında yardım

11880 hizmetine hafta içi her gün 08:00 - 20:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Ücretsiz olan bu hizmetten tüm çocuklar ve aileleri yararlanabilir. Çocuğunuzun sağlığı ve gelişimi hakkında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, 11880'i arayarak uzmanlardan bilgi ve destek alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buradan değil telefondan alıcaksınız o soruları.
  • 0532 587 75 16 numarası kime ait
  • Yere Düşen Kulaklık(telefon) larınızı napıyorsunu ??
  • Başına gelen bir iki saçma konuşmayı anlatsana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

0532 587 75 16 numarası kime ait

Ara sor birader ne bileyim ben

Ha ama size bir tüyo verebilirim, en ucuz bilinmeyen numaralar servisi 11844

Dakikası 65 kuruştu galiba 11844ün tam hatırlamıyorum ama... 11880'inki 1 lira 29 kuruş.
  • Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt
    Bende espri yapmaya çalışmıştım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

quote:

Dakikası 65 kuruştu galiba 11844ün tam hatırlamıyorum ama... 11880'inki 1 lira 29 kuruş.

Çift taraflımısın lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

11880 şikayet ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

quote:

quote:

11880 şikayet ettim.

hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_CoMa

Yere Düşen Kulaklık(telefon) larınızı napıyorsunu ??

Valla sorunu tam anlamadım ama kaldırıp tekrar kulağımıza takıyoruz yani ne yapıcaz

Saçma konuşma olarak aklıma gelen birkaç şey var anlatayım. Bi çocuk aradı ve aynı çocuğun çağrısı 3-4 kere bana düşmüştü, babasının şirketi varmış, oranın numarasını sorgulatıyordu sonra ben şirketin ismini söyleyince de "İŞTE ORASININ SAHİBİ BENİM BAAM" deyip çot diye kapatıyordu buna çok gülmüştüm. Kesintisiz 3-4 defa yaptı bunu .

Bi de kadının birisi onu rahatsız eden bi numarayı sorgulattı, sonra dedi ki "beyefendi rica etsem arayıp söyler misiniz beni rahatsız etmesin." İçimden arkadaşları toplayayım bi de dövelim adamı diye geçirdim ona da çok gülmüştüm .

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkArm

quote:

quote:

quote:

11880 şikayet ettim.

hll knk

Alıntıları Göster
    Size küfredenleri ne yapıyorsunuz mesela reklamlar çalışanlar gibi

• quote:

quote:

quote:

11880 şikayet ettim.

Bir şey olmaz orası da aynı şirketin. BN telekomünikasyon aş.

Küfredenleri "görüşmeyi böyle sürdüremeyeceğim" deyip kapatıyorduk.

• 11818 i tek geçerim soruyorum 5 saniyede cevap geliyor ve hep bayan çıkıyor

• Sanatçıların telefonunu alan var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_CoMa

Yere Düşen Kulaklık(telefon) larınızı napıyorsunu ??

Valla sorunu tam anlamadım ama kaldırıp tekrar kulağımıza takıyoruz yani ne yapıcaz

Saçma konuşma olarak aklıma gelen birkaç şey var anlatayım. Bi çocuk aradı ve aynı çocuğun çağrısı 3-4 kere bana düşmüştü, babasının şirketi varmış, oranın numarasını sorgulatıyordu sonra ben şirketin ismini söyleyince de "İŞTE ORASININ SAHİBİ BENİM BAAM" deyip çot diye kapatıyordu buna çok gülmüştüm. Kesintisiz 3-4 defa yaptı bunu .

Bi de kadının birisi onu rahatsız eden bi numarayı sorgulattı, sonra dedi ki "beyefendi rica etsem arayıp söyler misiniz beni rahatsız etmesin." İçimden arkadaşları toplayayım bi de dövelim adamı diye geçirdim ona da çok gülmüştüm .

İkincisi iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Pietrolfa

Soru - 1 Sisteminiz nasıl işliyor önünüzde ansikliopedi mi var sabit kanca mı var
    Soru - 2 Cinsel içerikli sorular geliyormu

1)Veritabanımız vardı o veritabanından gerekli sorgulamayı gerçekleştirip bilgiyi paylaşıyorduk.

2)Bi kere erotik shop sormuşlardı, ancak daha çok one direction ve justin bieber fanları çocuklar arayıp bunların numaralarını sorup öğrenmeye çalışıyolardı. Küçük kardeşiniz varsa eğer ev telefonuyla baş başa bırakmayın

3)Üstte anlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 10 Ağustos 2013; 2:02:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pietrolfa

Soru - 1 Sisteminiz nasıl işliyor önünüzde ansikliopedi mi var sabit kanca mı var
    Soru - 2 Cinsel içerikli sorular geliyormu

1)Veritabanımız vardı o veritabanından gerekli sorgulamayı gerçekleştirip bilgiyi paylaşıyorduk.

2)Bi kere erotik shop sormuşlardı, ancak daha çok one direction ve justin bieber fanları çocuklar arayıp bunların numaralarını sorup öğrenmeye çalışıyolardı. Küçük kardeşiniz varsa eğer ev telefonuyla baş başa bırakmayın

3)Üstte anlattım

Alıntıları Göster
    niye çok pahalı 118li hatlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Sanatçıların telefonunu alan var mı?

Çok var ama numaralar isim benzerliğidir kesin, atıyorum murat boz yazıyosun yüzlerce çıkıyo hep böyle. Genelde de kapatmış oluyolar zaten numaralarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

niye çok pahalı 118li hatlar ?

Alıntıları Göster
    Arasam tarkan tevetoğlunun telefonunu istesem verirler mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.