< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morpheus.00 -- 7 Şubat 2022; 18:45:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kombisini Yakmayan Komşuyu Şikayet
-
-
hiç bir sonuç alamazsın adamın parası yoksa kombisini yakamaz doğal olarak. ayrıca görüyorum diyorsun da napıyorsun insanları mı gözlüyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 7 Şubat 2022; 20:50:38 > -
sana mi hesap vericek
-
Parası olmayan birinin işi gücü,altında arabası olup yazlık kiralar mı her yaz?
Evini gözetlemekle alakası yok kapıda karşılaşıyoruz sürekli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet apartmanda yaşıyorsan toplu alanda yaşıyorsan belli kurallara uyacaksın. Uymucaksa gidecek müstakil eve
Yakmak zorunda değil eğer faturalardan şikayetçi iseniz sizde yakmayın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: morpheus.00
Parası olmayan birinin işi gücü,altında arabası olup yazlık kiralar mı her yaz?
Evini gözetlemekle alakası yok kapıda karşılaşıyoruz sürekli.çözüm basit evine yalıtım yaptır adam kombisini yakmak zorunda değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 7 Şubat 2022; 20:7:33 > -
Üstteki komşu çok yakıyor, kızlarımla evde rahatça oturamıyoruz, nereye şikayet edeyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorunlu tabiki bak bakalım nasıl zorunluymuş.
Doğalgaz faturasından tasarruf etmek isteyenler kombilerini açmıyor ya da belli odalarda petekleri açıyor. Bu durum dava sebebi olabilir.
Bir kat malikinin kaloriferi yakmayarak yan, alt ve üst komşusu sayesinde ısınmasının doğruluk ve dürüstlük kurallarına aykırı.
Hakim, talep halinde, komşu maddi zarara uğramışsa bu maddi zararın tazminine karar verebilir. Normalde aylık 500 liralık ısıtma gideri olan bir kişi, 700 lira yakmak zorunda kaldıysa bu zararın tazminini isteyebilir."
www.ntv.com.trKombiyi açmayan komşu hakkında dava açılabilir mi?https://www.ntv.com.tr/ekonomi/kombiyi-acmayan-komsu-hakkinda-dava-acilabilir-mi,emVJrf9WqE6QYKWik71QZg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hocaaaaam aylar sonra comeback geldi haa
-
quote:
Orijinalden alıntı: morpheus.00
Zorunlu tabiki bak bakalım nasıl zorunluymuş.
Doğalgaz faturasından tasarruf etmek isteyenler kombilerini açmıyor ya da belli odalarda petekleri açıyor. Bu durum dava sebebi olabilir.
Bir kat malikinin kaloriferi yakmayarak yan, alt ve üst komşusu sayesinde ısınmasının doğruluk ve dürüstlük kurallarına aykırı.
Hakim, talep halinde, komşu maddi zarara uğramışsa bu maddi zararın tazminine karar verebilir. Normalde aylık 500 liralık ısıtma gideri olan bir kişi, 700 lira yakmak zorunda kaldıysa bu zararın tazminini isteyebilir."
www.ntv.com.trKombiyi açmayan komşu hakkında dava açılabilir mi?https://www.ntv.com.tr/ekonomi/kombiyi-acmayan-komsu-hakkinda-dava-acilabilir-mi,emVJrf9WqE6QYKWik71QZgiyi o zaman ben de alt komşu çok yakıyo evde pişiyom diye dava açayım o haber sitelerine inanma sen ne yapacak koskoca devlet gelip senin komşunun evi soğuk mu acaba diye denetlemeye mi gelecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 7 Şubat 2022; 20:8:12 >
-
adam planlamasını öyle yapıyordur.
doğalgazdan kısıp para artırıyordur.
bu sizi hiç alakadar etmez.
şu doğalgaz fiyatlarıyla yakmamak tasarruf etmek mantıklı olan.
-
Evde ufacık çocukları soğukta oturtarak mı iyice şaşırdınız aile ve sosyal hizmetler bakanlığına bile şikayet esilecek bi konu bu.
Sorun zaten saçmalık ötesi neyine cevap vericem kışın ortası pişiyormuş 🤦♂️
Bunu diyen tipler kendileride buz gibi evde oturuyor doğalgaz faturası ödemesin diye,kişi kendinden bilir işi misali .
senin sorun çok mu mantıklı üşüyorsan kombiyi yakacaksın ya da evini yalıtacaksın nokta
sana mi hesap vericek |
hiç bir sonuç alamazsın adamın parası yoksa kombisini yakamaz doğal olarak. ayrıca görüyorum diyorsun da napıyorsun insanları mı gözlüyorsun? |
Yakmak zorunda değil eğer faturalardan şikayetçi iseniz sizde yakmayın .
|
adam planlamasını öyle yapıyordur. doğalgazdan kısıp para artırıyordur. bu sizi hiç alakadar etmez. şu doğalgaz fiyatlarıyla yakmamak tasarruf etmek mantıklı olan. |
Sen de yakma o zaman. |
iyi o zaman ben de alt komşu çok yakıyo evde pişiyom diye dava açayım o haber sitelerine inanma sen ne yapacak koskoca devlet gelip senin komşunun evi soğuk mu acaba diye denetlemeye mi gelecek? |
çözüm basit evine yalıtım yaptır adam kombisini yakmak zorunda değil |
Sana mı soracak yakar yakmaz.Zoruna gidiyorsa sende yakma ceketle otur...
|
allah gelse benım evıme karısamaz yakacaksın diye bir de üst komşumun keyfini düşünücem
merkezi sistemden, dogal gaza herkes kendi paşa keyfine göre ısınsın diye geçildi. Belki ben battım param yok açmıyorum. Sanane Belki kışın 3 ay evde hiç yokum ( O zaman ne yapacaksın) Belki senın üşüdüğün havada o üşümüyor. belki dogaz gaz sevmıyor tek oda klıma ya da elektrikli istiyor. 50 kalem şey çıkar yani böyle o yüzden boş hayallerle yaşamayın |
Benzer içerikler
- aynadaki görüntümüz gerçek mi
- annesini kaybedenlerin psikolojisi
- paxil ilk günler
- insanlar bizi arka kameradaki gibi mi görüyor
- kulak memesi morarması
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X