< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kombisini Yakmayan Komşuyu Şikayet (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: morpheus.00
Evde ufacık çocukları soğukta oturtarak mı iyice şaşırdınız aile ve sosyal hizmetler bakanlığına bile şikayet esilecek bi konu bu.evlerinde yaşamıyorsunuz durumu bilemeyiz.. siz şikayet edin görelim bakalım ne olacak. konuyu güncellersiniz.
-
Benim düşüncem de o. Forumun çoğunluğu zaten yaşam mücadelesi peşinde olduğu için yasada yeri olan bir durumu göz ardı ediyor. Kendi durumum iyi olduğu için bu konuda tarafsız bir yorum yapmam pek mümkün değil. O yüzden ben bu kombi yakma olayında hiçbir şeye yakınmıyorum ama yakınan adamında kanun önünde hakkı var yani.
-
Sana mı soracak yakar yakmaz.Zoruna gidiyorsa sende yakma ceketle otur...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir yasal hak olduğunu duymuştum ama ne derece icraat var bilemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşım yakmak zorunda değil ve sen bunu bi yere şikayet te edemezsin adamın evinin içine karışamazsın...
özel hayata müdale edemezsin...
bence çok uzatma... şikayet ederse uğraşır durursun..
-
çok merak ettim şunu sormak istiyorum , mesela sizinle aynı apartmanda oturalım, siz mercedese binin ben tofaşa. ama siz kombiyi yakmayın ben kombiyi yakayım, sonra burada konu açayım diyeyim ki onun mercedesi var yazlığı var ama kombiyi açmıyo ölücüü. ne düşünürsünüz? bir kere belki de lüks arabaya bindiğinizi herkesin bilmesini istemiyor olabilirsiniz, bakın bir zat geldi burada bunu herkese ifşa etti. bu şimdi nedir yani?
ortamı germek gibi bir niyetim yok ben sadece konunun baştan aşağı saçma olduğuna değinmeye çalışıyorum. kaldı ki arabası var diye yazlığı var diye zengin olmuyor ki insan. karın mı doyuruyor araba karın mı doyuruyor ev?
-
Uzmanlar öyle demiyor ama yanılıyorsun komşuluk hukukuna aykırı durum.
Burada kat maliki, 'Benim komşum kaloriferini hiç yakmıyor, bundan dolayı daha fazla yakmak durumunda kalıyorum. Benim sayemde o ısınıyor, buna müdahale edin.' diyebiliyor. Hakim de komşunun konutunu mevsim koşullarına uygun kullanmadığına karar verip, yaptığını sonlandırmasını isteyebilir.
www.ntv.com.tr
Kombiyi açmayan komşu hakkında dava açılabilir mi?https://www.ntv.com.tr/ekonomi/kombiyi-acmayan-komsu-hakkinda-dava-acilabilir-mi,emVJrf9WqE6QYKWik71QZg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sen de yakma o zaman.
-
İfşalanan kimse yok. Konu sahibini bile tanımıyoruz. Oturduğu apartmanı nasıl bilelim, komşusunu tanıyalım? Burada bahsedilenler sadece bir fikir. Kimseyi ifşalamıyor. Sorunuza çok içtenlikle cevap vereyim. Mercedesim olsa ve faturayı düşünüp yakmasam kendime ölücü derim. Şimdi bile diyorum zaten. Çok fazlaca ucuza bir şeyler denk getirmeye çalışıyorum. Ve evet ev araba karın doyuruyor. Nasıl doyuruyor? Bir insan Türkiye'de Mercedes'e binebiliyorsa karnı doyuyordur ve doğalgaz faturasının 300 ya da 500 fazla gelmesini umursamaz.
Benim gelirim iyi olduğu için doğalgazı yakıyorum. En son 800₺ geldi çok umrum olmadı ki ortalama da buymuş zaten. 300₺ daha az gelse hayatımda hiçbir şey değişmeyecekti. Muhtemelen alt katım ofis olduğu için fazlaca yakıyorum. Kapıları pencereleri pvc ile değiştirdim. Ona rağmen evin soğuğu tam kesilmedi. Aşağıda ofis olması da işime geliyor bir bakıma çünkü evde çocuklar var. İnsanlar genelde üst kattaki çocuk sesinden rahatsız oluyor. O yüzden ben durumumdan çok da yakınmıyorum ama faturamın da aşağıda ofis olmasından dolayı fazla geldiğinin farkındayım. Ama ofis değil komşu da olsa ses etmem sadece onun yüzünden ev soğuk olduğu için kendimce yakınırım. Ama o faturayı öderken ben de zorlanıyor olsam yasal hakkımı kullanma yollarını araştırırdım.
-
Forumda ölücü sayısı inanılmaz yakma yazıp duruyorlar ölücülükte değil esasında cahilliğe varan durum .
Bu tipleri görünce ver mehteri bi %150 zamda doğalgaza yapıştırsınlar sonuçta yakmıyorlarmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tam tersi, yüksek faturalar yüzünden yakamıyoruz. ucuz olsa niye yakmayayım ki? niye burada seninle tartışayım? mesela metreküpü bir kuruş olsa 80'de yakarım kombiyi. sonra adımız ölücüye çıkıyor...
-
O işler öyle olmuyor. Kurumsal bir sitede yaşayan babanız falan varsa söyleyin bir denesin bakalım kombiyi yakmayınca ne oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi benim faturamı geçtim yarın bu çocuklar soğuktan hasta olursa vicdanınız rahat eder mi ölücülüğün ceremesi ufacık çocuğun hasta olmasına sebeb vericek resmen. Böyle bi durum yaşanırsa derhal bildiririm zaten aile bakanlığına alsınlar çocukları.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X