o yakmadığı için daha fazla ödemek zorunda kalıyoruz demişsiniz de siz ne kadar yakarsanız o kadar ödersiniz başka birinin çok yakması az yakması sizin faturanıza yansımaz. yani dediğiniz şekilde biri yakmadı diye siz fazla ödemezsiniz sizi etkilemez yaktığınız kadar ödersiniz. ikincisi her daire ayrı onun kombisi sizin daireyi ısıtmıyor diye suçlu olması mantıklı mı. |
Kombisini Yakmayan Komşuyu Şikayet (3. sayfa)
-
-
Sanırım hayatınızda hiç kaloriferli dairede yaşamadınız ki böyle mantıksız yazmışsınız lütfen önce kaloriferle ısınmanın mantığını öğrenin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bildirin sonucu merakla bekliyorum
-
O senin dediğin merkezi sistemli binalarda var , hoş ona da kimse uymuyor zaten de , boşuna uğraşma bir sonuç elde edemezsin
-
Bu çıkan yeni mantıksız kural yüzünden millet birbirine girecek.
Apartman hayatı tımarhanedir ! Ses olur, koku olur, laf olur, soğuk olur..
-
senin düşüncen akla mantığa uyuyor mu. kendininkinin derecesini artır ısın arkadaşım. başkasının kombisinin derdine düşmüşsün sizin daireyi ısıtmıyor diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki adam üşümüyor ? Apartmanda yaşıyorsan kışın kombi yakacaksın diye bir kural mı var ? Çıkar göster? Belki ufoyla ısınıyorlar
-
Ufo mu sanmıyorum en düşük elektrik faturasını ödüyor.
Adam üşümüyor olabilir iki kız çocuğudamı üşümüyor ne bunlar buz insan mı ?
Apartmanda herkes kombiyi yakıyorsa sende hakıcaksın yok öyle ben yakmıyom dünyası
biri benim kapıma gelip kombini yak yoksa dava ederim dese herhalde döverim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 7 Şubat 2022; 22:26:34 >
yanlış biliyorsun... emsal karar veren birtane dahi mahkeme sonucu yok ....
baktım bulamadım...
sen bulduysan hemen at buraya...
-
La üst komşum ısınsın diye ben niye usumedigim halde kombi yakayım. Komik olmayın.
Bu konuyu açan arkadaşın hayatında hiç işi adliyeye polise belediyeye düşmemiş anlaşılan :) üst katimda kumarhane islettiler 1 yıl uğraştım resmi yollarla olmadı en son tekme tokat çıkardık evden komşularla. Sen bi şikayet et bakalım ne olacak 5 yil sürer benden söylemesi
Millet kömürlü kalorifer sistemden doğal gazlı sisteme geçerken en çok da istediği gibi tasarruf yapabileceğine sevindi zaten. Herkesin kombisi kendi evinde ister açar ister kapatır isterse kendine yettiği kadarını kullanır. Kusura bakma sen ısın diye komşun kombi açmaz. Adam memurdur yıllık izne çıkmıştır kışın bir ay evde yoktur sen fazla fatura ödeme diye kombiyi açık bırakıp mı gidecek yani. Veya tasarruf yapıyordur kombiyi kısmıştır fazla sıcak sevmiyordur vs yani eski kaloriferli sistem olsa tamam herkes aynı parayı veriyordu kullanan da kullanmayan da ama adam bırak da kendi kombisini kendisi ayarlasin sen cimri komşuya denk geldiğinle kalırsın bence dava mava boş iş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi soru sorduk en son dövülmedimiz kaldı onu yapacak pisiko çıktı ya
al bi ruh hastası daha
Hocam, komşunla arandaki betonda normalde isi yalitim olmali. Bu isi yalitiminda kalitelisi kalitesizi var. Yani sen fakirsen, dandik bir ev almissan malesef yoktur. Cunku bunlar klasik muteahhit hirsizliklaridir. Projede olsa bile koymayabiliyorlar.
Ama malesefki ev alirken cogumuz buna dikkat etmeyiz.
allah gelse benım evıme karısamaz yakacaksın diye bir de üst komşumun keyfini düşünücem
merkezi sistemden, dogal gaza herkes kendi paşa keyfine göre ısınsın diye geçildi.
Belki ben battım param yok açmıyorum. Sanane
Belki kışın 3 ay evde hiç yokum ( O zaman ne yapacaksın)
Belki senın üşüdüğün havada o üşümüyor.
belki dogaz gaz sevmıyor tek oda klıma ya da elektrikli istiyor.
50 kalem şey çıkar yani böyle o yüzden boş hayallerle yaşamayın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu forumda bu konuları ne izah edebilirsin ne tartışabilirsin. Yorma kendini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X