Şimdi Ara

11880'de çalışıyorum soruları alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
7.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Byfe

niye çok pahalı 118li hatlar ?

Bekleyenleri falan göz önüne alınca şirket çok kazanıyor ve bu kadar parayı şirket napıyor ben anlamadım. Reklam çok veriyorlar ancak hepsinin de reklama gidecek hali yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 10 Ağustos 2013; 2:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

Arasam tarkan tevetoğlunun telefonunu istesem verirler mi?

Varsa verirler
  • Milleti telefonda daha cok tutunca prim aliyormusun

Dalga gecen ergenlerle niye konusmayi devam ettiriyorsunuz eger prim almiyorsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesadam

Milleti telefonda daha cok tutunca prim aliyormusun

Dalga gecen ergenlerle niye konusmayi devam ettiriyorsunuz eger prim almiyorsaniz

Prim almıyoruz tam tersi daha çok çağrı alırsak prim alıyoruz, o kendi insiyatifimizde olan bir şey.
  • İğrenç bir iş. Hele gececiysen daha iğrenç. 1-2 ay yapıp sonra terket orayı tarzı bir iş. Ben öyle yapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

İğrenç bir iş. Hele gececiysen daha iğrenç. 1-2 ay yapıp sonra terket orayı tarzı bir iş. Ben öyle yapmıştım

Aynen dostum tam 2 ay sonra bıraktım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

quote:

İğrenç bir iş. Hele gececiysen daha iğrenç. 1-2 ay yapıp sonra terket orayı tarzı bir iş. Ben öyle yapmıştım

11833'te çalışmıştım. Tam da o meşhur 11833 reklamlarının döndüğü zamandı. Çok anımız olmuştu. Hem arayanlarla hemde kendi içimizde. Neler neler

• quote:

quote:

quote:

11833'te çalışmıştım. Tam da o meşhur 11833 reklamlarının döndüğü zamandı. Çok anımız olmuştu. Hem arayanlarla hemde kendi içimizde. Neler neler

İnsan affedersin s*çmak için bile takım liderinden izin istiyordu bizde

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnsan affedersin s*çmak için bile takım liderinden izin istiyordu bizde

Bizde takım lideri yoktu. Biz 3 kişi kalıyorduk gece. 3 eski arkadaş. Başka kimse olmazdı. Tüm yer bizim, karışanımız yoktu. Hatta tüm takım liderleri bizi çok severdi.

Bizim için eğlence işi olmuştu yoksa sabah yapmazdım ben, direk kaçardım. Gececi olmak gerçekten güzeldi ama gece çalışmak zor iş. Allah gece çalışanlara yardım etsin. 1 ay zombi gibiydim İnan sırf eğlencesine katlandık, en sonunda da tekmeyi koyduk

Elbet bir takım liderimiz vardı ama sabah görmezdik gece geldiğimizde olurdu. Onda da gırgır şamata. Bir beklentimiz olmadığı ve atılsakta önemli olmadığı için çok rahattık.

Bir yemek sorununu halledememiştik. Bazen pizza söyleyip şirkete ödetirdik. Bir kerede sağ olsun bizim lidere telefon açtık gece 1-2 falan heralde. Dedik yemek yok kalktı mc'ten menü getirdi. İyi anlaşıyorduk, dedim ya bizim için gerçekten eğlence işiydi.

Güzeldi be

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.