Gümrükte inanılmaz büyük operasyon!
Birinin yurt dışından getirdiği ekran kartı ve kripto para cüzdanlarına el konulmuş.
Gümrük müdürlüğünden aynı hassasiyeti Venezuela'dan, Kolombiya'dan gelen peynir gemileri için de bekliyoruz
Alıntı
metni:Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gümrük muhafaza ekiplerince farklı zamanlarda gerçekleştirilen operasyonlarda yaklaşık 1,5 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi. Kripto para üretiminde kullanılan 60 adet soğuk cüzdana da el kondu. https://www.trthaber.com/haber/turkiye/sabiha-gokcende-15-milyon-lira-degerinde-kacak-urun-ele-gecirildi-587540.html
edit: Tivit patlarsa diye bi görsel daha koyayım.
AKP Erzurum Milletvekili: Müsilajın Sebebi CHP'dir!
Uzmanların 20 ila 30 yılda oluştuğunu vurguladığı müsilajla ilgili AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: "Müsilajın nedeni meymenetsizlik, yani uğursuzluk. Bunun sebebi de CHP'dir."
Utanma da yok he valla helal olsun
Alıntı
metni:İzmir'de 1 Mayıs açıklamasına müdahale eden polisin bir kişiyi ABD'de gözaltına alınırken öldürülen George Floyd'a benzer şekilde gözaltına aldığı fotoğraf sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Tepkiler üzerine, İçişleri Bakanlığı, polisin eylemcilere müdahalesini kaydedenlerin engellenmesini ve haklarında işlem yapılmasını istedi. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş imzalı Genelgede “Personelimiz görevini ifa ederken bu tür ses ve görüntü alınmasına tevessül edecek davranışlara fırsat vermemeleri, eylemin veya durumun niteliğine göre kayıt yapan kişileri engellemeleri, kanuni şartları oluştuğunda adli işlem yapmaları gerektiği konusunda tüm personelin bilgilendirilmesini önemli rica ederim” denildi.
Siyasi eylemleri falan geçtim de bu işin bir de öbür tarafı var, görevini suistimal eden, kötüye kullanan emniyet mensupları tarafından mağdur edilen sıradan vatandaş haberlerini hep duyuyoruz. Bunların görüntüsünü almak nasıl yasak olabilir yav, nasıl bunu ispatlayacak bu insanlar böyle bir durum olduğunda?
IMF, son yayınladığı raporda dünya çapında ülkelerin Gayri Safi Yurtiçi Hasılalarında pandemi harcamalarının oranlarını gösteren bir rapor yayınladı. Rapora göre Türkiye, yüzde 1,1 oran ile en az yardımı yapan ülkeler arasında.
https://www.imf.org/en/Topics/imf-and-covid19/Fiscal-Policies-Database-in-Response-to-COVID-19
Binance'tan banka hesabına para aktarma
Arkadaşlar merhaba, Binance kullanıyorum. Acaba parayı bankanıza aktarırken hangi yöntemi kullanıyorsunuz?
En az masraf kesen yöntem hangisidir, bilgisi olan var mı?
Araba yerine at almaya karar verdim
Arkadaşlar merhaba, ayda 4-5 bin lira sabit gelirim var. Bu araç piyasası sayesinde bu gelirle benim, çıtır hasarlı bile olsa araba almam mümkün değil, bugün biraz düşündüm ve at almaya karar verdim.
Eve yakın bir yediemin otoparkı var, orayla konuşup atı oraya bağlamayı teklif edeceğim. Kabul ederlerse alacağım. Hayvanın üşümemesi için kapalı bir alan yapmayı da teklif edeceğim, pisliğini bilmem neyini de düzenli olarak gidip ben hallederim diye düşünüyorum.
Ayrıca bir üniversitede çalışıyorum, evime yaklaşık 7 km. uzaklıkta; okulun otoparkına bağlarım diye düşünüyorum; kışın ve yazın hayvanın zarar görmemesi için aynı teklifi okul yönetimine de sunacağım; gerekirse orayı da ben temizlerim. Hem okulda çocuklar falan da ilgilenir, isteyenlere tur falan da attırabilirim bahçede.
Bulduğum at aşağıda, sahibinden 4 yaşında. Atın geçmişini ve annesinin geçmişini aşağıda paylaşıyorum, eski TJK atıymış ve bir adet birinciliği de var.
Yarışları izledim, taklası, düşmesi, vuruğu kırığı yok. Bu işlerden anlayan arkadaşlar da yorumlarsa çok sevinirim.
Bir de E-5'e atla çıkmam sorun olur mu?
İlan: https://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-buyukbas-hayvanlar-at-arap-kisrak-893589344/detay
Benim at: https://www.tjk.org/TR/YarisSever/Query/ConnectedPage/AtKosuBilgileri?1=1&QueryParameter_AtId=73650
Annesi: https://www.tjk.org/TR/YarisSever/Query/ConnectedPage/AtKosuBilgileri?1=1&QueryParameter_AtId=16274
Benimkinin birinci geldiği yarış: https://www.tjk.org/TR/YarisSever/Info/YarisVideoAt/At?AtKodu=73650&Kosukodu=167500
Benim atın fotofinişi:
.
Test mesajı, konu silinebilir.
Ahmet Kaya tekrar terörist ilan edildi mi?
Arkadaşlar son günlerde Boğaziçi'nde gerçekleşen rektör protestolarında, halay çekenlerin söyledikleri, Ruhi Su türküsünden uyarlanmış Ellerinde Pankartlar'ın "Ellerinde sapanlar/vuruyor bu çocuklar/kalkın ayağa kalkın/biz şehirden siz köyden" versiyonunun terör propagandası sayıldığını okudum.
Peki şimdi 2013 yılında hükümet tarafından iade-i itibar yapılan, hatta ödül falan verilen Ahmet Kaya da tekrar terörist mi ilan edilmiş oluyor, çünkü biliyorsunuz kendisinin de aynı minvalde değerlendirilebilecek türküleri var; birkaç tanesini de aşağıda paylaşıyorum. (Diyarbakır etrafında tanklar var, tanklar var/Kuşatmışlar dört bir yandan kenti ordular.... diye devam ediyor)
Tamamen merakımdan soruyorum, son durum nedir bilgisi olan var mı; ona göre dinleyeceğim.
Son duruma göre şimdi kim terörist kim değil ortalık iyice birbirine girdi, Kültür Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığından ortak bir çalışma bekliyorum, lütfen bir liste yapılıp sunulsun biz de ona göre dinleyelim.
Hayır bir de liste o kadar hızlı değişiyor ki, hızlarına yetişemiyoruz; güncel takip edebileceğimiz bir platform olması lazım.
Epic Games Ücretsiz Oyun Listesi - Kesin 99.9%
Arkadaşlar reddit'te listeyi 4 gün önce paylaşmışlar, 3'te 3 gidiyor şu an. Şu an indirim afişinde de bomba var, Defence Grid de patlama bomba falan içeren bir oyun. Muhtemelen onu da bildiler.
17th dec. - Cities Skyline (done)~
18th dec. - Oddworld: New 'n' Tasty (done)~
19th dec. - The long Dark (done)~
20th dec. - Defence Grid*~
21st dec. - Alien Isolation*~
22nd dec. - Metro 2033 Redux~
23rd dec. - Tropico 5*~
24th dec. - Inside*~
25th dec. - Darkest Dungeon*~
26th dec. - Time in Portia~
27th dec. - Night in the Woods~
28th dec. - Stranded Deep~
29th dec. - Solitairica~
30th dec. - Torchlight 2~
31st dec. - Jurassic World Evolution*~
Tespitlerine kaynak olarak da Alman indirim kovalama sitesi www.mydealz.de yi göstermişler, site normalde kanıt koymadan paylaşılan indirimleri siliyorken Epic'le ilgili bu indirimleri silmemiş. Aşağıda o görseli de paylaşıyorum.
Bunlar da o sitedeki fırsatların linkleri:
Ortalıkta Fallout 4, Dying Light falan dolaşıyordu ama şahsen bu liste beni pek tatmin etmedi. Listedeki Metro, Torchlight gibi oyunlar da önceden verilmişti zaten.
Arkadaşlar araba babamın, olay gerçekleşmeden iki gün önce almıştı arabayı. Ben de "ohh yeni araba, alıp bir gezeyim bakayım" diye aldım çıktım.
Gece de arabayı gayet sağlam, güvenli, yol kenarı bi yere bıraktım.
Sabah ben okula gittim, babam da arabayı almaya gitmiş. Bagajı açmak için arka tarafa bakınca direkt beni arayıp "oğlum ne yaptın arabaya, sana araba vermeye gelmiyor, daha alalı iki gün olmadı full orijinal arabayı ne hale sokmuşsun" falan diyerek bana saydırmaya başladı. Tabi ben arabayı bıraktığımda sapasağlam olduğu için olaya bir anlam veremedim. Sonra fotoğrafları gönderdi bana ve şok oldum.
Hafıza kaybı mı yaşıyordum acaba falan diye düşünmeye başladım; çünkü gece hiçbir aksiyon olmadığına emindim. İmkanı yoktu ben bıraktığımda böyle bir şey olmasının. Babama da açıkladım, zaten kendisi sonra yere baktığında bagaj tarafında yerde lastik izleri görmüş, oradan bi kıllanmış.
Allah'tan arabayı bıraktığım yerde bir kafe vardı, onun güvenlik kamerası var da olay benim üzerime kalmadı.
Hayvan nası gaza yüklendiyse araba bi metre yürümüş. Artık acemi miydi, kadın şoför müydü, ayyaş mıydı, sarhoş muydu neydi bilmiyoruz.
Ne yazık ki vuran arabanın plakasını da okuyamadık video kalitesinden. Keşke biraz torpilimiz tanıdığımız falan olsaydı da, mobese'den plakayı alabilseydik ya da arabada kamera olsaydı da yapanın yanına kalmasaydı..
Meslek: Araştırma Görevlisi
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.867
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 143.903 (Bu ay: 799)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.525 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic