Arkadaşlar merhaba, Binance kullanıyorum. Acaba parayı bankanıza aktarırken hangi yöntemi kullanıyorsunuz? En az masraf kesen yöntem hangisidir, bilgisi olan var mı? |
Binance'tan banka hesabına para aktarma
-
-
Arkadaşlar AdvCash'te karar kıldım, oradan da banka hesabıma atıyorum. 1-3 gün arasında ve Papara'dan daha az bir kesintiyle TRY olarak hesabıma geçiyor, merak eden arkadaşlar olursa yardımcı olurum. Henüz hesabıma geçmedi, bakalım ne kadar sürecek.
edit: Vay be, az önce hesabıma geçti para, 30 dk sürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 3 Mart 2021; 12:23:37 > -
Bitexen'e BUSD transferi yapıyorum. Oradan bankaya çekiyorum. En ucuz bu şekilde oluyor. Binance'e gönderirken de Bitexen'den BUSD gönderiyorum. Bu işlemi BEP üzerinden yapmanız lazım ucuz olması için.
-
trbinance a çekip komisyonsuz al bankana
-
quote:
Orijinalden alıntı: Do Bemol KerimArkadaşlar AdvCash'te karar kıldım, oradan da banka hesabıma atıyorum. 1-3 gün arasında ve Papara'dan daha az bir kesintiyle TRY olarak hesabıma geçiyor, merak eden arkadaşlar olursa yardımcı olurum. Henüz hesabıma geçmedi, bakalım ne kadar sürecek.
edit: Vay be, az önce hesabıma geçti para, 30 dk sürdü.
hocam advcash falan uğraşma gereksiz. Binance hesabını binancetr ile bağla. BinanceTR ye gönderip binancetr den direk banka hesabına gönderebilirsin
-
Binance.com'dan trbinance.com üzerinden yapabilirsin. Türk borsalarından Btcturk üzerinden yapabilirsin. Binance'den USDT at Btcturk'e. Atarken Tron ağını seç. 1$ kesiyor. Btcturk'de TL yapıp çekersin hesabına. Başka Türk borsalarına gerek yok. Btcturk en sağlamıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X