Şimdi Ara

Askerden dönünce ne iş yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 dolar kazananları görünce kıskanıyorum. İşçi olarak kazanacağım maksimum 500 dolar. Php ve sql ile dandik siteler yapabiliyorum, nodejs ve express ile spa da geliştiririm. Wordpress'te woocommerce teması kurup seo yapıyorum, lunix biliyorum falan diyebilirim. Aslında react native ile mobil uygulama dayazmak istiyorum ama ilk önce bir web sitesini mobil uygulamada çalışacak şekilde tasarlamayı öğrenmem lazım. Bilgisayar programcılığı diplomam var. İt'çi olarak bir yerlere mi gireyim, freelance iş mi arayayım yoksa mavi yakadan devam mı edeyim karar veremedim. Ufff 1000-2000 dolar kazananları chokkk kıskanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi kötü bilgi birikimi yapmışın şimdi bunlarla bime falan girersen sopalıksın ne mavi yakası bitir gel askrliği sonra beleş stajer falan ne kadar ilan varsa başvur bi yandan da 300-500 ne verirlerse seri seri bol bol site yap portföyünü doldur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yazılım bitti bime gir 4 sene sonra müdür ol

• necatiozfatura kullanıcısına yanıt
    IT tabi ki de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 24 sene evvel askerden dönünce "Ne iş yapacağım" kaygısı yaşamadım.

Askerden döndükten 3 ay sonra iş bulabildim.

Ekmek elden su gölden çalıştım, tüm mesariflerimi şirket karşılıyordu, altta son model araba, dışarıda canım istediği yerleri gezip bir de üzerine prim alabiliyordum....

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Askerden dönünce ne iş yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatiozfatura -- 9 Aralık 2024; 15:23:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.