Şimdi Ara

3 aydir a101'de calisiom var mi sorunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ise girerken saglik raporu icin istenen ozellikli bir test var mi? Yoksa bi rapor al da o yeter mi diyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    hangi market? bu arada yasal olarak calistigin her bir saat ek mesai, bir bucuk kat normal calisma ucretine esit olmak zorunda. yani saatlik ucretin 10 lira ise mesai basi 15 lira vermek zorundalar. a101'de bunu dava yoluyla anca alabiliyorsun. aynisi izin icin de gecerli. mesai ucreti yok ise 1,5x izin vermek zorundalar. a101 bir bucuk kat degil de normal 1 saat mantigiyla ilerliyor. yasal degil yaptiklari.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    pril var finish var magnumlarda falan da hadi uygulamasi uzerinden guzel indirim yapiyorlar arada

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Bizde derken ben akaryakıtta çalışıyorum onu demiştim yanlış anlaşılmış

Teşekkürler hemen bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 marketlere ne zaman gitsem kürt yada piercing takan kızlar ile tepeli baykuş gibi saçı olan erkekler var sizin oradada var mı

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    ikisini de bilmiyorum. arkadasimin erkek arkadasi kuryelik yapip 80 civari kazaniyor. 60'i falan onun eline kaliyormus. tabi bayaa bi isine kendini vermis bi insan. tecrubeli bi motorcu. baska bi arkadas da "motordan dusmeyen insan dusenin halinden anlamaz" diyor, kuryelige karsi. kendisi motor kullaniyor ancak kendi kullandigi sekilde kuryelik yaparsak kazanamayacagimizi, illa hız tutkunu olmamız gerektigini, dustugu icin de o gibi islere asla bulasmayacagini soyluyor. kisaca size kalmis.

• Kassady kullanıcısına yanıt
    istanbul beykoz. buyuk urunler magazada satilmiyor evet. form dolduruyorsunuz magazaya gelip. sonra evinize teslimi yapiliyor. ama tavsiye etmem. bi adama motor sattim. 45 gun sonra teslim alabildi. yaz bitti motoru ne yapayim daha gibi seyler soyledi. arkadas olduk adamla, her hafta subemize ugrayip durdugu icin. motoru teslim aldigi gun haber vermeye geldi. fotograf cekinecektik artik o derece vahim durum :D

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    işe giriş sağlık raporu diyorsunuz hastaneye gidip. 300 lira falandi sanirim ucreti. bi iki test yapiyorlar o kadar. sabahtan giderseniz aksama cikmis oluyor sonuclar. bim'e girerken cok daha detayli testler istemislerdi. a101 daha rahat o konuda

he yok nerede calistiginizi merak ettim sadece, a101 olmadigini anladim zaten :D yasal haklarinizi yazdim sonrasinda. cogu sirket uymaz bunlara. kafalarina gore mesai ucreti veya izin verirler. a101 mesai ucreti verse her ay 2 maas birden almistim herhalde. yeri geldi 2 hafta araliksiz 1,5x fazla calismam gerekti her gun. haftalik izin bile alamadim o sıra. sonrasında subemi degistirdi bolge sorumlusu. beni fazla calistirdiklari icin cezalandirmak istemis o magazayi. elemansiz kaldi lavuklar. su an asiri rahatim musteri bile gelmiyo magazaya

kürtler var da piercing ve baykus saclilara rastlamadim henuz. hatta erkekler genelde kel kalmis oluyo stresten. baykus sacliyi yan subedeki bimde gordum :D

Normalde kendi isyeri hekimleri olmasi lazim, ise giris muayene ve testlerini onun yapmasi lazim, 50'den fazla calisani oldugu icin. Disari yollayacaksa da parasini vermeleri lazim da diyecen ben ne diyorum, sen ne diyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Motoru sıfırdan üretiyorlar heralde her satış için .  

• Kassady kullanıcısına yanıt
    kahkaha attim kasanin basinda

• hangi A101'e girdiysem klima açık değil + girişte tuhaf naftalin kokusu gibi bir koku var. neden havasız bırakıyorlar marketleri? o şartlardaki ürünlerden hayır da gelmez zaten

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    klima yetersiz olabiliyo bazi marketlerde. yeni klima alımı için satış müdürü onay vermeli. o da kolay kolay onay vermez. illa genel müdür ziyarete gelecek, "bu magaza ne kadar sicak ya insan erir bu sicaklikla, bakin bu calisan erimis zaten sırıksıklam olmus hahaha" diyecek (dendi gercekten), ondan sonra bi tane klima ertesi gun getirilip takılacak. onun disinda kimse masraf yapmak istemez koltugunu korumak istedikleri icin. herkes bi ustundeki kisiden korkar. o yuzden bi altini azarlayip durur.

• En son bi şubesinde fareler cirit atıyodu raflarda djkshjdshjdhsd

• Ne kadar süredir çalışıyorsun ve ne kadar çalışmayı düşünüyorsun
    Tabi dayanabilirsen

• yere düşen eti popkekleri napıyosunuz

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Naptın düzelttin mi kayınpederle arayı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.