Şimdi Ara

3 aydir a101'de calisiom var mi sorunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Marketlerin çalışma şartları çok ağır değil mi?
    Paletle mal çek, dükkanı temizle, raf düzenle, fiyatları düzenle, kasa bak tüm bunları 2 kişi yapıyor.
    Aralarında yapılacak tek yer migros bence eleman sayısı yeterli
  • nedengerekli kullanıcısına yanıt
    evet bahsettiginiz gibi. bi yandan mal atip bi yandan skt bakip bi yandan musteri gelince kasaya kosmak gerekiyor. keske daha fazla eleman alsalar da bi kisi kasada dururken rahat bi sekilde isimi halledebilsem diyorum bazen. migros'ta herkesin gorevi ayriymis kasiyer reyoncu vs.
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

binlerce markette bu kadar açık varken ve saçı başı ağarmış kırklık elliliklerin bile zaman zaman marketlerde çalıştğını gördüğümüze göre demek ki memlekette işsizlikten çok iş beğenmemezlik var heralde..

• yobaz dekare_me geldi gene iş beğenmiyonuz dedi şaşırdık mı?
  • Hocam skt yaklaşmış tavuklari yari fiyatina verdiginkz dogru mu
    Sen neden dayanamayip çıkmıyorsun,
    Maaş değilki o , 4000 yemek zaten başka yerde paket doldur sadece gene aynı maaşı alırsın bence istifa et
  • adama niye hemen istifa et diyosunuz. ben de aşağı yukarı benzer şeyi yaşıyorum. herkes "istifa et daha yüksek maaşlı işe gir" diyo. bunu diyen kişiye bakıyorum hayatında çalışmamış özel sektörde. hayatında bi işten diğerine geçmemiş. hayatında var olan maaşı bırakıp, maaşsız duruma geçmeyi tercih etmemiş. gelmiş bana akıl veriyo istifa et diye.

lütfen kimseye akıl vermeyin dostlar. herkes kendisi için neyin ne olduğunu görüyo. siz kendi yaşamınızla ilgilenin.
  • A101e girenler neden dayanamayıp çıkıyor
    Gözlemlediğim kadarıyla sürekli personel değişiyor
  • a101 anlamı nedir ?

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    bi kere patlican verdim oyle. tavuklari atiyom direkt.
  • yukarıda biraz anlattım sebeplerini. ek mesailer, mesai ücretinin verilmemesi, her işi bir veya iki personelin yapmak zorunda oluşu, bilerek personel sayısının az tutuluşu, düşük maaş vs
    Kusura bakmayın dikkat etmemişim bilgi için teşekkürler
  • Hocam 200 gr lık samba pestolu cipslere ne oldu , hiç bir şubede yok :)

• Mir08 kullanıcısına yanıt

İş yok piyasada adama niye istifa et diyorsun sanki iş dolu da yer beğenecen

• Saite söyleseydin şoka alsaydı seni
  • Bizde mesai ücreti var bir ay hiç tatil yapmazsan ekstra 3600 lira geliyor
  • Boykot ürünlerde indirim varmı alalım

Kolay gelsin işiniz zor gerçekten bir de bizim insanımız bu zorluğu anlamadan boş boş ahkam kesiyor onlarla uğraşıyorsun. Hangi şehirdesin?

Büyük ürünler alındığında teslimi nasıl oluyor? Örneği bisiklet bildiğim kadarıyla mağazada direkt satılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.