Şimdi Ara

Sehirler arasi otobuste gey ile olan anım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
42.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu anımı kimseye anlatmadım ama artık içimi dokmemin vakti geldi olay yemin ederim ki csb degildir.
    Yaklaşık 2 yıl önce sakaryada 2 yıllık myo okuyordum.2 haftada 1 eve giderdim.Sakarya Bursa seferi icin kamilkoca gittim.Hava kararmisti otobuse bindigimde saati hatirlamiyorum.Yerime oturdum yanimda oturan kisin 40 yaş ustu hattat(camiye motif isleri)yapan birisi mesleği buymus yani.Oda bursaliymis bursaya gidiyormus.Herneyse 15 dk sonra muhabbet etmeye basladi.Yaklasik 40dk öyle muhabbet ettik bayagi kafa elemandı.Numaranı versene demisti bende sonra engellerim zaten diye numarami verdim.Sonra iste yanimda oturmasina ragmen bana sms atti bu.Mesajda kızlardan daha cekicisin yaziyordu.Dondum kaldım.Şoka girdim ne yapicağimi bilemedim şimdikikafam olsa döverdim o zamanlar sessiz birisiydim.Abi bu ne dedim gördüğun gibi dedi bursada bulusalim biseyler yapalim dedi.Sen bana ben sana dedi.Bende dedim abi senin karın yokmuydu evli değilmisin varda sıkıldım artık demisti.Senin gibi bacaklarima dokunup bu bacaklar kızlarda yok demisti.Sonra kolay gelsin deyip yanindan kalkip baska yere oturdum sms atti tekrar gel yanıma sende beni elle dedi.Ardindan engelledim numarayı.Ardindan hicbir olay olmadi.Sonra bursaya geldik ben otobusden indiğim gibi direk koşarak kacmistim.
    Buda böyle bir anımdir.O zamanlar sessizdim ve sakallarimi 3 gunde 1 keserdim belki ondan öyle gelmistir elemana.Elemandada hic gey bir tip yoktu şuanda basima gelse direk döverim.Yorumlarinizi bekliyorum ve sizinde basiniza boyle bisey geldiyse anlatin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Haziran 2017; 15:20:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın gey zebani

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

Okumayın gey zebani

Yalan atma olay yemin ederim csb değil

• Ben sana sen bana

Bu nedir lan

• Ben sana sen bana

• Geçmiş olsun kötü bir anıymış. Forumda bide kızlara ellemek için gay taklidi yapan ama sonrada bi gay tarafından tecavüz edilen biri vardı o aklıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

Geçmiş olsun kötü bir anıymış. Forumda bide kızlara ellemek için gay taklidi yapan ama sonrada bi gay tarafından tecavüz edilen biri vardı o aklıma geldi

Öyle biri mi varmış 😂 Okurken güldüm 😂 Konusunu atar mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu anını bizimle paylaştığın için teşekkürler ederim

• Koreli kız arkadaşımla kış tatili için yalova termal tesislerine gitmiştik.

Termal havuzdan çıktıktan sonra bizim havluları bıraktığımız şezlongun hemen yan tarafına bir tane 45 50 yaşlarında yumuşak bir adam sezlonga uzandı..

ben ortada adam sagımda kız solumda kız bırden uzanıp " Aa Sercan bak İ.. amca dedi." adama nasıl özür diyeceğimi şaşırdım valla.

Neyseki adam gülüp geçti umursamadı.
  • Sende iş yokmuş

Niye kaçıyon anlamadım

Bana 'bu bacak kadında yok' diye laf sölese,o bacağı onun taa ...

veya

Suratına tükürüp kalkacaktım yanından

Bi b.k yiyemezdi.

Bi tanıdığımın arkadaşı yeni hapisten çıkmıştı,

Tanıdığa 'bu neden hapse girmiş' diye sordum.

Anlattı

54 yaşında biri buna "şuraya gel senle şeyapalım" demiş.Tabi anlamış çocuk,daha 17 yaşındaymış,neyse abi tamam demiş,gidip bi bıçak alıp adamla buluşacağı yere gitmiş.

Adama "sen nasıl bana bu yeklifi yaparsın" diye küfredip 11 yerinden bıçaklayıp öldürmüş.8 sene hapis yatıp çıkmıştı.

Diyeceğim o ki,kaçmak yerine sert tepki gösterecektin.

Evli adam,bi daha erkeğe sulanmaz

• Kalkti

Ama midem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.