Şimdi Ara

edit .bu saatte calisan insaati polise sikayet ettim . polisle birlikte beton dokuyolar suan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Farukctk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polisi aradim 1 saat once geldiler insaata izliyolar . Sehrin gobeginde hemde . Nerdeyse yardim edecekler yav . Belediyeyi aradim 12 den sonra polos bakiyo dedi

Edit 1.simdi yine beton dokmeye hazirlaniyolar saat 19 dan sonra yasak oldugu icin elimi cabuk tutup belediyeye hemen haber verdim . Zabita gonderecez dediler bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realitych -- 31 Mayıs 2015; 20:26:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşin içinde rant varsa bir betonda sen koy boşver engel olamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan polis ceker seni vurur iscilere yine dokunmaz

Ne paralar var orda

• Beraber mala vuruyorlardır belkide.
  • Iyi sikayet ettim diye iceri almadilar o zaman .d

• Hocam muhtemelen polise biz bu betonu hazirladik dokmessek kurucak bi ise yaramicak demislerdir poliste zaman tanimistir hayrina

• quote:

Orijinalden alıntı: xMack

Hocam muhtemelen polise biz bu betonu hazirladik dokmessek kurucak bi ise yaramicak demislerdir poliste zaman tanimistir hayrina

Bende oyle dusunuyorum da saat 19 dan sonra yasak olan birsey 1 e kadar devam etmesinin bir yaptirimi olmali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polisler inşaata gelince hipnotize olmuştur mağlum en büyük hobimiz inşaat izlemek

• İş belediyeyle mi alakalı özel mi? Mesela bir arkadaşım istanbulda kabataştan başlayan tramvay hattına çit yapılırken İnşaat mühendisi olarak görevliydi. Bazı bölgelerde çok ciddi sıkıntılar yaşadık gece 00.30 05.30 arası çalıştığımız için. Biz sadece beton dökmeyi bırak JCB ile beton kırıyorduk gece. Ama gündüz Tramvay çalıştığı için mecburen gece çalışıyorduk. Zeytinburnu tarafında elinde bıçakla inen bile oldu. Onlar geldiler biz polis çağırdık. Bazen onlar çağırdılar ama gece çalışma izni olduğu sürece hiç bir şey yapamazlar. İşin berbat yanı şikayet olduğu zaman polis gelene kadar işi durdurmak zorunda kalıyorduk. Zamanda çok kısıtlı olduğu için 3 gece rahatsızlık çekeceklerine işi sürekli durdurduklarından 5 gün sürüyordu 3 günlük yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

İş belediyeyle mi alakalı özel mi? Mesela bir arkadaşım istanbulda kabataştan başlayan tramvay hattına çit yapılırken İnşaat mühendisi olarak görevliydi. Bazı bölgelerde çok ciddi sıkıntılar yaşadık gece 00.30 05.30 arası çalıştığımız için. Biz sadece beton dökmeyi bırak JCB ile beton kırıyorduk gece. Ama gündüz Tramvay çalıştığı için mecburen gece çalışıyorduk. Zeytinburnu tarafında elinde bıçakla inen bile oldu. Onlar geldiler biz polis çağırdık. Bazen onlar çağırdılar ama gece çalışma izni olduğu sürece hiç bir şey yapamazlar. İşin berbat yanı şikayet olduğu zaman polis gelene kadar işi durdurmak zorunda kalıyorduk. Zamanda çok kısıtlı olduğu için 3 gece rahatsızlık çekeceklerine işi sürekli durdurduklarından 5 gün sürüyordu 3 günlük yer.

Yok hocam bu sadece kucuk bir apartman insaati . Oylede bir yerdeki heryer apsttman dolu bir bosluk var oraya yapiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

İş belediyeyle mi alakalı özel mi? Mesela bir arkadaşım istanbulda kabataştan başlayan tramvay hattına çit yapılırken İnşaat mühendisi olarak görevliydi. Bazı bölgelerde çok ciddi sıkıntılar yaşadık gece 00.30 05.30 arası çalıştığımız için. Biz sadece beton dökmeyi bırak JCB ile beton kırıyorduk gece. Ama gündüz Tramvay çalıştığı için mecburen gece çalışıyorduk. Zeytinburnu tarafında elinde bıçakla inen bile oldu. Onlar geldiler biz polis çağırdık. Bazen onlar çağırdılar ama gece çalışma izni olduğu sürece hiç bir şey yapamazlar. İşin berbat yanı şikayet olduğu zaman polis gelene kadar işi durdurmak zorunda kalıyorduk. Zamanda çok kısıtlı olduğu için 3 gece rahatsızlık çekeceklerine işi sürekli durdurduklarından 5 gün sürüyordu 3 günlük yer.

Yok hocam bu sadece kucuk bir apartman insaati . Oylede bir yerdeki heryer apsttman dolu bir bosluk var oraya yapiyolar

O zaman şikayetçi olabilirsiniz. Ancak telefonla arayıp şikayet edince olmuyor. Polisi çağırdıktan sonra polise gidip ben şikayetçiyim demeniz ve emniyete geçmeniz lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

O zaman şikayetçi olabilirsiniz. Ancak telefonla arayıp şikayet edince olmuyor. Polisi çağırdıktan sonra polise gidip ben şikayetçiyim demeniz ve emniyete geçmeniz lazım.

Kamu sucu olan birsey icin ifade vermem gerekmiyor. Ki sucustu zaten . Orda ifade vereceksem polislerin sucu engellemedigi icin polisleri sikayet etmem lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realitych -- 28 Mayıs 2015; 2:16:19 >

• O inşaatın sahibi sen olsan şikayet edermiydin ilk önce bunu bir düşün. Adamlar mecbur olmasa bu saatte dökmezler zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

O inşaatın sahibi sen olsan şikayet edermiydin ilk önce bunu bir düşün. Adamlar mecbur olmasa bu saatte dökmezler zaten

Kardeş sen nasıl bir trolsün

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

quote:

O inşaatın sahibi sen olsan şikayet edermiydin ilk önce bunu bir düşün. Adamlar mecbur olmasa bu saatte dökmezler zaten

Kardeş sen nasıl bir trolsün

Trollukle alakasi yok sektördeki mecburiyetlerden dolayı öyle dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: slobodno

Beraber mala vuruyorlardır belkide.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

Polisler inşaata gelince hipnotize olmuştur mağlum en büyük hobimiz inşaat izlemek

Olum yaa

• quote:

Onlar yazlık için mala vuruyor ben para için vuruyordum

• quote:

Niye hocam gunduz beton dokmek gunah mi

• quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.