ise yararmı.herkes gorusuyor.nobetlerde iki kisi kalinca cok tacize ugradim.hepsi degil abaza ve sapik uc kisiye denk geldim.elelyende oldu.surtende.bosalanda oldu.cok kuvetliler kacamadim ama banyo yaparken perdeyi acanlari etraftan gorenler olmustu.komutana kadar gitmisti komutan o zaman onlara ceza vermemisti.sadece perde acma diye ama nobette kimle yazilcagin belli olmuyor.gece 3 olunca sessiz karanlik uzak yerler bu kisileri sorguya cektirsem.yatmazlarmi..hala psikolojim bozuk..hepsinden uzak durup aklima getirmiyom < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 20 Ekim 2020; 15:23:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
askerde beni taciz edenleri simdi sikayet etsem
-
-
-
Alıntı
metni:Madde 318. -(1) halkı, askerlik hizmetinden soğutacak etkinlikte teşvik veya telkinde bulunanlara veya propaganda yapanlara altı aydan iki yıla kadar hapis cezası verilir. (2) Fiil, basın ve yayın yolu ile işlenirse ceza yarısı oranında artırılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 20 Ekim 2020; 16:39:22 > -
Oha.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
oha, elin kolun yok mu karşı koyamadın mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: *DeviantARTAlıntı
metni:Madde 318. -(1) halkı, askerlik hizmetinden soğutacak etkinlikte teşvik veya telkinde bulunanlara veya propaganda yapanlara altı aydan iki yıla kadar hapis cezası verilir. (2) Fiil, basın ve yayın yolu ile işlenirse ceza yarısı oranında artırılır. Hocam çok güzel bir deyim var "kraldan çok kralcı olmak" diye bilir misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazsam bilemedim şimdi pembe teskere diye bir şey var. Zeki müren askerliğini bir gemi de yapmış. Sizin bu başınıza gelecek olanlar önceden tahmin edilip teşhir den kalabalıktan uzak bir yerde görevinizi yerine getirmeniz sağlanmalıydı.
Bizim bölükte de iki tane yuvarlak arkadaş vardı. Hiç bir şey gelmedi normal biriymiş gibi davranırdık. Soru bile sormazdık. Çarşı iznine çıkarken kıyafetleri hep çiçekli yapraklıydı. Filan
Aman unutun gitsin bir şey olmaz hamile kalacak değilsiniz ya, pasifler aktifler her yerde var. Sizin arpanız fazla geldiği için böyle olmuş her gün 4 saat nöbet sabah spor olsaydı bunlar ysşanmazdı.
quote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Ne yazsam bilemedim şimdi pembe teskere diye bir şey var. Zeki müren askerliğini bir gemi de yapmış. Sizin bu başınıza gelecek olanlar önceden tahmin edilip teşhir den kalabalıktan uzak bir yerde görevinizi yerine getirmeniz sağlanmalıydı.
Bizim bölükte de iki tane yuvarlak arkadaş vardı. Hiç bir şey gelmedi normal biriymiş gibi davranırdık. Soru bile sormazdık. Çarşı iznine çıkarken kıyafetleri hep çiçekli yapraklıydı. Filan
Aman unutun gitsin bir şey olmaz hamile kalacak değilsiniz ya, pasifler aktifler her yerde var. Sizin arpanız fazla geldiği için böyle olmuş her gün 4 saat nöbet sabah spor olsaydı bunlar ysşanmazdı.as
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 22 Haziran 2021; 6:22:24 > -
Yukarı da ki şahıs hemen blok atmışsın
Etki tepki diye bir şet var. Adam daki potansiyeli fark etmişler taciz etmişler. Tacizin savunulacak bir tarafı yok burda daha vahim bir şey ,
quote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Yukarı da ki şahıs hemen blok atmışsın
Etki tepki diye bir şet var. Adam daki potansiyeli fark etmişler taciz etmişler. Tacizin savunulacak bir tarafı yok burda daha vahim bir şey ,Forumdaki oksijen israflarından birisin
perdemi kaldı amk hangi çağda yaşıyosun büyün askeri birilklerde banyolarda plastik kilitli kapı var kimse giremez içeri
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01perdemi kaldı amk hangi çağda yaşıyosun büyün askeri birilklerde banyolarda plastik kilitli kapı var kimse giremez içeri
Biz askerde çırıl çıplak yangın söndürme hormuyla yıkanırdık , aklımızın köşesinde biri pandül atacak bir kaza çıkar diye aklımızın ucundan geçmedi döt korkusu olan kendisiden şüphelensin
elinde kanıt olmadan yapabileceğin bi şey var mı ki
askerlik zor iş cidden her türlü adamla muhattap oluyosun en iyisi paran varsa bedelli yapmak
-
quote:
Orijinalden alıntı: TensegrityBiz askerde çırıl çıplak yangın söndürme hormuyla yıkanırdık , aklımızın köşesinde biri pandül atacak bir kaza çıkar diye aklımızın ucundan geçmedi döt korkusu olan kendisiden şüphelensin
Alıntıları Göster
-
Ciddi mi troll mü arkadaş. Zamanında kendi fotolarını koymuştu. Kalıplı biri bu nasıl taciz edecekler bunu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Why ShyCiddi mi troll mü arkadaş. Zamanında kendi fotolarını koymuştu. Kalıplı biri bu nasıl taciz edecekler bunu.
bilmiyorum ben de anlamadım
csb olabilir diye düşündüm ama bu eleman daha 1 yıldır askerlikle ilgili böyle imalar bulunan yorumlar atıyordu.
-
Foto attığını hatırlamıyorum bence biriyle karşılaştırıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: Why ShyCiddi mi troll mü arkadaş. Zamanında kendi fotolarını koymuştu. Kalıplı biri bu nasıl taciz edecekler bunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
Foto attığını hatırlamıyorum bence biriyle karşılaştırıyorsun.
Alıntıları GösterYüzünü sansürleyip koyduğu fotoğrafları var forumda. Özel mesajla atacaktım ama özel mesajı kapatmışsın. Kendisinden istesen zaten gönderir.
-
Hocam yetiş ayhanı pandiklemişler@Epsilon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
as |
Forumdaki oksijen israflarından birisin |
Hocam çok güzel bir deyim var "kraldan çok kralcı olmak" diye bilir misin ? |
Benzer içerikler
- yaşlılar neden kendi kendine konuşur
- saçlarım küstü uzamıyor
- yumruk güçlendirme
- ideal kız boyu
- istanbul"daki en büyük zara mağazası
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- çay emojisi
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X