Şimdi Ara

Polise şikayet etsem mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım yüzünden olaylar benim üstüme kaldı ve benden 5-6 yaş büyük 2 kışı gelıp gecenın bı yarısı burnumu kırdılar kafa atarak bende acile gittm pansuman tampon falan yaptılar. hastaneye gıderken 2 memur gördüm polis. onlara eşgalını verdım onlarda bana siz karakola gidn şıkayette bulunun dedı. yarın gideceğiz babamla sizce 2 günde bırakılacak boş koyulacak bi olay mı yoksa cezası var mı tecrübesı olanlar bilgilendirirseler sevınırım

not : ben elimi dahı kaldırmadım kötü söz kullanmadım bıçak falan çekerler dıye büyütmek ıstemedım vurup kaçtılar

• Git polise. En azından bir ifadelerini alırlar. Öyle kolay değil adam dövmek. Ver polise bu serserileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorch

arkadaşım yüzünden olaylar benim üstüme kaldı ve benden 5-6 yaş büyük 2 kışı gelıp gecenın bı yarısı burnumu kırdılar kafa atarak bende acile gittm pansuman tampon falan yaptılar. hastaneye gıderken 2 memur gördüm polis. onlara eşgalını verdım onlarda bana siz karakola gidn şıkayette bulunun dedı. yarın gideceğiz babamla sizce 2 günde bırakılacak boş koyulacak bi olay mı yoksa cezası var mı tecrübesı olanlar bilgilendirirseler sevınırım

not : ben elimi dahı kaldırmadım kötü söz kullanmadım bıçak falan çekerler dıye büyütmek ıstemedım vurup kaçtılar

Darp raporu aldıysan git savcılıga şikayet et.Burun kırmak basit bir şey değil.Hiç yoktan 1 sene hapis cezası var.
  • aynen darp raporun varsa seni dövenler bi 4-5 hafta içerde yatıyolar. Yani mahkemeye çıkarıyo hakim öbür duruşmaya erteliyo o zamana kadar içeride tutuluyo. yaklaşık 4-5 hafta. sonra salınıyor ama o 4-5 hafta yeter içeride onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldoetealp

quote:

arkadaşım yüzünden olaylar benim üstüme kaldı ve benden 5-6 yaş büyük 2 kışı gelıp gecenın bı yarısı burnumu kırdılar kafa atarak bende acile gittm pansuman tampon falan yaptılar. hastaneye gıderken 2 memur gördüm polis. onlara eşgalını verdım onlarda bana siz karakola gidn şıkayette bulunun dedı. yarın gideceğiz babamla sizce 2 günde bırakılacak boş koyulacak bi olay mı yoksa cezası var mı tecrübesı olanlar bilgilendirirseler sevınırım

Darp raporu aldıysan git savcılıga şikayet et.Burun kırmak basit bir şey değil.Hiç yoktan 1 sene hapis cezası var.

tecavüz edenin bile serbest kaldığı bir ülke de ilginç doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

quote:

Orijinalden alıntı: saldoetealp

quote:

tecavüz edenin bile serbest kaldığı bir ülke de ilginç doğrusu

Hah, başladılar yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oradaki polisler başından salmış :S

Pehh bide görev süresi içindeler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereye Şikayet Edebilirim ?
    3 yıl önce açıldı
    Şikayet edeni nasıl bulurum
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapan kişilerin telefon numarasını ve okulunu öğrendım bugün müdürle konuşmaya gıdeceğız darp raporu dedığınız şey sanırım ıfademı vermem yeterlı olacaktır karakolda
  • quote:

yapan kişilerin telefon numarasını ve okulunu öğrendım bugün müdürle konuşmaya gıdeceğız darp raporu dedığınız şey sanırım ıfademı vermem yeterlı olacaktır karakolda

Hocam darp raporu dediğimiz hastaneden burnunun kırıldığına zarar gördüğüne dahil aldığın rapordur. bunu mahkemeye sunucaksın. müdürle konuşman falan pek işe yaramaz. çünkü okul saatleri yada okulda dövmemişler. müdür ne yapsın
  • Bu ülkede ki adaletten birşey beklenmez. Baksana devriyede ki polisler bile başından savmış seni.
  • darp raporu al alabiliyorsan kesinlikle. elinde harika bi koz olur tazminat davası bile açabilirsin. burun kırmak neymiş görsünler
  • Darp raporu, sikayet ve sahitler olursa, eger avukatta saglam olursa ve sadece onlar seni darp ettiyse ve sen bisey yapmadiysan darp edenlere ceza cikabilir. Bunun disinda pek bisey cikmaz bu isten sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Darp raporu, sikayet ve sahitler olursa, eger avukatta saglam olursa ve sadece onlar seni darp ettiyse ve sen bisey yapmadiysan darp edenlere ceza cikabilir. Bunun disinda pek bisey cikmaz bu isten sanki.

Daha ne çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Darp raporu, sikayet ve sahitler olursa, eger avukatta saglam olursa ve sadece onlar seni darp ettiyse ve sen bisey yapmadiysan darp edenlere ceza cikabilir. Bunun disinda pek bisey cikmaz bu isten sanki.

Daha ne çıksın.

Bunlar olmazsa bisey cikmaz demek istiyorum hocam, sen ne anladin ve ne demek istiyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.