Şimdi Ara

Haksız yere banlanırsak kime nasıl şikayet edebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haksız yere banlanırsak kime nasıl şikayet edebiliriz? bunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.. bu forumda mod larla arası iyi olanlar.. çok çabuk banlatabiliyo bizi .. hakaretden 2 hafta ban yedim ve de haksız yere.. ve yine yeme ihtimalim var.. ve bu sefer banlanıcak hiçbişi sölemedim.. bundan eminim..

ve bekliyorum nolucak bakalım.. dediğim gibi.

Haksız yere banlanırsak kime nasıl şikayet edebiliriz?

• bence yanılıyorsun
    modlarla arası iyi olanların böyle bir şey yapma yetkiside yok
    arası iyi olan modun üye kayırma yetkisi de yok
    mod kafasına göre banlayamaz
    mod toplantı odasında talep açar
    açtığı talep diğer modlar ve admin tarafından görülür yine admin tarafından değerlendirilir itirazı olan mod varsa belirtir yoksa üye ceza alır

senin ceza almana gelince
    evet şikayet edildin az önce ve ortalama 1.5 saattir bu konu ile uğraşıyorum
    pm den yemediğim laf kalmadı üyeden ama ben bu şikayeti kendimce haklı bulmadığım için işlem yapmıyorum
    seni tanıyormuyum??? hayır...
    şikayet edeni tanıyormuyum??? hayır...

tanısaydım ne değişecekti??? hiç bir şey ...
    çünkü bunu bilenler bilir ben forumda hiç kimseyi tanımam...
    diğer arkadaşlarımda aynı zaten

lütfen bazı ithamlarda bulunurken iki kere düşünün...

edit: haksız yere ceza aldığınızı düşündüğünüzde forumdestek@donanimhaber.com adresine bildirebilirsiniz...sizinle irtibata geçilecektir...
    hiç bir şey yapamazsan imzamdaki msn den bana ulaşabilirsin en azından o an kim var kim yok kime müracat edebilirsin onu söylerim sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 5 Mart 2006; 0:54:09 >

• ado formda kimler mod ve neye göre seçiyonuz modları
  • hatırladıklarım

mewluth
    çağrı105
    selenvirüs
    vozer
    meke
    conewar
    assembly
    hare rama
    beyaz büyü
    musakka
    wishne
    can
    java
    citizen
    funkstar

vs vs

hatırlayamadığım arkadaşlar kusura bakmasın

ayrıca seçimi biz değil üst yönetim yapıyor
    bizde mod olmak için müracat yok,öneride yok
    yönetim uzun süre gözlemlediği üye ye kendisi teklif sunuyor...
  • yönetimde kimler var?
  • ADO ŞİMDİ SANA Bİ OLAYI ANLATACAĞIM ( BUGUN OLDU ) @CASH İSİMLİ ŞAHISLA FORUMDA BİRAZ TARTIŞTIK , BANA ATTIĞI MESAJLARDAN BİR TANESİ FARKLI BİR NİCK ( ACCOUNT ) TARAFINDAN ATILMIŞ GİBİ GÖRÜNDÜ. CEVAP YAZMAK İÇİN CEVAPLAYA TIKLADIĞIMDA O KONUNUN KİLİTLENDİĞİNİ GÖRDÜM.. ANCAK 1-2 DAKKA SONRA KONU TEKRAR AÇILDI VE '' AYNI MESAJI BU SEFER TEKRARDAN@CASH ATMIŞ GİBİ GÖRÜNDÜ ''' BU NASIL OLUYOR??? BUNU KİM YAPTI O KONUYU 1-2 DAKİKALIĞINA KİM KİLİTLEDİ VE NEDEN KİLİTLEDİ. ( BU ARADA KONU TEKRAR AÇILDIKTAN SONRA HİÇBİR MESAJIN SİLİNMEMİŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM . DEĞİŞİEN TEK ŞEY O MESAJI ATAN KİŞİNİN DEĞİŞTİYDİ. MESAJ AYNI MESAJ AMA ATAN KİŞİNİN NİCKİ DEĞİŞTİ...

bana kalırsa @cash ya moderator ya admin yada size yakın olan kaymak bir üye
  • bi de forumda kaç tane mod var???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereye Şikayet Edebilirim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

ADO ŞİMDİ SANA Bİ OLAYI ANLATACAĞIM ( BUGUN OLDU ) @CASH İSİMLİ ŞAHISLA FORUMDA BİRAZ TARTIŞTIK , BANA ATTIĞI MESAJLARDAN BİR TANESİ FARKLI BİR NİCK ( ACCOUNT ) TARAFINDAN ATILMIŞ GİBİ GÖRÜNDÜ. CEVAP YAZMAK İÇİN CEVAPLAYA TIKLADIĞIMDA O KONUNUN KİLİTLENDİĞİNİ GÖRDÜM.. ANCAK 1-2 DAKKA SONRA KONU TEKRAR AÇILDI VE '' AYNI MESAJI BU SEFER TEKRARDAN@CASH ATMIŞ GİBİ GÖRÜNDÜ ''' BU NASIL OLUYOR??? BUNU KİM YAPTI O KONUYU 1-2 DAKİKALIĞINA KİM KİLİTLEDİ VE NEDEN KİLİTLEDİ. ( BU ARADA KONU TEKRAR AÇILDIKTAN SONRA HİÇBİR MESAJIN SİLİNMEMİŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM . DEĞİŞİEN TEK ŞEY O MESAJI ATAN KİŞİNİN DEĞİŞTİYDİ. MESAJ AYNI MESAJ AMA ATAN KİŞİNİN NİCKİ DEĞİŞTİ...

bizim kaymak üyelere ihtiyacımız yok
    ne yapmak istesek kendimiz yaparız ancak tabiiki açıklamasınıda yaparız...
    bu gün ( her zaman olduğu gibi) onlarca konu kilitledim...yalnız bu gün ilginç bir durum vardı silme konfirmasyonunda ufak bir karışıklı oldu ve taşımak istediğimiz bazı konular yanlışlıkla kilitlendi vs vs
    bana hangi konu olduğunu söyleyebilirsen daha aydınlatıcı bilgi verebilirim sana belki benim kilitlediklerimden birisidir bahsettiğin nick benim fake hesabım falanda değil zira ben fake hesap kullanmıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: tibi

ADO ŞİMDİ SANA Bİ OLAYI ANLATACAĞIM ( BUGUN OLDU ) @CASH İSİMLİ ŞAHISLA FORUMDA BİRAZ TARTIŞTIK , BANA ATTIĞI MESAJLARDAN BİR TANESİ FARKLI BİR NİCK ( ACCOUNT ) TARAFINDAN ATILMIŞ GİBİ GÖRÜNDÜ. CEVAP YAZMAK İÇİN CEVAPLAYA TIKLADIĞIMDA O KONUNUN KİLİTLENDİĞİNİ GÖRDÜM.. ANCAK 1-2 DAKKA SONRA KONU TEKRAR AÇILDI VE '' AYNI MESAJI BU SEFER TEKRARDAN@CASH ATMIŞ GİBİ GÖRÜNDÜ ''' BU NASIL OLUYOR??? BUNU KİM YAPTI O KONUYU 1-2 DAKİKALIĞINA KİM KİLİTLEDİ VE NEDEN KİLİTLEDİ. ( BU ARADA KONU TEKRAR AÇILDIKTAN SONRA HİÇBİR MESAJIN SİLİNMEMİŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM . DEĞİŞİEN TEK ŞEY O MESAJI ATAN KİŞİNİN DEĞİŞTİYDİ. MESAJ AYNI MESAJ AMA ATAN KİŞİNİN NİCKİ DEĞİŞTİ...

Bence yönetici arkadaşlar gayet adiller, bende bazen hızımı alamayıp uyarı aldığım oldu. Yalnız özellikle bazı arkadaşların inatla kuralları hiçe saydıklarını (din, siyaset yasağı imza kuralları) görüyorum. Hele geçen bir konuda bir baktım ortalık mahalle kavgası haline bürünmüş tüm mesajlarda (!) butonuna tıklayıp, şikayet edilip, edilmediğine baktım inanın biri bile şikayet edilmemişti. Bazılarının bu argo, alaycı sözler söylemeyi, forumdaşlarını kırıp geçirmeyi hatta küfür etmeyi alışkanlık haline getirdiklerini görüyorum. Bu bir takım arkadaşlar bazen gereksiz (yarası olan gocunur) çıkışlarla haksızlığa uğradıkları söylüyorlar. Özellikle 'hare rama' yönetici arkadaş gibi ceza tahtası uygulamasının özellikle konudışı bölümüne çok gerekli olduğunu düşünüyorum.

• bahsettiğim konu. az önce kitlediğin konuydu. ses sistemleri bölümünde..
    sana fake demedim zaten. bu @cash te var bi durum... çünkü bu basit bir hata değil. bariz o mesajı atan adamın nicki değişti..
  • anladım
    o işi hallettim zaten
    biraz geç kalmışım ama bir yanlış anlama yüzünden geç kaldım kusura bakmayın
    her iki üyeliğede süresiz talebi açtım ,artık bir kişi yada iki kişi farketmez
  • teşekkür ederim. amacı yardım filan etmek değil onun. üslubunu aslında pek bozmadı ama olsun.
  • merhaba.. ado bak sen adil birine benziyosun.. ama bazen haksız banlanmalar olduğunu sölüyo herkes.. sonuçta hayatımızdaki adalet gibi burda da adaletsizlikler olabilir ben buna inanıyorum..

daha önce ses sistemlerinde "wolverine" ile girdiğim bi tartışmada (bana göre) haksız yere 2 hafta ban yedim.. diyelim ben haksızım.. o zaman 2 hafta çok fazlaydı.. neyse geçti artık..

ve bugün de aynı kişi ile tartışma çıktı ve ben çok sakin bi şekilde savunmamı yaptım ama o kişi sataşıpta sonra bişi olunca şikayet eden çocuk gibi hepimizi modlara bildirdi (ve sürekli yaptığı şey bu herkes bunu biliyo) bundan eminim.. çünkü sölüyorum. ağzımdan 1 hakaret bile çıkmadı ama laflarımla o kişiyi resmen dövdüm diyebilirim.. çünkü artık sabır mabır kalmıyo..

çünkü ban yemeden nasıl çok iyi tartışılacağını bilen biriyim ama isteyince..

neyse tşkler ado.. doğru karar vermişsin.. çünkü gerçekten banlanıcak bi durum göremiyorum şuan kendimde.. değilse bu kadar çırpınmazdım.. bırakırdım kendimi sizin ellerinize.. ilgin için saol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 5 Mart 2006; 2:56:11 >

• Ado bende bişey soracağım pm den gelen hakaretler var (gerçi sildim salak gibi ama ) eğer bi daha olursa ne yapmam gerekiyor siz gelen kutumu kontrol etseniz olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ado

anladım
    o işi hallettim zaten
    biraz geç kalmışım ama bir yanlış anlama yüzünden geç kaldım kusura bakmayın
    her iki üyeliğede süresiz talebi açtım ,artık bir kişi yada iki kişi farketmez

biri mp3 ariydu bende demo olarak gonderdim sarki nrmalde 5:36 saniye ben 30 saniyesini kesip yolladim . bu yasakmiydi . Tanitim amacli. 2 haftadir surgundeyim yaw. Ek olarak bu forumda kizlara neden toz kondurulmuyor. Haksiz yere bir arkadasa mesaj sayisini yukseltmek icin mesaj yazdigi suclamasinda bulunuluyrdu, Bende arkadasa destek olmak icin ornek verdim (kayit tarihi 5 mayis 2005) su an yarbay olan bayan icin . Bu arada suclanan kisiyide hic tanimam ama hakli olanin yanindayimdir

• Bu ses sistemleri bölümü Konu dışından daha hareketli cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

Ado bende bişey soracağım pm den gelen hakaretler var (gerçi sildim salak gibi ama ) eğer bi daha olursa ne yapmam gerekiyor siz gelen kutumu kontrol etseniz olurmu ?

Ado asıl cevabı verir ama hani bu saatte (?) erkenden yattıysa cevapsız kalmana gönlüm razı olmadı.

Bana özelden gelen hakaretlere aynen şunu yapıyorum. Önce kesinlikle soğukkanlılığı koruyarak hakaret, küfür etmiyorum. Sonra ekran görüntüsünü klavyedeki 'printscreen' tuşuna basarak alıyor 'paint' programını açarak yapıştırıyorum. Daha sonra herhangi bir mesajdaki (!) butonunu kullanarak yolluyorum. Sağolsun yöneticiler bu densizlere güzelce hadlerini bildirip, ayağımızın altından çekiyorlar. Sana da bunu tavsiye ederim.

• sağol BIYIKLI zaten kesinlikle hiçbir şekilde cevap vermedim hiçbirisine seviyelerine inmemek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

Ado bende bişey soracağım pm den gelen hakaretler var (gerçi sildim salak gibi ama ) eğer bi daha olursa ne yapmam gerekiyor siz gelen kutumu kontrol etseniz olurmu ?

kersinlikle özel mesajlarınızı kontrol etme yetkimiz yok
    ne kadar gaddar olsamda insanım ve insanın özlük haklarına saygı duyarım,tabiiki bütün arkadaşlarımda öyle
    sizin yapmanız gereken ya ss alıp bize bildirmek ( az önce bir üyemizin yaptığı gibi) yada gelen mesajı komple bize yollamak,gerisini biz hallederiz merak etmeyin...

Darkchild
    dünyanın heryerinde adaletsizlik var bu kabul edilebilir bir gerçek,kasıtlısıda var gözden kaçarak farkında olmadan olanıda,az önce wolverine isimli üyemizle pm den çok sert tartışmamıza rağmen( üslubumuzu bozmadan) sonradan tüm olayın tamamen bir yanlış anlama olduğunu veya benim olayı geç anlamamdan kaynaklandığını anladık ve iki üyenin bu arkadaşımızı kasıtlı kışkırttığını gözümle gördüm.ve kimse yanlış anlamasın ama en doğrusunu yapıp durumu bize bildirdi,şimdi forumda bu üyeyi kışkırtmaya çlaışan küfür eden forum düzenini ve huzurunu bozan topiclere zarar veren bu arkadaşların ikiside sınırsız banlandılar ( haklarında başka şikayetlerde geldi) bu durumda haklı olanın hakkı haklıya verildi diye düşünüyorum ben
    wolverine kararın geç verildiğini ve çok yavaş çalıştığımızı düşünüyor ancak ben defalarca söyledim ,bizim adalet mekanizmamız te kişiye bağlı değil " senin gözünün üstünde kaşın ar" diyerek bizler ceza veremiyoruz,daha öncede anlattım bizde herşey açık yapılıyor yani ortalama 25 kişinin gözü önünde oluyor herşey,25 mizde aynı derecede ve aynı üyeyi kayırmaya proglamlamayacağımıza göre demekki bizde adam kayırmak yok , haksız ceza yok...kurallarımız sert olabilir bunu kabul ediyorum,ben çok asık suratlı ve ters biriside olabilirim bunuda kabul ediyorum , ancak hiç birimiz adam kayırıp diğer üyenin hakkını yiyecek ve adaletsiz kararlar verecek kadar taş kalpli değiliz...

• Sağol Ado yok zaten kontrol yoluyla olsaydıda kabulum ben

Bu arada gaddar olduğun görüşüne katılmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.