Şimdi Ara

Steam Üzerinde Durduk Yere Küfür Eden Kullanıcı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, biraz önce steam hesabimda ekli olan bir kullanıcı durduk yere küfür etti, nedenin anlayamadığım halde. Ekran görüntüsü aldım.

Ben forumda ve sahibinden üzerinden oyun satışı yapıyorum, büyük ihtimalle oyun sattığım kişilerden biri fakat ilk defa başıma böyle bir şey geldi.

Size sormak istediğim şey şu, steamde kime ne yollamışım nerden bakabilirim acaba? Şu ana kadar hiç ihtiyacim olmadığı için bilgimin dışında maalesef bu konu. Bu şahışa hangi oyunu yada oyunları yolladığımı hatırlarsam forumdan yada sahibinden üzerinden kimliğini bulabilirim. Ondan sonrada yasal yollara başvurmayı planlıyorum.

Başlık ve konu içeriği düzensiz hatta saçma olabilir şu anlık, kusuruma bakmayın lütfen. Ama gerçekten çok aşırı sınır oldum. Durum dururken neden bir insan küfür ederki, hiç bir sebep yokken.

Küfür eden şahisi steam hesabi:
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    http://steamcommunity.com/id/kayramahluk

Ekran görüntülerini buraya koymam küfür içerdiği için her hangi bir BAN sebebi olur mu emin olamadım. Eğer gerekirse anında eklerim.

• Bana küfür eden kişinin forum hesabını biraz uğraş sonucunda buldum.

donanımhaber forum
    Profil: olishernandez
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1940531

nick: olishernandez

Kendisinin etmediğini hesabını verdiği başka birinin ettiğini söyledi. Durumun ciddiyetini anlatmaya çalişincada pm lerde ukala ukala cevap verme başladı.

Şahış ile muhattap olurken bunları dikkate alnınız rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

Bana küfür eden kişinin forum hesabını biraz uğraş sonucunda buldum.

donanımhaber forum
    Profil: olishernandez
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1940531

nick: olishernandez

Kendisinin etmediğini hesabını verdiği başka birinin ettiğini söyledi. Durumun ciddiyetini anlatmaya çalişincada pm lerde ukala ukala cevap verme başladı.

Şahış ile muhattap olurken bunları dikkate alnınız rica ederim.
    Forum konuşmaları:

[image]
    [/image]

[image]
    [/image]

[image]
    [/image]

[image]
    [/image]

• quote:

Forum konuşmaları:

[image]
    [/image]

[image]
    [/image]

[image]
    [/image]

[image]
    [/image]
    Telefon numarası: 0535 735 3995

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 10 Ekim 2015; 22:05:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

Alıntıları Göster
    Daha Türkçe konuşamayan işsiz bir hasta. Her küfüre dava açılacak sanıyor, psikolojik sorunların var senin. Hastayı hakaret biçiminde söylemiyorum, cidden hastasın.
  • quote:

Daha Türkçe konuşamayan işsiz bir hasta. Her küfüre dava açılacak sanıyor, psikolojik sorunların var senin. Hastayı hakaret biçiminde söylemiyorum, cidden hastasın.

Alıntıları Göster
    Dava açılmıcak bile olsa sizin karakterinizi forumdakılerın görmesi benim için yeterli olucaktır.

Konuya cevap yazarken bile insan gibi kendini savunacağına hala hakaret etmeye devam ediyorsun.

Türkçem belki senin kadar düzgün olmayabilir ama insanlara davranışım senden çok daha düzgün orası kesin. Hiç kimseye küfür edip sonra ne olmuş demiyorum.

Daha cevap yazarak sana zaman harcamıcam, profilim den herkes benim kim olduğumu ne olduğuma bakip görebilir.

Ayrıca sabahtan akşama kadar LOL oynayan birinin de bana işsiz demesi çok garip bir durum :) atom mu parçaliyosun sen LOL den arta kalan zamanlarında?

• quote:

Dava açılmıcak bile olsa sizin karakterinizi forumdakılerın görmesi benim için yeterli olucaktır.

Konuya cevap yazarken bile insan gibi kendini savunacağına hala hakaret etmeye devam ediyorsun.

Türkçem belki senin kadar düzgün olmayabilir ama insanlara davranışım senden çok daha düzgün orası kesin. Hiç kimseye küfür edip sonra ne olmuş demiyorum.

Daha cevap yazarak sana zaman harcamıcam, profilim den herkes benim kim olduğumu ne olduğuma bakip görebilir.

Ayrıca sabahtan akşama kadar LOL oynayan birinin de bana işsiz demesi çok garip bir durum :) atom mu parçaliyosun sen LOL den arta kalan zamanlarında?

Giriş: Hesabınızdan küfür edildi, dava açacağım

İlerleme: Dava açılacak, arkadaşımla görüşeceğim

Bitiş: Dava açılmasa bile herkes gördü karakterinizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

T.C Numarası: 11658270066

İstikamet: Istanbul, Şenesenevler, Kocayol Caddesi, Asude Apartman, Kat 4 Daire 8

daha fazla bilgiye ihtiyacın var mı?

Burada her türlü bilgimi verdim. Eğer 1 hafta içinde o dava başlamamış olursa sana o küfürün 10 katını ederim ama.

Çok değil 5 yıl sonra bu foruma girip bu yazılarını okuduğunda neler hissedeceğini çok merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

Küfürü kendisinin ettiği kabul etmiş zaten, 97liyse 18 yaşındadır daha. Peşini bırakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katiller de Ağlar

Küfürü kendisinin ettiği kabul etmiş zaten, 97liyse 18 yaşındadır daha. Peşini bırakmayın.

Alıntıları Göster
    steamin bu konularda yaptırımı yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

steamin bu konularda yaptırımı yok mu ?

Alıntıları Göster
    @Taha. hocam bende en başta peşini bırakmamayı düşünüyordum. Hatta avukat olan arkadaşım ile konuştum ve neler yapmam gerektiği öğrendim. Daha sonra gençliğine verdim. En ufak bir ukalığı daha olursa hiç durmandan Cumhuriyet başsavcılığına gidip gerekli işlemleri başlatıcam. Zaten konuyu açmamdaki ilk amacım forumdaki üyelerın ve steamdeki kullanıcıların bilgilenip dikkatli olması içindi.

@arayanbulur her hangi bir yaptırımı olucağını sanmıyorum. Türkiyede bir ekiplerinin olması gerekiyor yazılanları doğru analiz etmek için. En fazla eğer mahkeme isterse gerekli yazışmaları sunar diye düşünüyorum. Kaldiki elimde ekran görüntüleri ve şahısın kendi forum kullanıcı hesabından kabulu olduğu için ona gerek bile kalmazdı öyle bir durumda.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo5558 -- 16 Ağustos 2015; 22:15:20 >

• quote:

@Taha. hocam bende en başta peşini bırakmamayı düşünüyordum. Hatta avukat olan arkadaşım ile konuştum ve neler yapmam gerektiği öğrendim. Daha sonra gençliğine verdim. En ufak bir ukalığı daha olursa hiç durmandan Cumhuriyet başsavcılığına gidip gerekli işlemleri başlatıcam. Zaten konuyu açmamdaki ilk amacım forumdaki üyelerın ve steamdeki kullanıcıların bilgilenip dikkatli olması içindi.

@arayanbulur her hangi bir yaptırımı olucağını sanmıyorum. Türkiyede bir ekiplerinin olması gerekiyor yazılanları doğru analiz etmek için. En fazla eğer mahkeme isterse gerekli yazışmaları sunar diye düşünüyorum. Kaldiki elimde ekran görüntüleri ve şahısın kendi forum kullanıcı hesabından kabulu olduğu için ona gerek bile kalmazdı öyle bir durumda.

Edit: İmla
    Kusura bakma da uzattıkça uzatmışsın, forumu da meşgul etmeye gerek yok böyle gereksiz bir olay için.

• skyw@lker S kullanıcısına yanıt
    Size göre gereksiz olabilir fakat konu bence bütün forum kullanıcılarının görmesi bilmesi gereken bir konu.

Gereksiz buluyorsaniz konuya girmeyebilirsiniz, okumaya bilirsiniz. Hatta şikayet bile edebilirsiniz isterseniz. Bunlar en doğal haklarınız.
    Fakat buraya gelip "gereksiz" demeniz bence çok gereksiz olmuş.

Şahsıma durduk yere edilen bir küfür var. Konuyu okuyan herkes beni haklı görmüş, sizin neden böyle bir sey yazma ihtiyaci hissettiginizi gerçekten anlayamadım.

Uzatma konusuna gelirsek, ilk üç açıklama mesajim ve bu mesajim hariç konuda 2 3 mesajim mevcut, sizce bu uzatmamıdır?
    Yada o şahisin bu kadar ukala konuşması, konuya mesaj atanlara ters cevap vermesi (bir cok mesajida silindi bu sahsin konudaki) bunlar normal mi?
  • quote:

Size göre gereksiz olabilir fakat konu bence bütün forum kullanıcılarının görmesi bilmesi gereken bir konu.

Gereksiz buluyorsaniz konuya girmeyebilirsiniz, okumaya bilirsiniz. Hatta şikayet bile edebilirsiniz isterseniz. Bunlar en doğal haklarınız.
    Fakat buraya gelip "gereksiz" demeniz bence çok gereksiz olmuş.

Şahsıma durduk yere edilen bir küfür var. Konuyu okuyan herkes beni haklı görmüş, sizin neden böyle bir sey yazma ihtiyaci hissettiginizi gerçekten anlayamadım.

Uzatma konusuna gelirsek, ilk üç açıklama mesajim ve bu mesajim hariç konuda 2 3 mesajim mevcut, sizce bu uzatmamıdır?
    Yada o şahisin bu kadar ukala konuşması, konuya mesaj atanlara ters cevap vermesi (bir cok mesajida silindi bu sahsin konudaki) bunlar normal mi?

Amacınız nedir?

Bir konu açmışım ve içine neden açtığımı yazmışım. Okuyabilen herkes şu ana kadar anladı bunu.

Sen konuya gelip "gereksiz" yazıyorsun. Benim amacım belli. Senin amacın nedir acaba?

Küfür eden şahısın arkadaşı değilsen yada onu savunmuyorsan cidden soruyorum bunu.

Bir önceki mesajimada ekleme yapıyım.

"forumu meşgul etmeye gerek yok" demiştiniz ya.

Ben konuyu farkında olmadan sıcak ülke gündemi konuşulan bir yeremi açtım da gereksiz meşgul ediyorum acaba farkında olmadan?

Konu olması gereken yerde, steam ana basliginin altında. Bu bölümün zaten amacı bu değil mi? Siz hangi amaçla kullanıyorsunuz bu bölümü? Sizce bu bölümde hangi konular açılmalı sadece? Bunların cevabinida gerçekten merak ediyorum.
  • quote:

Bir konu açmışım ve içine neden açtığımı yazmışım. Okuyabilen herkes şu ana kadar anladı bunu.

Sen konuya gelip "gereksiz" yazıyorsun. Benim amacım belli. Senin amacın nedir acaba?

Küfür eden şahısın arkadaşı değilsen yada onu savunmuyorsan cidden soruyorum bunu.

Bir önceki mesajimada ekleme yapıyım.

"forumu meşgul etmeye gerek yok" demiştiniz ya.

Ben konuyu farkında olmadan sıcak ülke gündemi konuşulan bir yeremi açtım da gereksiz meşgul ediyorum acaba farkında olmadan?

Konu olması gereken yerde, steam ana basliginin altında. Bu bölümün zaten amacı bu değil mi? Siz hangi amaçla kullanıyorsunuz bu bölümü? Sizce bu bölümde hangi konular açılmalı sadece? Bunların cevabinida gerçekten merak ediyorum.

Çok sıcak bir digital fırsat sunmuşsunuz konu tam doğru yerde. Amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Kişinin bilgilerini de edinmişsiniz. Lütfen uzata uzata söylediğiniz davayı açın ve burada gereksiz polemiklerinize son verin.

Kişiyi tanımam etmem ayrıca çocuk yaşta biriyle çocuk olacaksınız bu kişisel meselenizi özelden halledebilirsiniz.

Burası indirim konusu degil, steam ana başlığı. Önce ona dikkat edin. Bu konu altında sadece indirim paylasilmiyor. Yaşanan sorunlar, çözümleri, sohbet vs. gibi forum kuralları dahilinde herşey konuşulabilir. Kesinlikle sizin düşündüğünüz gibi bir "meşgül etme" yok.
    "Steam indirimleri" adı altında ana başlık mevcut, oraya açsam yerden göğe kadar haklısınız.

Lütfen daha fazla uzatmayın, önce gereksiz dediniz, forumu meşgul ettiniz dediniz, şimdide bağcıyı dövmek diyorsunuz, çocukla çocuk olma diyosunuz.

Amacımı tekrar yazıyorum anlamadığınız için.

Bu şahısın tavırlarını ve karakterini, forum ve steam kullanıcılarının görmesi ve alışveriş yada benzeri bir durum içine girmeden önce bilgi sahibi olmaları.

Umarım size kendimi yeteri kadar açık ve net ifade edebilmisimdir.

İyi günler dilerim.

• quote:

Burası indirim konusu degil, steam ana başlığı. Önce ona dikkat edin. Bu konu altında sadece indirim paylasilmiyor. Yaşanan sorunlar, çözümleri, sohbet vs. gibi forum kuralları dahilinde herşey konuşulabilir. Kesinlikle sizin düşündüğünüz gibi bir "meşgül etme" yok.
    "Steam indirimleri" adı altında ana başlık mevcut, oraya açsam yerden göğe kadar haklısınız.

Lütfen daha fazla uzatmayın, önce gereksiz dediniz, forumu meşgul ettiniz dediniz, şimdide bağcıyı dövmek diyorsunuz, çocukla çocuk olma diyosunuz.

Amacımı tekrar yazıyorum anlamadığınız için.

Bu şahısın tavırlarını ve karakterini, forum ve steam kullanıcılarının görmesi ve alışveriş yada benzeri bir durum içine girmeden önce bilgi sahibi olmaları.

Umarım size kendimi yeteri kadar açık ve net ifade edebilmisimdir.

İyi günler dilerim.
    İlişkilendirme konusunda zaafiyetinizi es geçip açıklayayım. Bağcıyı dövmeye çalışırken çocukla çocuk oluyorsunuz ve bunu uzatmanız gereksiz.

Burdaki kullanıcılar, dolandırıcıları ifşa ediyor ve yardımcı oluyor sizse egonuzu tatmin etme derdindesiniz.

İyi forumlar.

Ego tatmini konusu tamamen sizin hüsnükuruntunuz, bu konuda nasıl bir ego tatmini yaşayacağımı anlatırsan en azından konu boşa gitmemiş olur.

Konu şu ana kadar 308 defa görüntülenmiş/okunmuş ve 25 adet cevap gelmiş. Hiç biri sizinle aynı fikri paylaşmıyor farkındaysanız.

Dolandırıcılar kadar karaktersiz insanları da ifşa etmek bence önemli bir konu. Bunun hala önemsiz ve sizin tabiriniz ile "gereksiz" olduğunu düşünüyorsanız şikayette bulunabilirsiniz.

Lütfen boş ve "gereksiz" mesajlar atıp konumu kirletmemenizi rica edicem artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.