Şimdi Ara

Steam Üzerinde Durduk Yere Küfür Eden Kullanıcı Hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuya 4-5 farklı kişi mesaj atmış 25 mesajda siz haklısınız diye değil zaten çoğu kendi mesajını, bunun bir farkına varın. Kaldı ki konuya foruma taşıyorsanız her türlü görüşe saygı göstermek zorundasınız ve çoğunluğun düşüncesi haklıdır diye bir kural da yok.

quote:

nasıl bir ego tatmini yaşayacağımı anlatırsan en azından konu boşa gitmemiş olur

Konunuz fazlasıyla boş olduğunu fark etmeniz bir gelişme sizin için.

Cevap vermezseniz sevinirim.
  • Maddeler halinde yazıcam artık anla diye

-Oraya sadece okunma ve cevaplanma adetlerini yazdım. Her bir mesaj başka bir üyeye ait olduğunu iddaa etmedim. Yine belirtiyorum yazılan kadar silinen mesajda var konuda bu şahisin hakaret derecesine varan mesejlarından sebep.

-Siz gelip benim görüşüme konuma saygı göstermiyorken benim size göstermem nasıl beklenir? Önce geldiniz ve konuma "gereksiz" dediniz ardından forumu meşgül ettiğini belirttiniz. Burda önce sizin bana göstermeniz gereken saygı nerede acaba? Saygı sadece size gösterilince mi saygı oluyor. Saygılı bir dille neden fikrinizi belirtmedinizde en başta, şimdi "saygıdan" bahsediyorsunuz acaba? Bu saygı konusundaki belirtmiş olduğunuz "zorunluluğa" sizin neden uymadığınızı açıklar misiniz rica etsem. "Saygı" çerçevesinde yapabilirseniz çok memnun olucam.

-Alıntıladığınız metinde ise gerçekten okuma ve anlama konusunda biraz sorun olduğu belli oluyor. Orada sizin görüşünüze göre konu "gereksiz ve boş" ya, en azından nasıl ego tatmini yaşıcağımi öğrenirsem sizin fikrinize göre konu boşa gitmemiş olur.

Mesajlarınız artık terbiyesizlik seviyesine ulaştı. Eğer hala cevap yazmaya devam edicekseniz biraz düşünerek ve "saygı çerçevesinde" cevap yazmanızı rica ediyorum.

• Cevaba ihtiyaç yok siz gereken cevapları fazlasıyla aldınız.
  • Elaman çocuk işte daha sende olayı büyütmüşsün
  • hocam bu velet herkese saldırıyor umarım yasal süreç başlatırsınız da aklı başına gelir.
  • @Genius Başka birinede küfür ettiği hakkında elinizde bilgi var mi acaba?

Yaşı küçük olduğu için mahkemeye vermekten vazgeçmiştim aslında.

@Yandex Mesajınızı yeni fark ettim.

İlk mesajimdan beri amacımın forum kullanıcılarının şahısın kim olduğunun görmesi ve ona göre dikkat edilmesiydi. Hem çocuk olup hemde bu kadar terbiyesiz olması olayı o noktaya getirmişti.

Yukardaki arkadaşın yazmış olduğu mesajda amacımda ne kadar haklı olduğumu gösteriyor bence.

Haklısınız belki fazla tepki gösterdim, hatta fazla büyütmüş bile olabilirim. Ama hiç kimsenin hiç kimseye durup dururken ağır küfür etmeye hakkı yok. Bunu da herkesin görmesi gerektiğini düşünüyorum hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

@Genius Başka birinede küfür ettiği hakkında elinizde bilgi var mi acaba?

Yaşı küçük olduğu için mahkemeye vermekten vazgeçmiştim aslında.

@Yandex Mesajınızı yeni fark ettim.

İlk mesajimdan beri amacımın forum kullanıcılarının şahısın kim olduğunun görmesi ve ona göre dikkat edilmesiydi. Hem çocuk olup hemde bu kadar terbiyesiz olması olayı o noktaya getirmişti.

Yukardaki arkadaşın yazmış olduğu mesajda amacımda ne kadar haklı olduğumu gösteriyor bence.

Haklısınız belki fazla tepki gösterdim, hatta fazla büyütmüş bile olabilirim. Ama hiç kimsenin hiç kimseye durup dururken ağır küfür etmeye hakkı yok. Bunu da herkesin görmesi gerektiğini düşünüyorum hala.

son durum nedir. steam ip adreslerini veriyor mu mahkemeye?

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    Merhaba, en son üstteki mesajlarımda da belirttiğim gibi yaşı küçük olduğu için mahkemeye vermekten vazgeçtim şahsı.

Steam'in bu tip durumlar karşısında nasıl bir tavır sergilediğini maalesef bilmiyorum o yüzden :)

İnşallah tekrarı başıma gelmezde öğrenmek zorunda da kalmam. Çünkü ortada hiç bir sebep yokken böyle bir şey yaşamak gerçekten çok can sıkıcı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.