Şimdi Ara

Bu tür kişilerden böyle mesajlar aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir şey yapmamışken bana bugün böyle bir mesaj yazdı birisi dolandırıcılık hakkında suçlanıyorsunuz profilinizi paylaymışlar felan ss diye ss attı sherlock denilen adam dedektif mi neymiş ona yaz dedi SHERLOCK MU NEYSE O PAYLAŞMIŞ BENİ Bİ KAÇ PROFİL DAHA PAYLAŞMIŞ DOLANDIRICI DİYE bende SHERLOK'A YAZDIM bana URL'İNİZİ VERİN TİCARİ İŞLEMLERİNİZİ KONTROL ETMEM LAZIM DEDİ

NE YAPABİLİRİM VERİYİM Mİ URL'İMİ TİCARİ İŞLEMLERİME BAKSIN MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresngr35 -- 1 Mart 2025; 13:38:59 >

• Resmi hesaplardan yazanlar hariç kimseye inanma, dolandırıcı oldukları belli, engelle geç

• Teşekkür ederim, bu tür adamlarla itibar etmemeliyim, ne kadar kötü niyetli oldukları belli oluyor

• emresngr35 E kullanıcısına yanıt
    Sakın verme! Bu tarz dolandırıcılar zaten hep insan psikolojisine oynar, seni korkutur, gerizekalı birkaç ergendir bide, itibar etme, engelle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tür insanların ne kadar tehlikeli oldukları belli oluyor, onların bu tür hilelerine düşmeyeceğim, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresngr35 -- 1 Mart 2025; 14:16:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.