Şimdi Ara

Haksız yere ban var ve üstü örtülüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=593543

Yıkarıdaki profilde banlanan arkadaşın isteği üzerine banlanma sebebini öğrenmek istiyorum. Daha doğrusu kendisi banlandığı için konusu ben açtım. Kimsenin fakei olmadığını söylüyor ve banlanmasının bir karışıklık olduğunu izah ediyor. Bir kontrol edip cevap verirseniz sevinirim.

Sabahtan beri uğraşmama rağmen bir adminde lütfedip cevap vermedi ve açıldığım her konu siliniyor sizden insan gibi cevap istiyoruz çokmu zor ban sebebini söylemek ? Bir yanlışlık var şunu lütfen kontrol edin yada ne yapmam gerektiğini söyleyin ?

• Forum sisteminin nasıl çalıştığını çok iyi biliyorum.Her üyenin ve her üyenin son attığı postların IP numarasını yöneticiler görebiliyor.Bu yüzden tamamen nesnel çalışıyorlar.Hata olma olasalığı çok ama çok düşük ancak imkansız değil.Hata olabilir yöneticilerle görüşün.
  • arkadaşını savunduğun için ban yiyebilirsin hatta ben sana bu yazıyı yazmamla hata yaptım kesin banlarlar beni
  • 2 kardeş aynı bilgisayardan ayrı zamanlarda girse demekki post u az olan gümleyecek.
  • ergenekon bu ergenekon
  • Madem fake değil neden bu kadar uğraşıyorsun bırak banlanan uğraşsın.Yönetim hayatta hata yapmaz.
  • Aha bu arkadaş ta gitmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aha buda gitti
  • anlaşılan yanlışlığın üstü örtülmüyor çiziliyor
  • Sen haksiz banlanma gormemissin. Muzik bolumune bir mod vermisler o biçim, onune geleni uçuruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.