mrb arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır bir sitede son katta oturuyorum, bu süreç zarfında yönetim toplantılarında sitenin çatısına ısı yalıtımı yapılması ve asansör sesinin giderilmesi konusunda taleplerim oldu şuana kadar bir sonuç alamamıştım. hafta sonu yapılan son toplantıda site yönetimine yazılı olarak taleplerimi ilettim ve tarafıma yazılı olarak cevap verilmesini istedim, ısı yalıtı talebim kabul edildi eskiyen izocamlar yenisi ile değiştirilecek yanlız asansör sesinin giderilmesi talebim kabul görmedi komşular bu işin aşırı maliyetli ve kesin sonuç alınamayacağı gerekçesiyle talebimi reddetti, şu ana kadar tarafıma yazılı bir cevap gelmedi yönetim kaç gün içinde bana yazılı cevap vermek zorunda birde ben bu cevapla hangi mahkemeye nasıl başvurabilirim? daha önce belediyeye başvurmuştum asansör gürültüsü için belediye kendilerinin yetkili olmadıklarını mahkemey e başvurup bilirkişiye ölçüm yaptırmam gerektiğini söylediler ama işlemin nasıl gerçekleşeceğini onlarda bilmiyorlarmış bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler... |
site yönetimini nereye nasıl şikayet edebilirim
-
-
herkes cebinden çıkana bakıyor. Asansörün sorun tespiti yapılsa çıkan ücrete göre karar verilmesi daha doğru olanı
Asansörcüleri çağırsın yönetici ücret tespiti yaptırsın fazla gelirse reddetsinler, makara yağlansa belki düzelir. Belki ucuz yollu düzelecek bir şeydir. Bu da tamamen sizin ikna kabiliyetinizle alakalı bişey.
oylamada ne çıkarsa o geçerli, yönetim oya bakar, oy verenleri mi şikayet edeceksiniz mahkemeye?
icraatleri beğenmiyorsanız yönetimi devir alın. Belki başka biri de sizi mahkemeye verir. Empati kurmak lazım bu tip şeylerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 11 Mart 2022; 0:4:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ısı yalıtım kararı alındıysa bir an evvel yapılması için bına waspp grubunda falan istekte bulunmanız yeterli. Asansör içinde mahkeme bilirkişi falan bınaya masraf cıkmasını istemıyorum ses olcumu yaptıralım ona göre cozum arayalım diye iste zaten komsularınızda o durumda size destek cıkacaktır. Yoksa siz mahkemeye verırsenız bınaya cıkacak masrafı daha kotu yanı. Ha karar alındı kararı uygulamıyorsa dedıgım gibi direkt mahkemeye verıyorsunuz yonetıcı görevını yapmadıgından olayınbuyuklugune gore ağır cezalar cıkabılıyor. Yanı verdıgınızde zaten korkudan hemen yaptırırlar sizde mahkemeden vazgecersınız . son ihtimal yonetıcı ceza almaya dogru gider ama elıne mahkeme teblıgı gelınce korkudan hepsını yaptırır dıye dusunuyorum yanı cıddıyetınızı gosterın sonra davayı gerı cekersınız
-
mrb bu dava açma işi için avukat tutmam gerekir mi yoksa kendimde açabilirmiyim toplantı pazar günü oldu ama hala yazılı cevap gelmedi yazılı cevap için ne kadar beklemeliyim bu konuda bilginiz var mı teşekkürler...
-
avukata gerek yok dırekt adlıyeye gidip dılekce verıyorsunuz. Karar alındıysa karar defterınden foto alın, konusarak halletmeye calısın adım atan olmazsa basvurun gerçi ne zamandır ugrasıyorsunuz bılemıyorum. Yonetıcı toplantıda alınan kararı uygulamak zorunda bellı suresı varmı bılemıyorum. Olmadı cevrede yalıtım vs yapacak ıyı bır yer bılıyorsanız yonetıcıye yonlendırın hem olcu yapsınlar hemde fıyat versınler ona gore yonetıcı 3-4 fırma usta arasından bırısıne yaptırsın bır an evvel. Gorusmelerı wsapp uzerınden yapın yonetıcı halen zaman gecırırse görevını yapmazsa ılgılı tarıh ve saattekı wsap mesajlarınız dava suresınce ek delıl olarak verılebılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 11 Mart 2022; 14:3:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X