vestel rina 475 hg buzdolabı aşırı soğutuyor
mrb vestel rina 475 hg buzdolabım var z
son zamanlarda aşırı soğutmaya başladı sorun n olabilir bu gün dolaba koyduğum yoğurt donmus domatesler felan donuyor ne yapabilirim teşekkürler...
site yönetimini nereye nasıl şikayet edebilirim
mrb arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır bir sitede son katta oturuyorum, bu süreç zarfında yönetim toplantılarında sitenin çatısına ısı yalıtımı yapılması ve asansör sesinin giderilmesi konusunda taleplerim oldu şuana kadar bir sonuç alamamıştım. hafta sonu yapılan son toplantıda site yönetimine yazılı olarak taleplerimi ilettim ve tarafıma yazılı olarak cevap verilmesini istedim, ısı yalıtı talebim kabul edildi eskiyen izocamlar yenisi ile değiştirilecek yanlız asansör sesinin giderilmesi talebim kabul görmedi komşular bu işin aşırı maliyetli ve kesin sonuç alınamayacağı gerekçesiyle talebimi reddetti,
şu ana kadar tarafıma yazılı bir cevap gelmedi yönetim kaç gün içinde bana yazılı cevap vermek zorunda birde ben bu cevapla hangi mahkemeye nasıl başvurabilirim?
daha önce belediyeye başvurmuştum asansör gürültüsü için belediye kendilerinin yetkili olmadıklarını mahkemey e başvurup bilirkişiye ölçüm yaptırmam gerektiğini söylediler ama işlemin nasıl gerçekleşeceğini onlarda bilmiyorlarmış bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler...
mrb bir kaç gündür bilgisayarımda internet sayfalarını düz gün görüntüleyemiyorum 3 tarayıcıda denedim üçündede sonuç değişmedi tarayıcıları kaldırdım tekrar yükledim gene bir değişiklik olmadı mesela dh forum sayfası bilgisayarımda aşağıdaki gibi görünüyor , problem ne olabilir nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
mrb, bir kaç gündür internet sayfalarını düzgün görüntüleyemiyorum konu yeri burasımıdır bilemiyorum , üç internet tarayıcı yüklü üçündede sonuç aynı bir kaç defa tarayıcıları kaldırıp yükledim ama bir sonuç alamdım mesela dh forum bilgisayarımda aşağıdaki gibi görünüyor sorun ne olabilir nasıl çözebilirim teşekkürler...
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.337 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar