0312 890 05 76 Arkadaşlar bu numara yaklaşık 2 haftadır sürekli beni arayıp rahatsız ediyor alo diyorum cevap vermiyor. Numarayı engelledim bu sefer sesli mesaj bırakıyor ama sesli mesajda ses yok. Bunu nereye şikayet edebilirim polisi aradım savcılığa gidip şikayet edin dedi internetten şikayet edemiyoz mu hangi kurumla görüşmem lazım bunun için? |
Sürekli Aranan Numaraları Şikayet Etme
Bilinmeyen bir numaradan sürekli aranmak rahatsız edici olabilir. Bu durumlarda, ilgili numarayı yetkili mercilere şikayet ederek sorunu çözmek mümkündür.
Aşağıdaki numaralardan sürekli arandığınızı bildiriyorsanız, gerekli adımları izleyerek şikayette bulunabilirsiniz:
- {03128900576}
- {0312 890 05 85}
- {0312 890 04 24}
- {0312 890 05 76}
- {0312 890 04 35}
- {0312 890 05 97}
- {0312 890 02 76}
Şikayet Etme Yöntemleri:
- Tüketici Hakem Heyeti (THH) Başvurusu: İkamet ettiğiniz il/ilçede bulunan Tüketici Hakem Heyetine yazılı olarak başvurabilirsiniz.
- Cumhuriyet Başsavcılığı'na Suç Duyurusu: Sürekli aramanın taciz boyutuna ulaşması halinde, bulunduğunuz yerdeki Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
- BTK Şikayet Hattı: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) 120 numaralı şikayet hattını arayarak rahatsız edici numara hakkında şikayette bulunabilirsiniz.
- Operatör Müşteri Hizmetleri: Hangi operatörü kullanıyorsanız, müşteri hizmetlerini arayarak rahatsız edici numarayı bildirebilirsiniz.
Şikayet ederken, arama kayıtlarınızı ve varsa mesajların ekran görüntülerini delil olarak sunmanız faydalı olacaktır. Yetkili merciler, şikayetinizi değerlendirerek gerekli incelemeyi başlatacak ve sorunun çözümü için uygun adımları atacaklar.
Bu rahatsız edici çağrılardan kurtulmak için harekete geçmek önemlidir. Yukarıdaki yöntemleri kullanarak şikayette bulunarak, sürekli aranma sorununu çözebilirsiniz.