Şimdi Ara

Bu numarayı nereye şikayet edebilirim sürekli arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu numara yaklaşık 2 haftadır sürekli beni arayıp rahatsız ediyor alo diyorum cevap vermiyor.

Numarayı engelledim bu sefer sesli mesaj bırakıyor ama sesli mesajda ses yok.

Bunu nereye şikayet edebilirim polisi aradım savcılığa gidip şikayet edin dedi internetten şikayet edemiyoz mu hangi kurumla görüşmem lazım bunun için?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sürekli Aranan Numaraları Şikayet Etme

Bilinmeyen bir numaradan sürekli aranmak rahatsız edici olabilir. Bu durumlarda, ilgili numarayı yetkili mercilere şikayet ederek sorunu çözmek mümkündür.

Aşağıdaki numaralardan sürekli arandığınızı bildiriyorsanız, gerekli adımları izleyerek şikayette bulunabilirsiniz:

• {03128900576}
    • {0312 890 05 85}
    • {0312 890 04 24}
    • {0312 890 05 76}
    • {0312 890 04 35}
    • {0312 890 05 97}
    • {0312 890 02 76}

Şikayet Etme Yöntemleri:

• Tüketici Hakem Heyeti (THH) Başvurusu: İkamet ettiğiniz il/ilçede bulunan Tüketici Hakem Heyetine yazılı olarak başvurabilirsiniz.
    • Cumhuriyet Başsavcılığı'na Suç Duyurusu: Sürekli aramanın taciz boyutuna ulaşması halinde, bulunduğunuz yerdeki Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
    • BTK Şikayet Hattı: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) 120 numaralı şikayet hattını arayarak rahatsız edici numara hakkında şikayette bulunabilirsiniz.
    • Operatör Müşteri Hizmetleri: Hangi operatörü kullanıyorsanız, müşteri hizmetlerini arayarak rahatsız edici numarayı bildirebilirsiniz.

Şikayet ederken, arama kayıtlarınızı ve varsa mesajların ekran görüntülerini delil olarak sunmanız faydalı olacaktır. Yetkili merciler, şikayetinizi değerlendirerek gerekli incelemeyi başlatacak ve sorunun çözümü için uygun adımları atacaklar.

Bu rahatsız edici çağrılardan kurtulmak için harekete geçmek önemlidir. Yukarıdaki yöntemleri kullanarak şikayette bulunarak, sürekli aranma sorununu çözebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beni de aradılar Türk telekom'dan arıyoruz İnternet hızınızı fiber kalitesine çıkarmak istiyoruz falan diyor. Ben de anlamadım hayır dedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumhuriyet bassavcılığına kişilerin huzur ve sukununu bozma suçundan savcılığa sikayet edeceksiniz.

İstanbul cumhuriyet başsavcılığı'na;

Müşteki: xxx xxx. tc:xxx Adres: Mernis adresi Tel:xxx

Süpheli: 0312 890 05 76

Suç: Kişilerin huzur ve sukununu bozma

Açıklamalarım:

xxx isimi numara xxx ismli numaramı xx.xx.2022 saat: xx.xx , xx.xx.2017 saat: xx.xx , xx.xx.2017 saat: xx.xx tarihlerinde (tarih ve saatleri tek tek yazacksın.) aramak suretiyle toplam da 50 kez aramak suretiyle rahatsız etmiştir. (arama kezi örnek)

Hts kayıtlarının çıkarılmasına rızam vardır.

Beni rahatsız eden 03128900576 umaralı telefondan davacı ve sikayetciyim.

gereyi yapılmasını arz ederim

saygılar

xxx. xxx.

13/10/2022

• turbolineam T kullanıcısına yanıt

Saygılar mi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke cep numarası olsaydı. Bizim mahalledeki duvara yazardım. 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.