Şimdi Ara

belli numaraların beni aramasını istemiyorum.Nasıl yaparım bunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belli bi kaç numara var.onların beni aramasını engellemek istiyorum.turkcellin sitesine baktım ama net bir şey bulamadım.bu numaraları engellemenin bir yolu varmı? programla halledebileceğim bir çözüm istemiyorum.mümkünse bu kişiler beni aradığında turkcell " bu kişi sizinle görüşmek istemiyor" tarzında bir anons yapsın istiyorum.böyle bişeylerin oldunu sanki bir zamanlar duymuştum ama şimdi o bilgileri bulamıyorum.

• benim bildiğim öle bişi yok samsung ve sony tellerde özellik mevcut engelliyorsun o numaaralar arayınca meşgul çalıyor telefonun
  • peki samsung e250 de bu numaralar aradığında nasış meşgule vermesini sağlarım ve bunu yapınca telefon beni uyaracakmı çağrı geldiğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 24 Ekim 2008; 23:50:10 >
  • Eğer telefonunuz Symbian- Symbian OS 9.X versionlarına sahipse Call Guard programını kullanarak yapabilirsiniz.
  • google da aradım ama, e250de o özelliğin olup olmadığını bulamadım,
    1779 postun var baktım da, e250yi kendin için soruyosan mutlaka tüm menülerini bızıklamışındır,
    varsa vardır, yoksa yoktur malesef o blacklist özelliği
    telefonun blacklist özelliği, akıllı telefon (wm, symbian) haricinde tek bir numarayı engelleme şansın yok.
  • programla sadece meşgule verebiliyorsunuz maalesef.keşke o numaralar aradığında ulaşılamıyor olarak gözüksem.benim tam olarak istediğim o kişilere ya ulaşılamıyor olarak gözükmek yada bir anons ile onlarla görüşmek istemediğimi bildirmek.
  • e250 de gelen tüm aramaları engelleyebiliyorum @zurrani .durum böyle oluncada kimse bana ulaşamıyor.e250den umudum yok zaten de n80 de blackballer veya benzeri programlar ile o kişiler aradığında sadece otomatik olarak meşgule vermesini sağlayabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Call Guard programı ile isterseniz sizin kaydettiğiniz sesinizle aramanın reddedildiğini söyleyebiliyor, veya arama sizin telefonunuzda bile gözükmeden iptal edip meşgule düşürüyorsunuz. Programda daha bir çok detay var.

WebGate SMS Spam Manager v1.05.70 S60v3 SymbianOS9.1
    Gelen mesajların tümünü engelleyebileceğiniz, sadece rehberinizdeki numaralardan mesaj kabul edebileceğiniz, veya belirlediğiniz numaralardan gelen mesajları engelleyebileceğiniz programın yeni versiyonu.

Killer Mobile AutoPilot v2.00 S60v3 SymbianOS9.1
    Otomatik Cevaplama Makinesi & Çağrı Yönetimi.
    Kişiselleştirilmiş Mesajlar, SMS ile Otomatik Cevaplama & Çağrı/SMS filtresi.

SymbianOn Private Call And Sms Guard v3.22 S60v3

Gelişmiş arama ve sms yönetim programıdır. Uygulama en çok kullandığınız fonksiyonları içerisinde barındırır. Kendisini task listte (görev listesinde) gizler ve görünmez. Varsayılan olarak oto start özelliği vardır. Ayarlardan gerekliği değişiklikleri yapabilirsiniz.

OS: Nokia 3250,5500,5700,6110,6120,6290,N71,N73,N75,N76,N77, N80,N81,N82,N91,N92,N93,N93i N95,E50,E51,E60,E61,E61i,E62,E65,E70...LG JoY,Samsung SGH-i520
    1 Telefon görüşme yönetimi

* a. Arama reddetme
    * b. Sadece belirlenen numaraları kabul etme
    * c. Kara listedeki (black list) numaraları reddetme
    * d. Beyaz listedeki (white list) numaraları kabul etme.
    * e. Kişiselleştirilmiş çağrı reddetme

2 SMS yönetimi

* a. Mesajları gizleme özelliği
    * b. "Baby list" oluşturma ve bu listedekilerin mesajlarının gizlenebilmesi ve sadece doğru şifre girildiğinde gösterilmesi.

3 Telefon arama kaydı yönetimi

* "Baby list" teki bütün arama kayıtları otomatik olarak gizlenecektir. Kullanıcı sadece doğru şifreyi girerse kayıtlara ulaşabilir.
    * "Baby list" teki bir numaradan arama geldiğinde, eğer cevap verilmemişse, küçük bir telefon ikonu kullanıcı "Manage SMS" veya "Call Records" bölümüne doğru şifreyle girene kadar belirecektir.

4 Telefon görüşmesi kaydı

"ABC" tuşu (kalem ikonu) ve "+" tuşuyla, "PCG" otomatik olarak telefon görüşmesini kayıt altına alacaktır. "QWERTY" klavyeye sahip cihazların "CTRL+A" tuş kombinasyonunu kullanmaları gerekmektedir.

5 Otomatik arama reddetme

Bu özellik seçildiğinde eğer kullanıcı aranmak istemiyorsa otomatik olarak program aramayı reddeder ve istenirse sms le cevap verir.

6 Karalistedekilerden gelen SMS lerin otomatik oalrak silinmesi.

Kullanıcı kendi "SMS Blacklist"ini düzenleyebilir. Bu özellikle kara listedekilerden SMS geldiğinde program bunları otomatik oalrak siler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 25 Ekim 2008; 0:15:22 >

• ilgin ve araştırman için çok teşekkürler @tksharmely . genel olarak bendeki blackballer ile aynı işlevlere sahip ama genede yarın sabah senun bu programını da kurup deniyeceğim.çok saol
  • Rica ederim ne demek yardımlaşmak ilk amacımız :)

Eğer istersen programın linkini pm olarak atabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

programla sadece meşgule verebiliyorsunuz maalesef.keşke o numaralar aradığında ulaşılamıyor olarak gözüksem.benim tam olarak istediğim o kişilere ya ulaşılamıyor olarak gözükmek yada bir anons ile onlarla görüşmek istemediğimi bildirmek.

ben d900 ve t100 de kullanıyordum zamnında sadece mesgule veriyor d900 görebiliyomusun bilemicem ama deneme amaclı baktım sadece ama t100 de yani sony ericsson tellerde görebiliyosun
    gelen çağrıların ve smslerin tümünü kodlarlada engelleyebiliyosun
  • bildiğim bi kaç site var ordan programı bulurum ben @tksharmely .çok saol
  • aslında bu gerçek bir ihtiyaç, keşke operatörler bu ihtiyaca cevap verseler...
    misal turkcellde bir servis vardı,
    bu ödemeli arama servisi başladıktan sonra online işlemlerde görmüştüm.
    seçtiğin numaralar senin onayını beklemeden direk seni ödemeli arayabiliyor (misal çocukların, sevgilin)

ulen dangalak iş/ürün araştırma geliştirme ekipleri, bunun için para alan çalışanlar...
    onu yapabilen, bunu yapamaz mı?
    ben online işlemlerde bi liste yapacam, çağrı telefonuma gelmeden operatör bilgilendirilmesiyle çağrıyı sonlandıracak.
    çok mu zordur yani?

birileri işini adam gibi yapmıyor, yada bir yönetici pozisyonuna takılıyor, güzel ve iş yapacak fikirler.
  • Bu özellik bizim Philips X800 'lerde var ve harika bişey.

Firewall adı altında bir menü var. Karaliste oluşturuyorsunuz. Ve o listede olanlar sizi aradığında sürekli meşgul çalıyor. Bizzat denedim. Harika bişey !!

Teli değişibilirsin hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

programla sadece meşgule verebiliyorsunuz maalesef.keşke o numaralar aradığında ulaşılamıyor olarak gözüksem.benim tam olarak istediğim o kişilere ya ulaşılamıyor olarak gözükmek yada bir anons ile onlarla görüşmek istemediğimi bildirmek.

nerdee öyle bişey ben onu senelerdir bekliyorum
  • Operatörler bunu isterse çok rahat yapabilir.Hatta böylece kişiyi işletme gibi olaylar da olmaz artık.Ben bu öneriyi Turkcell'e mail atacağım birazdan.Umarım ilgilenirler.
  • arkadaşım sana kolay bir yöntem söyleyeyim telefonun arama aktarma menüsünden meşgulse aktarı etkinleştiriyorsun oraya yanlış bir numara yazıyorsun mesala 0564 gibi seni rahatsız edenler seni aradığında sen meşgule düşürürsen onlar yanlış bir numara çevirdiniz diye bir uyarı alır bu programsız yöntem

programlı yöntem ise blacklist programı var nokia symbian telefonlarda çalışıyor blacklist programıyla hem sms hemde numara engelleme yapabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: minik kuş

arkadaşım sana kolay bir yöntem söyleyeyim telefonun arama aktarma menüsünden meşgulse aktarı etkinleştiriyorsun oraya yanlış bir numara yazıyorsun mesala 0564 gibi seni rahatsız edenler seni aradığında sen meşgule düşürürsen onlar yanlış bir numara çevirdiniz diye bir uyarı alır bu programsız yöntem

programlı yöntem ise blacklist programı var nokia symbian telefonlarda çalışıyor blacklist programıyla hem sms hemde numara engelleme yapabiliyorsun

Güzel bir yöntem fakat burada istediğimiz numaraları seçemiyoruz sanırım?
  • her numara meşgulde her numara dinler konuşmalarde aramabekletme servisi açılırsa daha iyi olr ozamn
  • Bu konuda önerilerde bulundum mail attım yani Turkcell'e kendi sitesinden.Sizde atarsanız iyi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.