Şimdi Ara

belli numaraların beni aramasını istemiyorum.Nasıl yaparım bunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: minik kuş

arkadaşım sana kolay bir yöntem söyleyeyim telefonun arama aktarma menüsünden meşgulse aktarı etkinleştiriyorsun oraya yanlış bir numara yazıyorsun mesala 0564 gibi seni rahatsız edenler seni aradığında sen meşgule düşürürsen onlar yanlış bir numara çevirdiniz diye bir uyarı alır bu programsız yöntem

programlı yöntem ise blacklist programı var nokia symbian telefonlarda çalışıyor blacklist programıyla hem sms hemde numara engelleme yapabiliyorsun

Güzel bir yöntem fakat burada istediğimiz numaraları seçemiyoruz sanırım?

handy blacklist programını nokia s60 ve s60v3 telefonlar için kullanabilirsin blacklist programında istediğin numaraya hem arama hemde sms engellemesi yapabilirsin gizli numaralarıda engelleyebilirsin program aynı zamanda türkçe engellediğin numaralar seni aradığında yanlış bir numara çevirdiniz uyarısı alır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

arkadaşım sana kolay bir yöntem söyleyeyim telefonun arama aktarma menüsünden meşgulse aktarı etkinleştiriyorsun oraya yanlış bir numara yazıyorsun mesala 0564 gibi seni rahatsız edenler seni aradığında sen meşgule düşürürsen onlar yanlış bir numara çevirdiniz diye bir uyarı alır bu programsız yöntem

programlı yöntem ise blacklist programı var nokia symbian telefonlarda çalışıyor blacklist programıyla hem sms hemde numara engelleme yapabiliyorsun

Güzel bir yöntem fakat burada istediğimiz numaraları seçemiyoruz sanırım?

handy blacklist programını nokia s60 ve s60v3 telefonlar için kullanabilirsin blacklist programında istediğin numaraya hem arama hemde sms engellemesi yapabilirsin gizli numaralarıda engelleyebilirsin program aynı zamanda türkçe engellediğin numaralar seni aradığında yanlış bir numara çevirdiniz uyarısı alır

İşte sorun orda.Benim telefonum takoz.Yani operatör böyle bir destek sağlayamadığı sürece böyle birşey yapabilmem imkansız.Bu yüzden benim durumumda olan arkadaşlar tepkilerini Turkcell'e mail atarak belirtirlerse iyi olur.

• böyle bir gsm oporötörlerin uygulaması yok sanırım telefon özelliği olan telefonlar var.
  • Arkadaslar biri var az tanidim beni dakka basi ario ben istemiyorum artik ben onu rehberden sildim fakat mantiken onda hala numaram var ne yapabilrim acaba ne yaparsam artik arayamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.