![onbaşı](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Bekar bir yaşantım var ve uzun süreler boyunca ne yapacağım pek belirli görünmüyor. Bir laptop'um ve sanal depolama alanım var ancak herhangi biri herhangi bir zamanda çalınabilir veya farklı bir sorun çıkabilir. Bu sebepten bir usb belleğe tüm verilerimi 3. bir yedek olarak ekleyip bir banka kasasında uzun yıllar boyunca, en azından evlenene kadar benden bağımsız durması amacıyla saklayacağım. Bu süreçte çeşitli manyetik ve sıcaklık değişikikliklerine karşı verilerimi saklayabileceğine güvendiğim bir usb bellek bulmak istiyorum. Standart tekno marketlerde bulacağımdan daha üst düzey özelliklerde bir ürün arıyorum. Fiyat önemli değil. Normal bir usb'ye göre oldukça yüksek bir değer de ödeyebilirim. Örneğin outdoor montun jack wolfskin'i veya the north face'i, ayakkabının Salomon'u gibi birşey.
Xioami Redmi Note 11 pro Nasıl Verimli Şekilde Kullanılır?
|
Windows bilgisayarda hafıza kartı nasıl dahili depolama gibi görünür?
Arkadaşlar, abilerim, ablalarım hepinize selam. Geçen yıl bilgim olmadan ve çok da düşünmeden aldığım bir laptobum var. Msi modern 14. b10mw603xtr.
Bunun hakkında çok da şey yazmayacağım şuanlık. Bu bilgisayarın hafızası 256gb m2 ssd kullanıyor. Ve daha önce amatör fotoğrafçılıktan kalan bazı fotoğraf anılarım var. fotoğraf makinemin perte çıkmasından ötürü ondan kalan resim ve videoları laptoba aktaracağım. Lakin şuanda laptobumda hali hazırda 100gb lık boş alan var zaten. Dosyaların kendisi 120gb civarında. biraz minimalize etsem dahi 90-100gb civarı bir alan kaplayacak her halükarda. Yeni bir ssd alacak param şuanda yok ve laptoba bunları ilave etmeliyim veya asıl olmasını istediğim bu hafıza kartındaki resim ve videoları fotoğraflarım kısmında göremiyorum doğal olarak. Ancak bu hafıza kartını kendi hafızasının bir parçası gibi gösterebilirsem sisteme otomatik olarak her seferinde hafıza kartına girip fotoğraf aramak zorunda kalmayacağım. Hafıza kartındaki içerikleri fotoğraf ve videolar kısmında görmek için ne yapabilirim?
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.131 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)