Şimdi Ara

Çeşitli Senaryolarda En Uzun Ömürlü USB Bellek Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bekar bir yaşantım var ve uzun süreler boyunca ne yapacağım pek belirli görünmüyor. Bir laptop'um ve sanal depolama alanım var ancak herhangi biri herhangi bir zamanda çalınabilir veya farklı bir sorun çıkabilir. Bu sebepten bir usb belleğe tüm verilerimi 3. bir yedek olarak ekleyip bir banka kasasında uzun yıllar boyunca, en azından evlenene kadar benden bağımsız durması amacıyla saklayacağım. Bu süreçte çeşitli manyetik ve sıcaklık değişikikliklerine karşı verilerimi saklayabileceğine güvendiğim bir usb bellek bulmak istiyorum. Standart tekno marketlerde bulacağımdan daha üst düzey özelliklerde bir ürün arıyorum. Fiyat önemli değil. Normal bir usb'ye göre oldukça yüksek bir değer de ödeyebilirim. Örneğin outdoor montun jack wolfskin'i veya the north face'i, ayakkabının Salomon'u gibi birşey.

• Aslında, burada hiç bir ürünün sonsuz olmayacağını düşünerek alternatiflerinizi belirlemeniz lazım. USB bellek çok sayıda devreden oluşur. Rüştünü ispatlamış markalardan birini seçerek usb bellek alabilirsiniz ancak en sağlıklısı SD hafıza kartlarıdır. Büyük sistemleri bulunan firmaların IT yedeklerini tutan kaset sistemleri vardır ancak onlar bile 3-5 yılda bir son kullanım tarihlerini doldurdukça yenilenmektedir ve bu kaset dediğim sistemler bireysel kullanım için pahalı ürünlerdir.

Sizin için en güvenlisi bulut yedeklemedir, Ancak bu türü tercih etmemeniz durumunda katı hal sürücüsü yani SSD yada SD kart tercihi ile bütçe dostu bir çözüm sağlayabilirsiniz.

• Cd dvd blueray diskler alip 2 yedekli şekilde saklanabilir carpma düşme belli oranda manyetik alana dayanıklılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN UZUN ÖMÜRLÜ SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.