< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xioami Redmi Note 11 pro Nasıl Verimli Şekilde Kullanılır?

-
-
Hocam selamlar,
Telefondan memnun musun ? Ben bazı problemler yaşıyorum sizde de var mı?
Telefonumu 2022 Kasım 24 de aldım ekran kendi kendine ışığının tonunu düşürüyor. ( ayarlarından kontrol ettim ve bu ayarlar kapalı olmasına rağmen yine de yapıyor)
İnternet sayfaları ( haber siteleri özellikle ) Sosyal medyalarda aşağı yukarı kaydırma yaparken takılmalar yapıyor.
Kamera sesi bir garip geliyor.
daha önce note 8 pro kullanıcısıyım ama bu telefon bir hantal gibi geldi bana. eski telefonum böyle değildi.
Telefonda sorun yaşadığımı ilettim servise sorun yok dendi ama tekrar verdim onlara bu kez sağ olsunlar yenisi ile değiştirdiler ama aynı sıkıntılar yeni gelende de var.
Sizde böyle problemler var mı ?
Bilgilendirirseniz sevinirim. Güle güle kullanın bu arada telefonunuzu inşallah sizinkinde sorun yoktur.
-
Merhaba. Cihazım yurt dışı mediatek g96 olan seriden. Bu benim 2.cihazım. Aynı zamanda iPhone 12mini sahibiyim ancak onun şarjı erken bittiği ve ekranı küçük olduğu için medya,oyun film vb şeyleri bu telefondan yapıyorum. Şuanda da redmiden yazıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir takılma donma vb bir sorun yaşamadım. Otomatik parlaklık kapalı olduğunda dediğiniz sorunu yaşamadım. Ses konusunda bir problemim de olmadı aslına bakarsanız, cihazımda Türkiye' dekilerde olmayanın aksine Dolby Atmos da var. 8+3ram olan modeli. Sadece pek fazla kullanmadığım için pratik özelliklerini veya nasıl gerçekten verim alabilecegimi bilmiyorum. Mesela iPhone'u kendime göre sekillendirdim. Belirli saatlerde mesaj almıyorum, sabah otomatik olarak kettle'ıma bağlanıp su ısıtıyor, istediğim bir podcasti açıp onaylamamı bekliyor . Eve geldiğimde otomatik olarak kendime göre dizayn ettiğim ve birçok özelliği bulunan kişisel moda geçiyor. Aynısını Xioami de yapabilir miyim? Veya farklı olan ne var nasıl kullanırım aslında bunu merak ettiğim için yazdım ama benden başka bu tarz şeylere ilgisi olan fazla kişi yok heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X