Şimdi Ara

Kaymakamı da cimere sikayet edeceğim bir bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cumhuriyet savcısı keyfi olarak dilekçemi almadı diye

Ben cumhuriyet savcıısı hakkında araştırma yaptım

Araştırma yaptığım da esi de kaymakam mış

Bunlar aile boyu devlette hukuksuzluk yapıyorlar

Cumhuriyet savcısı dilekçemi kabul etmedi diye eşi olan kaymakamı da eşi oldugu için sikayette bulunacağım

Forumun bilgisi olsun

Siz susar hakkınızı aramazsanız böyle olur.

Eşi de onun kadar kabahatli

• Konu nedir? Eski mesajınızı bulamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/cumhuriyet-savcisini-cimere-sikayet-edecegim--159353887#159354094

• Öncelikle sırf eşi diye Kaymakamı şikayet etmeniz tam anlamıyla saçmalık olur. Vatandaşlar olarak kafamıza esen şeyleri isnat ederek kamu görevlilerini şikayet etme hakkına sahip değiliz. Varsa bir suç, bunu dedillendirmekle yükümlüyüz. Dilekçeyi almayan savcının eşi olmak kanunen bir suç değildir.

Devlet Memurları Kanunu 25. Madde (DMK)

İsnat ve İftiralara Karşı Koruma

Devlet memurları hakkındaki ihbar ve şikayetler, garaz veya mücerret hakaret için, uydurma bir suç isnadı suretiyle yapıldığı ve soruşturma veya yargılamanın tabi olduğu kanuni işlem sonucunda bu isnat sabit olmadığı takdirde, merkezde bu memurun en büyük amiri, illerde valiler, isnatta bulunanlar hakkında kamu davası açılmasını Cumhuriyet Savcılığından isterler.

Dilekçe almayan savcı yönünden değerlendirecek olursak; Eğer amacınız o dilekçeyi vermek ise, başka bir adliyenin muhabere bürosu aracılığıyla dilekçenizi elden almayan adliyeye şikayet dilekçesini gönderebilirsiniz. Herhangi bir ücreti de yok. Adliyeden geldiği için almama şansları da yok. Amacınız şikayet ise, dilekçeyi almayan savcının bağlı olduğu başsavcıya şikayette bulunabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Turbo bu gidişle Türk Ceza Kanununa senin için yeni bir suç ekleyecekler. Hukuk sistemini gereksiz yere meşgul etme suçu.

• kanka forumdakileri bezdirdin yetmedi şimdi savcısıyla kaymakamıyla mı uğraşcan ya

adamların çok tersine gitme bak bulurlar bi suç çakarlar üstüne sürünürsün

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

yapamazlar... anayasa mahkemesine giderm avrupa insan haklari mahkemesine giderim.hic bisiy olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.